Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znalazłam tekst napisany kiedyś przez Irmę o naszym Dimku. Gdy go przeczytałam pomyślałam o Buritto. Pasuje do niego idealnia.

Kochany MÓJ CZŁOWIEKU !!!
Może i nie jestem bardzo piękny - na pewno są piękniejsze ode mnie psy, że nie wspomnę o suczkach, ale … potrafię kochać i będę cię kochał całym moim psim sercem. Bardzo, bardzo chcę mieć swój dom i swojego Człowieka. Może to Ty - więc proszę - daj mi szansę. Będę Cie kochał a wraz z Tobą pokocham cały Twój świat i Twoich bliskich - tylko bądź, bądź moim człowiekiem i przyjmij mnie po swój dach i naucz mnie jaki mam być a obiecuję, że taki będę - obiecuję, że będę grzeczny, cichutki, będę Cię całym sobą kochać i pilnować i bronić ... tylko już mnie zabierz do domu, przygarnij i otocz opieką, daj mi kawałek miejsca w Twoim sercu a będziemy razem szczęśliwi

Posted

Kochany MÓJ CZŁOWIEKU !!!
Może i nie jestem bardzo piękny - na pewno są piękniejsze ode mnie psy, że nie wspomnę o suczkach, ale … potrafię kochać i będę cię kochał całym moim psim sercem. Bardzo, bardzo chcę mieć swój dom i swojego Człowieka. Może to Ty - więc proszę - daj mi szansę. Będę Cie kochał a wraz z Tobą pokocham cały Twój świat i Twoich bliskich - tylko bądź, bądź moim człowiekiem i przyjmij mnie po swój dach i naucz mnie jaki mam być a obiecuję, że taki będę - obiecuję, że będę grzeczny, cichutki, będę Cię całym sobą kochać i pilnować i bronić ... tylko już mnie zabierz do domu, przygarnij i otocz opieką, daj mi kawałek miejsca w Twoim sercu a będziemy razem szczęśliwi.

Naprawdę ten wiersz pasuje do naszego Burrito.
Wczoraj go widziałem. :) Ja nie rozumiem poprostu czemu on tam jeszcze jest ? :shake: On jest taki kochany :loveu: a bez domku. On naprawdę na niego zasługuje. Burrito mnie wczoraj zaskoczył. I to w sęsie pozytywnym :) Wczoraj gdy podeszłem pod jego koniec. Szybko wybieg ze swojej dziuru i zaczoł szczekać i machać ogonkiem. :) W sobote porobie mu kilka zdjatek i wstrawie na dogo :)

• 2 weeks later...
Posted

Burrito byl dzis na spacerze, jak tylko nas zobaczyl, to straaasznie zaczal sie cieszyc i przeciskac przez inne psy, aby tylko go wziasc; a na spcaerze wskakiwal mi na kona (jak tylko siedlismy) i lizal mnie po twarzy jak szalony :evil_lol: potem bawil sie ze mna smycza i lapalmnei za buty udajac ze gryzie; on tak smiesznie w zabawie podszczypuje:loveu::loveu::loveu::loveu: smieszny jest naprawde

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Buritto znowu stał się radosnym i towarzyskim psiakiem. Gdy tylko kogoś widzi od razu podbiega do siatki i merda swoim śmiesznym ogonkiem. On tak kocha ludzi.

To prawda nasz kochany Buriciak jest z dnia na dzień weselszy :) Merda tym swoim śmiesznym ogonkiem :loveu:

Posted

wczoraj go widzialam w schronisku

a co sie dzieje, jak sie go wezmie na spacer-co za radosc!! i lizanie po twarzy!:evil_lol:

w poniedzialek przy jego klatce stanela kobieta, myslalm, ze moze zainteresuje sie Burrito, ale zainteresowala sie tym rudym Mickim ; co za pech-musialam powiedziec, ze on gryzie, juz myslalam, ze jak nie Burrito, to inny z tej kaltki pojdzie do nowego domu, a tu nic-jakas ironia losu, ze chciala Mickiego:shake: wszystkie z tej klatki sa naprawde swietne, lagodne i radosne, oprocz rudego, aona akurat go sobie chciala wybrac

Posted

wlasnie mi sie przypomnialo o gazecie:shake: musze pamietac aby ja kupic pozniej

pzremek, wlasnie bylam w waszym sklepie i kupilam zapas smakolykow dla Shannona-dwa rodzaje, w razie gdyby mial dosc Frolica:evil_lol: