Buell Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Ja na razie nie mam pracy a jak znajdę nową to różnie może być z urlopem... Pogadam z TZ, może choć na weekend wpadniemy jeśli nie na całość ;) Ale koszulki byśmy chcieli ;) Quote
Estera Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Buell napisał(a):Ja na razie nie mam pracy a jak znajdę nową to różnie może być z urlopem... Pogadam z TZ, może choć na weekend wpadniemy jeśli nie na całość ;) Ale koszulki byśmy chcieli ;) Zapraszamy serdecznie :cool3: I jak tam moi drodzy, koniec z chętnymi na zlot? Takie stałe, elitarne towarzystwo tylko ? :cool3: A tyle fajnych atrakcji mam w głowie dla Was, Pan nam sponsoruje conieco :cool3: Na dniach podam numer konta, można powolutku zbierać pieniążki :) Quote
Pinesk@ Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 ja się wstępnie zapiszę bo nie wiem czy mnie TZ puści, chyba, że go przytargam ze sobą :diabloti: ja + pies + może os. tow. na spływ bardzo chetnie, na koszulkę też chetna ;) Quote
Estera Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Pinesk@ napisał(a):ja się wstępnie zapiszę bo nie wiem czy mnie TZ puści, chyba, że go przytargam ze sobą :diabloti: ja + pies + może os. tow. na spływ bardzo chetnie, na koszulkę też chetna ;) zapraszamy, zapraszamy, może być z TŻtem, chłop do roboty się przyda :lol: Quote
Atkaaaa Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Pinesk@ napisał(a):ja się wstępnie zapiszę bo nie wiem czy mnie TZ puści, chyba, że go przytargam ze sobą :diabloti: ja + pies + może os. tow. na spływ bardzo chetnie, na koszulkę też chetna ;) Ania! Wiesz ty co, żadnych TZow xD fuuuu! <3 Masz być :D Estera napisał(a):Agatko przytulę Cię do pjersi i znowu córką nazywać będę, tylko przyjedz na 100% no :loveu: a jak do mamusiowych piersi to raczej przyjadę! Może i moje tak jak i Basi teraz zaczną się upodabniać do mamusiowych :D:evil_lol: Quote
Estera Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Atkaaaa napisał(a):a jak do mamusiowych piersi to raczej przyjadę! Może i moje tak jak i Basi teraz zaczną się upodabniać do mamusiowych :D:evil_lol: Widzisz, bo to przez to, że tak rzadko miałam okazję Cie potulić. Basiunię tuliłam to i pjersi urosły :cool3: Quote
Atkaaaa Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Estera napisał(a):Widzisz, bo to przez to, że tak rzadko miałam okazję Cie potulić. Basiunię tuliłam to i pjersi urosły :cool3: nadrobimy:loveu: Quote
Pinesk@ Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Atkaaaa napisał(a):Ania! Wiesz ty co, żadnych TZow xD fuuuu! <3 Masz być :D (..) Hahaha xDD Biedactwo, będzie poniewierany i zagoniony do roboty :evil_lol: Nie wiem czy pojedzie, zoabczymy, jeszcze go nie poinformowałam :lol: A czy jest możliwość że my zmyjemy się ze zlotu dzień albo dwa wcześniej? Bo czeka na nas zlot motocyklistów 23ego :diabloti: Quote
Mysia_ Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Estera napisał(a):Widzisz, bo to przez to, że tak rzadko miałam okazję Cie potulić. Basiunię tuliłam to i pjersi urosły :cool3: to mnie chyba nie tuliłaś wcale :-( :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 a jedzie ktoś ze wschodu ? albo choć z Wawy ? :razz: Quote
KaRa_ Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Ja wpadnę z psami ale raczej nie na cały zlot tylko na jakieś parę dni ;) Quote
Estera Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Kochani! Co do osób, które chcą "na kilka" dni - albo możecie wynając sobie coś we własnym zakresie, albo dajcie mi znać wcześniej, zaklepię dla Was pokoje w pawilonach (zaraz obok domków), ale wtedy też trzeba wpłacić zaliczkę.. Dla osób, które mają silną potrzebę wpłacenia zaliczki już :cool3: Estera Owczarska mBank 57 1140 2004 0000 3102 7426 7952 Zaliczka w wysokości 100 zł w tytule "nick+IX zlot" Przypominam, że zaliczkę muszę wpłacić do 15 lipca, ale im wcześniej tym lepiej :) Ja i moja osoba towarzysząca już zapłaciłyśmy :cool3: Quote
Pinesk@ Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) potwierdzam, że jak już to jadę na cały zlot, zaliczkę wpłacę do 10ego lipca ;) osoba towarzysząca stoi jeszcze pod znakiem zapytania ;) Edited June 26, 2012 by Pinesk@ Quote
rose Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 8. Asia & Ginger + Ginger (Rawicz) Dlaczego Asia bierze 2 Gingery??:roll: :diabloti: Quote
Okamia Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Ja niestety odpadam... Zostałam poinformowana dopiero teraz że mam być na ślubie 21.09 :/ Quote
Asia & Ginger Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 [quote name='rose']8. Asia & Ginger + Ginger (Rawicz) Dlaczego Asia bierze 2 Gingery??:roll: :diabloti: A bo mi się rozmnożyły. Przez pączkowanie. :cool3: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 :multi: a ja po proszę o dopisanie psa i TZ-ta, a jak nie będzie mógł pojechać to się go wykreśli :eviltong: a zaliczkę postaram się posłać po weekendzie :) Quote
Estera Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 [quote name='rose']8. Asia & Ginger + Ginger (Rawicz) Dlaczego Asia bierze 2 Gingery??:roll: :diabloti:Żebyś się denerwowała :cool3: [quote name='Pinesk@']potwierdzam, że jak już to jadę na cały zlot, zaliczkę wpłacę do 10ego lipca ;) osoba towarzysząca stoi jeszcze pod znakiem zapytania ;)oki :) [quote name='Okamia']Ja niestety odpadam... Zostałam poinformowana dopiero teraz że mam być na ślubie 21.09 :/ no szkoda, może następnym razem :) [quote name='Aleks89']Jadee!!!!!!!! więc Aleks89 + 2psy :P Cześć Aleks :cool3: Już Cię zapisuje, ba do łóżeczka przygarnę nawet :cool3: Fajnie, że jedziesz :multi: [quote name='Mysia_']:multi: a ja po proszę o dopisanie psa i TZ-ta, a jak nie będzie mógł pojechać to się go wykreśli :eviltong: a zaliczkę postaram się posłać po weekendzie :)Już Ci zapisuję Mysiulku malutki :cool3: :loveu: Asia, Basia, wszystkie z TŻtami jadą, a my co? :roll: :roll: :roll: Quote
Okamia Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Estera napisał(a):Asia, Basia, wszystkie z TŻtami jadą, a my co? :roll: :roll: :roll: A Wy będziecie miały siebie :) Quote
Aleks89 Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Mnie :P będziecie miały :P Okamia weź Prośke ,pałała miłością do Lucasa jak był mały zobaczymy jak zareaguje na dużego :P Quote
Estera Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 Okamia napisał(a):A Wy będziecie miały siebie :):lol: :lol: :lol: Aleks89 napisał(a):Mnie :P będziecie miały :P Okamia weź Prośke ,pałała miłością do Lucasa jak był mały zobaczymy jak zareaguje na dużego :P dobra :cool3: Będziemy miały :cool3: Okamia pisała, że nie jedzie :( Quote
Okamia Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Aleks89 napisał(a):Mnie :P będziecie miały :P Okamia weź Prośke ,pałała miłością do Lucasa jak był mały zobaczymy jak zareaguje na dużego :P Niestety nie jedziemy :/ Ale Prośka od jakiegoś czasu kocha poczwarki :P Quote
Bogarka Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='Estera'] 3./4. Rose + os. tow. + 2 psy, kot, chomik, mama :roll: (Skórzewo) " Rose powaznie bierze kota i chomika :-o ? Quote
Aleks89 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 No poważnie i nawet małe akwarium z wszami łonowymi. Quote
Recommended Posts