Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Elitesse']o rany a chcialam w tym roku pierwszy raz zawitac do Chorzowa ....[/quote]

[quote name='Elitesse']yhm bo troche pan sedzia mi malo odpowiada :shake: ale zobaczymy - wszyscy znajomi chwala ta wystawe ... pozcekam jeszcze na obsade zielonej gory bo jest w tym samym zcasie a odleglosc podobna[/quote]

[quote name='Błyskotka']Kurcze Semik na V grupę :angryy:. Mam dość jak widze tę sędzinę. Mimo że pojadę z innym psem nie ciesze się na tę wystawę :placz:. A tak bardzo chciałam jechać :placz:.[/quote]

[quote name='cockermanka']Do licha...ja tak lubię chorzowskie wystawy ... ale czemu taki sędzia ???:shake:
Do kitu...:roll:[/quote]

[quote name='flashka-g']ja tez mowie do kitu:( i to podwojnie:roll:[/quote]

[quote name='Agasia']Dokladnie.. a tak lubie te wystawy... :shake: Ale owczarkow to beda miec duzo :D[/quote]

[quote name='pierozek_monika']Kurcze mi też sędzia nie odpowiada :([/quote]

[quote name='cockermanka']pierozek_monika - witaj "w klubie"...hihi...pozostaje nadzieja,że cos się jeszcze zmieni....ja tak lubię tę wystawę.....buuuu....[/quote]

[quote name='Jagoodka'][B]cockermanka[/B] widzę, że mamy podobne zdanie...
Taka fajna wystawa, a taki sędzia na spaniele grrrr:angryy:
Chyba w takim razie zaoszczędzę trochę kasiurki i pojawię
się tylko towrzysko z weterankiem Elroyem...[/quote]

[quote name='Asiaczek']Ja w tym roku , tradycyjnie, też chciałam przyjechać do Chorzowa, ale - z uwagi na sędzinę - niestety [B]nie jedziemy[/B]. Zupełnie nie rajcuje mnie sędziowaie p. M. Semik.
Szkoda. Lubi[I]e [/I]tę wystawę, atmosferę, teren, o, i Pana Prezesa!;)
[I]Pzdr.[/I]
[/quote]

[quote name='Błyskotka']Asiaczek to tak samo jak Ja :placz:.
A nie można czegoś zrobić aby zmienić te sędzinę. Wiem że skoro sędzia nie odpowiada to nie trzeba do niego jechać ale może da się coś zrobić ?[/quote]

[quote name='kasia.gie']Ja wymienie p.Kota na p.Semik, co Wy na to?:lol:[/quote]

:shake: :shake: :shake: :shake: :shake:

u nas Kot :shake: :shake: :shake: :shake: tak bardzo chciałam jechać na tą wystawę, bo mam miłe wspomnienia z przed roku i w ogóle bardzo fajnie zorganizowana wystawa, dużo cienia dla dużych ras i w ogóle.... A tu taka 'niespodzianka' :shake: :shake: :shake:

Asiaczek, zazdroszczę zmiany sędziego no :shake: :shake:

Posted

[quote name='panienkabubu']:shake: :shake: :shake: :shake: :shake:

u nas Kot :shake: :shake: :shake: :shake: tak bardzo chciałam jechać na tą wystawę, bo mam miłe wspomnienia z przed roku i w ogóle bardzo fajnie zorganizowana wystawa, dużo cienia dla dużych ras i w ogóle.... A tu taka 'niespodzianka' :shake: :shake: :shake:

Asiaczek, zazdroszczę zmiany sędziego no :shake: :shake:[/quote]

Wie ktoś coś o A.Stępińskim??? Bo widzę że ósma grupa nie jest zachwycona...
Bo jak zły sędzia to nie jadę!;)
A cieczka... No jak wypadnie, to wypadnie... najwyżej nie pojedziemy...
Choć byłam na jednej chorzowskiej wystawie i nawet fajnie...

Posted

[quote name='panienkabubu']:shake: :shake: :shake: :shake: :shake:

Asiaczek, zazdroszczę zmiany sędziego no :shake: :shake:[/quote]
Ja mam nadzieję, że ta zmiana sędziego na baski to już jest "na stałe". Ciekawe, jakie jeszcze rasy będzie sędziowała p. Marie Eli Klepp z Norwegii?
Pzdr.

Posted

[quote name='Talagia']A ja pojawie sie już z 2 psiakami ;) :multi:[/quote]
Gdyby nie pare dni, to bysmy byli Waszą szczeniaczą konkurencją... :diabloti:
Mam nadzieje ze na samej wystawie się pojawie :)

Posted

[quote name='Agasia']Gdyby nie pare dni, to bysmy byli Waszą szczeniaczą konkurencją... :diabloti:
Mam nadzieje ze na samej wystawie się pojawie :)[/QUOTE]

Lilo będzie miał 5 miesięcy wiec jeszcze za młody na klase szczeniąt, ale przyjedzie towarzysko wspierać Ravena i uczyć się "przebywania" na wystawach :diabloti:

Posted

[quote name='Agasia']Gdyby nie pare dni, to bysmy byli Waszą szczeniaczą konkurencją... :diabloti:
Mam nadzieje ze na samej wystawie się pojawie :)[/quote]
Agasia, a może zrobimy taki deal, jak w ub.roku? Co o tym myślisz?
Pzdr.

Posted

[quote name='Talagia']Lilo będzie miał 5 miesięcy wiec jeszcze za młody na klase szczeniąt, ale przyjedzie towarzysko wspierać Ravena i uczyć się "przebywania" na wystawach :diabloti:[/quote]
Po jakich rodzicach jest Lilo...? :)

[QUOTE]Agasia, a może zrobimy taki deal, jak w ub.roku? Co o tym myślisz?
[/QUOTE]

Bardzo chętnie. Jestem otwarta na wszelkie propozycje :diabloti:

Posted

[quote name='Agasia']Po jakich rodzicach jest Lilo...? :)

[/quote]
Kasik pozwolę sobie odpowiedzieć Agacie :lol: Mam nadzieje ze zostanie mi to wybaczone
Tata: Bagrennan Balmenach
Mama: Jaga Rudy Deszcz

Posted

[quote name='Nugatowa']Kasik pozwolę sobie odpowiedzieć Agacie :lol: Mam nadzieje ze zostanie mi to wybaczone
Tata: Bagrennan Balmenach
Mama: Jaga Rudy Deszcz[/quote]
Dzieki ;) Do zobaczenia na ringahc

Posted

[quote name='Collieland']Kto jeszcze się wybiera ??? :lol:[/quote]

Ja ,mam nadzieje ,ze do momentu zamkniecia zgłoszen dostaniemy dyplomik coby sie w szamp(i)onach pokazac ;)

• 3 weeks later...
Posted

Ja będę (no chyba że Magii wypadnie cieczka).
Słyszałam że Stępińki dobrze sędziuje, ostro i kompetentnie. Przekonamy się z Magią na własnych doświadczeniach. Może znowu będzie bardzo dobra, ale to mnie jakoś nie wzrusza!;)