goldenka245 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='aleb']Ja będę na 100% :)[/quote] Ja na 99% :) Quote
panienkabubu Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Elitesse']o rany a chcialam w tym roku pierwszy raz zawitac do Chorzowa ....[/quote] [quote name='Elitesse']yhm bo troche pan sedzia mi malo odpowiada :shake: ale zobaczymy - wszyscy znajomi chwala ta wystawe ... pozcekam jeszcze na obsade zielonej gory bo jest w tym samym zcasie a odleglosc podobna[/quote] [quote name='Błyskotka']Kurcze Semik na V grupę :angryy:. Mam dość jak widze tę sędzinę. Mimo że pojadę z innym psem nie ciesze się na tę wystawę :placz:. A tak bardzo chciałam jechać :placz:.[/quote] [quote name='cockermanka']Do licha...ja tak lubię chorzowskie wystawy ... ale czemu taki sędzia ???:shake: Do kitu...:roll:[/quote] [quote name='flashka-g']ja tez mowie do kitu:( i to podwojnie:roll:[/quote] [quote name='Agasia']Dokladnie.. a tak lubie te wystawy... :shake: Ale owczarkow to beda miec duzo :D[/quote] [quote name='pierozek_monika']Kurcze mi też sędzia nie odpowiada :([/quote] [quote name='cockermanka']pierozek_monika - witaj "w klubie"...hihi...pozostaje nadzieja,że cos się jeszcze zmieni....ja tak lubię tę wystawę.....buuuu....[/quote] [quote name='Jagoodka'][B]cockermanka[/B] widzę, że mamy podobne zdanie... Taka fajna wystawa, a taki sędzia na spaniele grrrr:angryy: Chyba w takim razie zaoszczędzę trochę kasiurki i pojawię się tylko towrzysko z weterankiem Elroyem...[/quote] [quote name='Asiaczek']Ja w tym roku , tradycyjnie, też chciałam przyjechać do Chorzowa, ale - z uwagi na sędzinę - niestety [B]nie jedziemy[/B]. Zupełnie nie rajcuje mnie sędziowaie p. M. Semik. Szkoda. Lubi[I]e [/I]tę wystawę, atmosferę, teren, o, i Pana Prezesa!;) [I]Pzdr.[/I] [/quote] [quote name='Błyskotka']Asiaczek to tak samo jak Ja :placz:. A nie można czegoś zrobić aby zmienić te sędzinę. Wiem że skoro sędzia nie odpowiada to nie trzeba do niego jechać ale może da się coś zrobić ?[/quote] [quote name='kasia.gie']Ja wymienie p.Kota na p.Semik, co Wy na to?:lol:[/quote] :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: u nas Kot :shake: :shake: :shake: :shake: tak bardzo chciałam jechać na tą wystawę, bo mam miłe wspomnienia z przed roku i w ogóle bardzo fajnie zorganizowana wystawa, dużo cienia dla dużych ras i w ogóle.... A tu taka 'niespodzianka' :shake: :shake: :shake: Asiaczek, zazdroszczę zmiany sędziego no :shake: :shake: Quote
Goldek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='panienkabubu']:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: u nas Kot :shake: :shake: :shake: :shake: tak bardzo chciałam jechać na tą wystawę, bo mam miłe wspomnienia z przed roku i w ogóle bardzo fajnie zorganizowana wystawa, dużo cienia dla dużych ras i w ogóle.... A tu taka 'niespodzianka' :shake: :shake: :shake: Asiaczek, zazdroszczę zmiany sędziego no :shake: :shake:[/quote] Wie ktoś coś o A.Stępińskim??? Bo widzę że ósma grupa nie jest zachwycona... Bo jak zły sędzia to nie jadę!;) A cieczka... No jak wypadnie, to wypadnie... najwyżej nie pojedziemy... Choć byłam na jednej chorzowskiej wystawie i nawet fajnie... Quote
Asiaczek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='panienkabubu']:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Asiaczek, zazdroszczę zmiany sędziego no :shake: :shake:[/quote] Ja mam nadzieję, że ta zmiana sędziego na baski to już jest "na stałe". Ciekawe, jakie jeszcze rasy będzie sędziowała p. Marie Eli Klepp z Norwegii? Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 błagam zmiencie mi tego Kota no :shake: :shake: Quote
Błyskotka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='panienkabubu']błagam zmiencie mi tego Kota no :shake: :shake:[/quote] A mi Semik :evil_lol:. Quote
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ja moze z Szelmą pojadę :) Ot tak - pobawić się bo blisko ;) Sędzia mi obojętny ;) Quote
Agasia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Talagia']A ja pojawie sie już z 2 psiakami ;) :multi:[/quote] Gdyby nie pare dni, to bysmy byli Waszą szczeniaczą konkurencją... :diabloti: Mam nadzieje ze na samej wystawie się pojawie :) Quote
Talagia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Agasia']Gdyby nie pare dni, to bysmy byli Waszą szczeniaczą konkurencją... :diabloti: Mam nadzieje ze na samej wystawie się pojawie :)[/QUOTE] Lilo będzie miał 5 miesięcy wiec jeszcze za młody na klase szczeniąt, ale przyjedzie towarzysko wspierać Ravena i uczyć się "przebywania" na wystawach :diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Agasia']Gdyby nie pare dni, to bysmy byli Waszą szczeniaczą konkurencją... :diabloti: Mam nadzieje ze na samej wystawie się pojawie :)[/quote] Agasia, a może zrobimy taki deal, jak w ub.roku? Co o tym myślisz? Pzdr. Quote
Agasia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Talagia']Lilo będzie miał 5 miesięcy wiec jeszcze za młody na klase szczeniąt, ale przyjedzie towarzysko wspierać Ravena i uczyć się "przebywania" na wystawach :diabloti:[/quote] Po jakich rodzicach jest Lilo...? :) [QUOTE]Agasia, a może zrobimy taki deal, jak w ub.roku? Co o tym myślisz? [/QUOTE] Bardzo chętnie. Jestem otwarta na wszelkie propozycje :diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 No to będziemy coś kombinować... Jeszcze trochę czasu jest. Pzdr. Quote
Nugatowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Agasia']Po jakich rodzicach jest Lilo...? :) [/quote] Kasik pozwolę sobie odpowiedzieć Agacie :lol: Mam nadzieje ze zostanie mi to wybaczone Tata: Bagrennan Balmenach Mama: Jaga Rudy Deszcz Quote
Agasia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Nugatowa']Kasik pozwolę sobie odpowiedzieć Agacie :lol: Mam nadzieje ze zostanie mi to wybaczone Tata: Bagrennan Balmenach Mama: Jaga Rudy Deszcz[/quote] Dzieki ;) Do zobaczenia na ringahc Quote
resuruss Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Collieland']Kto jeszcze się wybiera ??? :lol:[/quote] Ja ,mam nadzieje ,ze do momentu zamkniecia zgłoszen dostaniemy dyplomik coby sie w szamp(i)onach pokazac ;) Quote
Dzidtka_Gl Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 mnie nie będzie z psem ale moje dzieci z hodowli na pewno sie pokażą :) Quote
Goldek Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ja będę (no chyba że Magii wypadnie cieczka). Słyszałam że Stępińki dobrze sędziuje, ostro i kompetentnie. Przekonamy się z Magią na własnych doświadczeniach. Może znowu będzie bardzo dobra, ale to mnie jakoś nie wzrusza!;) Quote
Błyskotka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ja pewnie pojawię się tylko towarzysko :cool3:. We wrześniu wybieram sie na klubową do Lodzi. Już mi wszystko jedno co mój pies dostałby od pani Semik :evil_lol:. Quote
pierozek_monika Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ostatecznie zgłosiłam mojego psa. Wiem już co myśli o nim pan Stępiński, dlatego nie spodziewam się cudów, ale już trudno, pojadę dla samej zabawy. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 A ja w tym tygodniu wysyłam dokumenty. Przelew zrobię w sierpniu. Zgłoszę chyba 4 lub 5 psiaków + 1 sunia na współwłasność... Pzdr. Quote
Recommended Posts