tunio Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 A no chyba, ze tak... tylko teraz zastanawia mnie za co on Cie tak lubi... :roll: :wink: wiesz ja tez nie umiem tego zrozumiec :hmmmm: Myslalam ze te trzymanie w piwnicy,glodzenie i draznienie sprawi ze bedzie chociaz troche bardziej niemily a tu nic :hmmmm: Widac przypadek beznadziejny :evil: :wink: Quote
eryka Posted January 27, 2004 Author Posted January 27, 2004 A dlaczego nie bedziesz miec czasu? Zawsze sie troche go znjadzie. coz tez bym chciala sie kiedys wyspac musze wstawac okolo 9 (ahsan spi do 12 i nic go nie jest w stanie postawic na nogi) i o polnocy to juz bym chciala spac... a tu musze latac z moim psem, ktory sie wysypia ah gdzie tu sprawiedliwosc? Quote
eryka Posted January 27, 2004 Author Posted January 27, 2004 wstaje codziennie punktualnie o 5.00, koszmar... boze zalamalabym sie gdyby moj tak wstawal zeczywiscie na poczatku krocej spal ale przed 9 to nigdy nie probowal sie ruszac... myslisz, ze sie odzwyczai? ile teraz ma miesiecy? pozdrawiam eryka i spiacy ahsan Quote
Matisse Posted January 27, 2004 Posted January 27, 2004 Wiesz ja mam nadzieje, ze mu to przejdzie, on w tej chwili ma ponad 10 tygodni, wiec to jeszcze maluszek... Quote
eryka Posted January 27, 2004 Author Posted January 27, 2004 coz wielu z Was pytalo o rodowod mojego psiaka dzis znalazlam matryczke i wszystko juz wiem tata:int.champ.emanuel timar mama:ch.pl.akwa marina tridanca kupiłam go od pani haliny pawłowskiej-kucharczyk piesek jest super i jest (nie tylko moi zdaniem) bardzo ladny. wiecej zdjec dodam pozniej bo ich nie mam w kompie no i jeszcze nie za bardzo umiem je dodawac :roll: czy moze ktos z Was ma lub zna jego braci i siostrzyczki z miotu?? bardzo jestem ciekawa jak rosna, i jakie sa :lol: pozdrawiamy i czekamy na komentarze papa! Quote
eryka Posted January 27, 2004 Author Posted January 27, 2004 i jeszcze raz ahsanek popelnilam straszliwy bład bo kupilam czarny dywan... nie przyszlo mi do glowy, ze az tak oblezie ahsankiem :roll: e&a Quote
333 Posted January 27, 2004 Posted January 27, 2004 Twój czarny dywan ozdabiają białe kudełki. A teraz wyobraź sobie pręgusa , który ma takie kolorki żeby je było widać i na jasnym i na ciemnym. Troszkę białego spadnie z szyjki , troszkę ciemnego z odwłoka i już wszyscy wiedzą gdzie bulinek spał. Ale to i tak nie jest tajemnicą -wiadomo- w łóżeczku :sleeping: . Co do pochodzenia Twojego psiaka , to czy ta pani ma jakąś hodowlę /nazwę/ i czy mieszka w W-wie? Jak już wyszkolisz się we wstawianiu zdjęć to polecamy dołączyć do galerii na stronie bulinki Pumy. Możesz tam obejrzeć naszych pięknych morderców :chainsaw: , i dowiedzieć się jak będzie wyglądać Twoje życie po nabyciu najwspanialszego psa na świecie jakim niewątpliwie jest bulek. Serdecznie pozdrawiam Monika i Jeep. Quote
Recommended Posts