haniabor Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='jostel5']Frota w najbliższą sobotę jedzie z Moniką i Matyldą do Warszawy....:) Ma poznać swój ewentualny domek "na zawsze"!:) Kciuki są niezbędne![/QUOTE] Kciuki już trzymam:thumbs: Quote
jostel5 Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 (edited) Domek jest w miarę oki,Frota zachowała się wzorowo!:) Pańciostwo proszą o umowę i za moment podejmą ostateczną decyzję! Edited November 11, 2012 by jostel5 Quote
jostel5 Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 Kiedy po rozmowie z Moniką ja mam wątpliwości.... Jakby co-jest jeszcze jeden domek zainteresowany Frocią,polecany przez Shy.... Quote
haniabor Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='jostel5']Kiedy po rozmowie z Moniką ja mam wątpliwości.... Jakby co-jest jeszcze jeden domek zainteresowany Frocią,polecany przez Shy....[/QUOTE] Skoro masz wątpliwości..... . Froterka musi mieć dom "bezwątpliwościowy";) Quote
jostel5 Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 No to klamka zapadła....:) Krówka Frotka w niedzielę zamieszka w swoim własnym domku ,w Witulinie.Będzie towarzyszką życia samotnie mieszkającej 60-letniej Pani i jedyną Jej pieszczochą! W razie jakiejkolwiek niedyspozycji Pani (tfu,tfu!) sunia będzie miała zapewnioną opiekę,którą deklarują syn i synowa Pani...Oba domki są bardzo zwierzolubne i bardzo,bardzo,bardzo polecane przez wetkę Shy ,która zajmuje się zwierzętami Państwa -psami,kotami,końmi(pod siodło) ,kozami,bażantami (chyba) i czym tam jeszcze można....;) Quote
haniabor Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Czyli ma naprawdę domek "bezwątpliwościowy"?:multi: Hurrra:multi: Quote
cavani Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Wszystkiego dobrego słodka Milko - nareszcie doczekałaś się własnego domu :cool2: Quote
haniabor Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 A niedziela coraz bliżej:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
jostel5 Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 (edited) No i zonk!:angryy: Frota wciąż szuka domu ,bo pani....zrezygnowała z jej adopcji! Suczydło nie podoba się teściowej,ponieważ ma kudełki...:shake: Dobrze przynajmniej,że szanowna pani zdecydowała się powiadomić o tym Monikę teraz ,a nie jutro rano! Na moje oko rezygnacja z adopcji nie jest wynikiem braku urody Froterki....To po po prostu obawa przed wizytą przedadopcyjną! No,cóż-jeśli człowiek boi się takowej,nie jest to dobry prognostyk na przyszłość! Frotka znajdzie w końcu najlepszy na świecie dom! Mocno w to wierzę! Edited November 17, 2012 by jostel5 Quote
cavani Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 No, świetny powód rezygnacji - "bo pies ma kudełki". A jak pani wcześniej oglądała zdjęcia, to tego nie zauważyła? Może niech sobie w takim razie sprowadzi nagiego psa meksykańskiego, albo ostatecznie chińskiego grzywacza. Jak ktoś nie wie czego chce, to każde wytłumaczenie jest dobre - nawet najgłupsze :angryy: No, Froteczko - Króweczko - Mileczko, jeszcze chwilę poczekasz na własny domek u ludzi, którzy będą wiedzieli, że chcą właśnie ciebie i tylko ciebie. I będą szczęśliwi, że taki wspaniały, mądry, grzeczny piesek może u nich zamieszkać. Quote
Bejotka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Ręce opadają do samej piwnicy.... Dobrze, że nie trafiła do tego domu... Quote
wiosenka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Właśnie dobrze, że nie zrezygnowali z niej po tygodniu...Ludzie są strasznie wygodni...Są na rynku takie szczotki do zamiatania dywanu, mam ją kilka miesięcy i fajnie się sprawdza jak ktoś codziennie nie lubi odkurzać ;). Quote
haniabor Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='jostel5'] Suczydło nie podoba się teściowej,ponieważ ma kudełki...:shake: Frotka miała mieć teściową:crazyeye:??? Nie oddamy jej;) Quote
jostel5 Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 Frotka miała być u teściowej! Eee....no,masz rację! Nie wszystkie teściowe są warte miłości!:) Quote
gregorsat Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='haniabor']Frotka miała mieć teściową:crazyeye:??? Nie oddamy jej;) Ech, może miała tylko współpracować;) Quote
Recommended Posts