Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jostel5']Frota w najbliższą sobotę jedzie z Moniką i Matyldą do Warszawy....:) Ma poznać swój ewentualny domek "na zawsze"!:)

Kciuki są niezbędne![/QUOTE]
Kciuki już trzymam:thumbs:

Posted (edited)

Domek jest w miarę oki,Frota zachowała się wzorowo!:)
Pańciostwo proszą o umowę i za moment podejmą ostateczną decyzję!

Edited by jostel5
Posted

[quote name='jostel5']Kiedy po rozmowie z Moniką ja mam wątpliwości....

Jakby co-jest jeszcze jeden domek zainteresowany Frocią,polecany przez Shy....[/QUOTE]
Skoro masz wątpliwości..... . Froterka musi mieć dom "bezwątpliwościowy";)

Posted

No to klamka zapadła....:)

Krówka Frotka w niedzielę zamieszka w swoim własnym domku ,w Witulinie.Będzie towarzyszką życia samotnie mieszkającej 60-letniej Pani i jedyną Jej pieszczochą!
W razie jakiejkolwiek niedyspozycji Pani (tfu,tfu!) sunia będzie miała zapewnioną opiekę,którą deklarują syn i synowa Pani...Oba domki są bardzo zwierzolubne i bardzo,bardzo,bardzo polecane przez wetkę Shy ,która zajmuje się zwierzętami Państwa -psami,kotami,końmi(pod siodło) ,kozami,bażantami (chyba) i czym tam jeszcze można....;)

Posted (edited)

No i zonk!:angryy:

Frota wciąż szuka domu ,bo pani....zrezygnowała z jej adopcji!

Suczydło nie podoba się teściowej,ponieważ ma kudełki...:shake:

Dobrze przynajmniej,że szanowna pani zdecydowała się powiadomić o tym Monikę teraz ,a nie jutro rano!

Na moje oko rezygnacja z adopcji nie jest wynikiem braku urody Froterki....To po po prostu obawa przed wizytą przedadopcyjną!
No,cóż-jeśli człowiek boi się takowej,nie jest to dobry prognostyk na przyszłość!

Frotka znajdzie w końcu najlepszy na świecie dom! Mocno w to wierzę!

Edited by jostel5
Posted

No, świetny powód rezygnacji - "bo pies ma kudełki". A jak pani wcześniej oglądała zdjęcia, to tego nie zauważyła? Może niech sobie w takim razie sprowadzi nagiego psa meksykańskiego, albo ostatecznie chińskiego grzywacza.
Jak ktoś nie wie czego chce, to każde wytłumaczenie jest dobre - nawet najgłupsze :angryy:

No, Froteczko - Króweczko - Mileczko, jeszcze chwilę poczekasz na własny domek u ludzi, którzy będą wiedzieli, że chcą właśnie ciebie i tylko ciebie. I będą szczęśliwi, że taki wspaniały, mądry, grzeczny piesek może u nich zamieszkać.

Posted

Właśnie dobrze, że nie zrezygnowali z niej po tygodniu...Ludzie są strasznie wygodni...Są na rynku takie szczotki do zamiatania dywanu, mam ją kilka miesięcy i fajnie się sprawdza jak ktoś codziennie nie lubi odkurzać ;).