Sylwia&westie Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Likaa napisał(a):Koreniu we Wrocławiu mamy mieszkanie także bywamy czesto weekendy .. Mieszkamy na rynku, czesto bywamy na spacerach w Parku Szczytnickim :) A wy gdzie zamieszkujecie Wrocek ? Sylwuś pierwsze zdjątko rewelacja :* ucAłuj Urwiska :* :* :* I przyjezdzajcie szybko ! ;* oo moze jakies spotkanko bedzie ? :razz: Z przyjazdem bardzo bym chciała :D :loveu: Ale ty do nas też :eviltong::eviltong: Quote
niunia32 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Sylwia&westie']no ja mam rodzinkę we wrocku :P później to juz tylko dojechac autobusem lub pociagiem :razz: zobaczymy :P EDIT: Wstawiam fotki :) Trochę przerobiłam :) Dzięki Koreniu za super programik :buzi: przesadziłam trochę :PP Narazie tyle :) super foteczki masz kochanego Urwiska :loveu: wyglaskaj go pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
Sylwia&westie Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='niunia32'] super foteczki masz kochanego Urwiska :loveu: wyglaskaj go pozdrawiamy Tajfun & niunia OOO witamy!! W naszej skroomnej galeri :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Czesc Sylwuś :multi: Zgłaszamy swoją obecnosc, po długiej nieobecnosci :lol: Urwisek jak zawsze cudny, a powiedz byliście na ten Katowickiej wystawie? Ja w koncu nie dojechalam :oops: Tak siakos wyszło :oops: Wymiziaj pięknisia od Nas i wycałuj koniecznie w ten czarny nochalek :loveu: Quote
Sylwia&westie Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Sylwuś :multi: Zgłaszamy swoją obecnosc, po długiej nieobecnosci :lol: Urwisek jak zawsze cudny, a powiedz byliście na ten Katowickiej wystawie? Ja w koncu nie dojechalam :oops: Tak siakos wyszło :oops: Wymiziaj pięknisia od Nas i wycałuj koniecznie w ten czarny nochalek :loveu: tak byliśmy na tej wystawie :lol: I witamy po długiej nieobecności ;) Nowe fotki : !! Najbardziej mi sie podoba ta pierwsza :) Pozdrawiamy Sylwia&Urwis Quote
Likaa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Koreniu hmm moze jakies spotkanko :) ? Urwisos nieziemski Ta pierwsza jest cudna <serducha> BUziole I więcej fotek :D Quote
Bewarka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ale śliczny...:loveu: a jak fajnie sobie stanął...:p Quote
Korenia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Likaa napisał(a):Koreniu hmm moze jakies spotkanko :) ? Z chęcią :cool3: Może w większym gronie :cool3: Wiem, że pisze się ulvhedinn, hebulka, koperek na spacerek, moze ktoś jeszcz ! Jest temat spacer we wrocławiu :) wpadnij tam :) ;) Quote
Likaa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ok wpadne ;) Chętnie bym sie na spacerek wybrała jednakże niektóre dni odpadają, ograniczają mnie rodzice :/ Quote
Sylwia&westie Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Ale sie macie fajnie ... ja też bym chciała takie duże spotkanko :) Nowe fotki : świeżutkie z dzisiaj :razz: Teraz zasypuje was fotkami :P (dam tylko miniaturki mozecie sobie powiekszyc ;) bo by forum zwolnilo jakby sie miało tyyle fot ładować ) [SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2] [SIZE=2] -Trochę swiątecznie... [SIZE=2] [SIZE=2][SIZE=2] [SIZE=2] Urwisek [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] -Powrót do szczeniaczkowa :) [SIZE=2] [SIZE=2] -Nasza działka (ładna no nie?:oops:) [SIZE=2] a po sesji: [SIZE=2] [SIZE=2] -padł jak zabity [SIZE=2] [SIZE=2] Autorem zdjęc jestem oczywiście ja :cool3::razz: [SIZE=2] Mozecie mnie teraz zryczeć za tak dużą ilość fot ! [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] Quote
Sylwia&westie Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 dalsza część zdjec które sie nie zmieściły w tamtym poście :crazyeye::roll::cool3: Quote
Bewarka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ło jezuniu...jakie ma fajne binokle...:-o pozazdrościć normalnie...:) Quote
marzenna79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Sylwio, wesołych Świąt !!! Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania. Quote
Shilah Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Kurczaczka żółciutkiego, dyngusa mokrego, miłości wiecznej, drogi tylko mlecznej świąt w szczęście owocnych życzy zajączek wielkanocny.. P.S.Zdjęcia są cudowne.:loveu: Quote
niunia32 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witamy, zaglądamy zyczyc miłego dnia i złożyć życzenia Malutki baranek ma złote różki, Pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki. Gdy nikt nie widzi, chorągiewką buja I beczy cichutko: Wesołego Alleluja! pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
Sylwia&westie Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Dziękuję wszystkim za życzenia !! jesteście kochani :buzi: Pozdrawiam ! [SIZE=3] Wiadra zimnej wody w Dyngusa:-), wesołego jajka, pyszności, śmiechu i zabawy, zajączków łaskawych, kurczaków i bazi -życzy Ci ktoś, kto pamięta i w święta! Quote
Bewarka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Jeszcze my chcieliśmy złożyć wam życzenia!!! :cool3: Quote
DiDDlina85 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ZDROWYCH POGODNYCH I WESOŁYCH ŚWIAT WIELKANOCNYCH ŻYCZĄ DIDDI I NERO!!:p Quote
Likaa Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Bajeczne fotki ! Profesjonalna wielkanocna sesja zdjęciowa ;D Pozdrawiamy Quote
BlackSheWolf Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/619.JPG" class="ipsImage" alt=""> Życzą Agata&Kleks :* Quote
Sylwia&westie Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 bGirl Elizusiek butterfly15 [CENTER]Dziękuję :oops::) [/CENTER] Quote
puchu Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wesołego królika, co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle -wszystkiego kurde najlepszego! Quote
ewelinka_m Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Maleńki baranek, co ma złote różki, pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki. Kiedy nikt nie widzi, chorągiewką buja i beczy cichutko: Wesołego Alleluja! :* Wesołych świąt kochani:* p.s śliczne są te fotki Urwicha :loveu:jak na widokóweczkę Quote
Recommended Posts