Rinuś Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 ejhjjjj zapraszasz mnie a ja tutaj fotek nie widze.. :( cofnelam sie o 4 strony i nic :( Quote
Sylwia&westie Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Dla wszystkich wchodzących na galerię Urwiska filmik !!! TuTaJ ! [SIZE=4]Pozdrawiamy ! Quote
Rinuś Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Sylwia&westie']Dla wszystkich wchodzących na galerię Urwiska filmik !!! TuTaJ ! [SIZE=4]Pozdrawiamy ! jutro obejrze:) Quote
Sylwia&westie Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='Rinuś']jutro obejrze:) trzymamy za słowo :razz: czochrańce dla kopaczap [SIZE=2]:lol:[SIZE=2]Dziękujemy ! Quote
Sylwia&westie Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 wysyłałam fotki wtedy co naprawiali forum i mi nie wysłałoo :angryy::angryy: musze to jeszcze raz zrobic :razz: Teraz sie przygotujcie zasypie was tymi fotkami ;p Fotki jak jeszcze była zima w marcu :D -my to ci pierwsi ;) -w niebieskim zakiecie ;p -Przygotowania :) I znowu zima :P -Po spacerku : I jak wam sie podobało ?? :) Pozdrawiamy ! Quote
WinterGirl Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 prześliczny kawaler :loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1] Quote
Marta_Ares Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ale piekny model:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Likaa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 My już dawno widzieliśmy ale ale i tak rewelacyjne :D Fotki zawsze boskie jak w roli głównej Urwisek :) Dalej nie mam dostępu do komputera :( Ale myślimy o was też, tylko że popołudniami :lol: Miłego dnia i Wesołych świąt ! Wyyyypsitualaj Urwisoska :) I zaparaszamy do nas :) Quote
Sylwia&westie Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 cieszę sie ze sie wam podoba :) Przygotujcie się na jutrzejsze fotki z mojego toru agility :razz::diabloti::cool3::cool3::lol: i filmik tez bedzie :P Quote
Sylwia&westie Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Likaa napisał(a):My już dawno widzieliśmy ale ale i tak rewelacyjne :D Fotki zawsze boskie jak w roli głównej Urwisek :) Dalej nie mam dostępu do komputera :( Ale myślimy o was też, tylko że popołudniami :lol: Miłego dnia i Wesołych świąt ! Wyyyypsitualaj Urwisoska :) I zaparaszamy do nas :) Ja tez ci zyczę wesołych Swiąt !! Szkoda ze w dalszym ciągu nie masz komputera :-( bo chciałabym sobie znowu z tobą popisać lub pogadać przez skype ;) Ale czekamy cierpliwie !! My tez o was myślimy ciągle :) Urwis nie moze sie doczekac kolejnego spotkania może Ustroń? :razz: Pozdrawiamy i czekamy na kolejne fotki Taffinka :loveu: Quote
marzenna79 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 I znowu zima :P Sylwio, Urwis jest śliczniutki !!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Witajcie Sylwio i Urwisku !!! :multi::multi: Przychodzę z rewizytą do Was.:p Bardzo ładne fotki tu zastałam, :loveu: a Twój Urwisek jest uroczym, białym maleństwem.:loveu::loveu: Pozdrawiam Was i życzę wszystkiego dobrego. Obiecuję odwiedzać w miarę moich możliwości. Quote
Sylwia&westie Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='marzenna79'] Sylwio, Urwis jest śliczniutki !!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Witajcie Sylwio i Urwisku !!! :multi::multi: Przychodzę z rewizytą do Was.:p Bardzo ładne fotki tu zastałam, :loveu: a Twój Urwisek jest uroczym, białym maleństwem.:loveu::loveu: Pozdrawiam Was i życzę wszystkiego dobrego. Obiecuję odwiedzać w miarę moich możliwości. Dziękujemy :) my tez bedziemy odwiedzac waszą galerię :) mam nadzieję ze codziennie ;) Pozdrawiamy ! Quote
Marta_Ares Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 filmik widzialam widze ze ma duzo wspolnego z Aresem moj tez kocha kopanie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Likaa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Nowe fotki u mnie w galeri :) No to czekamy na te fotki z toru ! A dobrze sobie Urwisek radzi, ma powera ? :) Quote
ewelinka_m Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 jak ślicznie Urwiseczek wygląda :loveu: koniecznie go od nas proszę wytulić, wymiziać, wycałować i wypieścić :cool3: wspaniale się razem prezentujecie ahh tak bym chciała was poznać :eviltong: Quote
Sylwia&westie Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 [SIZE=2]Błedy mi wyskakują nie wiem czemu nie dało sie wysłać razem tych fot z tekstem wyzej :/ Teraz Fotki: [SIZE=2]-Nie obeszło sie bez cfaniactwa :evil_lol: Urwis przechodził pod dolem :D [SIZE=2] [SIZE=2] -Tu pięknie przeskakuje ;) [SIZE=2] TERAZ NASZE PRZESZKODY JAKIE ZROBILIŚMY :lol:: [SIZE=2] [SIZE=2] -deska aby urwis nie przechodził dołem :D (sama zrobiłam ta przeszkodę :razz:) [SIZE=2] [SIZE=2] -Slalom :D narazie 2 tyczki ;p [SIZE=2] [SIZE=2] -Hopka :) [SIZE=2] Te wszystkie przeszkody to są takie prowizoryczne tylko na chwilę :) mam obiecany tor na wakacje :) z pierwszego zdażenia :P czyli tunel, huśtawka i wogóle :loveu::loveu: [SIZE=2] Pozdrawiamy Sylwia&Urwis :) [SIZE=2] ps. Kto przyjeżdza ssobie z nami poćwiczyć ? Filmik sie wgrywa ;p Quote
marzenna79 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [SIZE=2] [SIZE=2][SIZE=4]Dzień dobry :multi::loveu: Ale Urwis pięknie skacze...gratuluję.:loveu::loveu: Pozdrawiam Sylwio.:multi: Obiecuję odwiedzać w miarę moich możliwości. Quote
Bewarka Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Jak pięknie! Mądry piesio! :D gratuluję! :) ja kiedyś tesh sobie taki tam zrobiłam, ale tata sprzątnął w ogródku deski po remoncie domu i teraz nima...:p Quote
ewelinka_m Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 ale z niego sportsmen :multi: prosze proszę na zawody niedługo będziecie jeździć nie ma co musimy sie spotkać :) przyjade keidyś tam do was :evil_lol: Quote
Sylwia&westie Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 [quote name='marzenna79'][SIZE=2] [SIZE=2][SIZE=4]Dzień dobry :multi::loveu: Ale Urwis pięknie skacze...gratuluję.:loveu::loveu: Pozdrawiam Sylwio.:multi: Obiecuję odwiedzać w miarę moich możliwości. Cieszę się ze ci się podoba :) [quote name='justys95'] Jak pięknie! Mądry piesio! :D gratuluję! :) ja kiedyś tesh sobie taki tam zrobiłam, ale tata sprzątnął w ogródku deski po remoncie domu i teraz nima...:p Sama sie zdziwiłam bo za pierwszysm razem jak zrobiłam mu tą przeszkodę juz ją przeskakiwał :razz: :) [quote name='ewelinka_m']ale z niego sportsmen :multi: prosze proszę na zawody niedługo będziecie jeździć nie ma co musimy sie spotkać :) przyjade keidyś tam do was :evil_lol: taaa na zawody :razz: z Urwisem :cool3: Ale ja mówie na serio z tym przyjazdem :D W wakacje wsiadasz do pociągu :D Jedziesz bodajze w strone skoczowa wysiadasz w Chybiu :razz: my po ciebie przyjeżdzamy i jedziesz do nas :cool3: i zostaniesz na kilka dni :lol: Masz zapewniony nocleg, wyzywienie, i kawałek trawki gdzie psiaki będą szaleć :) plus do tego jeszcze mój tor agility :razz: to co? :cool3::cool3::lol: Filmik-Agility w wykonaniu Urwisa Miłego oglądania ! Quote
Korenia Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [quote name='Sylwia&westie'][SIZE=2]ps. Kto przyjeżdza ssobie z nami poćwiczyć ? MY !!!! :multi: :multi: Quote
Sylwia&westie Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Korenia napisał(a): MY !!!! :multi: :multi: zapraszamy :razz: Quote
Marta_Ares Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 ale slicznie skacze:multi: ale filmik mi sie nie otwiera:-( Quote
Sylwia&westie Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 [quote name='Marta_Ares']ale slicznie skacze:multi: ale filmik mi sie nie otwiera:-( ciekawe czemu :angryy:mi sie otwiera i działa jak trzeba ::roll: http://www.youtube.com/watch?v=H5g--fkZ9L0 a teraz ? Quote
WinterGirl Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 zostawiamy wiosennego motylka dla WAS i popieramy kandydature Urwiska na olimpiade :razz: [SIZE=1]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
Recommended Posts