rudynpm Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Jeszcze przed. Wszystko przełożone na przyszły tydzień. To tylko z mojego powodu. Rozchorowały mi się dzieci, a szczególnie młodszy roczniak. Poinformowałam Kasię. Sorry, ale siła wyższa. Quote
kabaja Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 (edited) no nic ,w takim razie czekamy do przyszego tygodnia .Harry pewnie specjalnie się nie zmartwił [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/194/bazarek2007.jpg/"] [/URL] Edited August 11, 2012 by kabaja Quote
Guest kasia mierzejewska Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Biedaczek - wszystko jeszcze przed nim. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie ok. Teraz mnie nie ma - tzn jestem gdzie indziej - będę sie starała wchodzić na wątek, jednak codziennie pewnie mi się nie uda. Umówiłam sie już z rudynpm, że jak wrócę, spotkamy się na sesji zdjęciowej Harryego i trzeba będzie nowe ogłoszenia zrobić, z nowymi zdjęciami. Kabaja, jak Ci idzie z bazarkiem? Quote
Guest kasia mierzejewska Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Tzn, czy udało Ci sie zdjęcia wrzucić? [FONT=comic sans ms][SIZE=1]Jak mnie te reklamy na forum wkurzają, normalnie nic napisać nie mozna, bo zaraz coś się w....prza:mad:[/SIZE][/FONT] Quote
kabaja Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 widzę ,że nikt nie zauwazył ,że wczoraj na wątku Harrego próbowałam wstawiać zdjęcia /z różnym rezultatem / ,ale nie miałam czasy ,żeby robić bazare . A dzisiaj............ zapraszam [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230552-Bazarek-dla-Harrego-fajne-cuchy-płaszcz-zimowy-kamizelka-poncho-książki-do-31-08?p=19502228#post19502228[/URL] Quote
Guest kasia mierzejewska Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Znalazłam - gratulacje:) Quote
kabaja Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 dzięki :lol: jakimś cudem się udało . Tylko muszę się jeszcze nauczyć zapisywania zdjęć otrzymanych na maila tak aby były większe ,różnie kombinowałam ,ale dawało zrobić tylko minaturki . Quote
kabaja Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Harry podnoszę ,bo może ktoś jeszcze zajrzy do ciebie . Quote
kabaja Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 o Harry na wątku miał gości .Fajnie ,że wpadłyście dziewczyny :lol: Quote
asiuniab Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='kabaja']o Harry na wątku miał gości .Fajnie ,że wpadłyście dziewczyny :lol:[/QUOTE] miał gości, tylko na razie tyle mogę, wiem że potrzebujecie kaski, ale na razie u mnie b. kruchutko:( Quote
kabaja Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 asiuniab , nawet nie wiesz jak nas cieszą każde odwiedziny u Harrego .Ważne jest to ,że komuś los psiaka nie jest obojętny .Finanse ,no cóż sama nie moge pomóc innym pisiakom a chciałabym wielu.Harry ma teraz bazarek i jakoś dajemy radę . Także wpadaj do Harrego częściej ,to naprawdę dużo . Quote
asiuniab Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='kabaja']Także wpadaj do Harrego częściej ,to naprawdę dużo .[/QUOTE] dziękuję bardzo, będę na pewno, bo leży mi na sercu Jego los; Quote
kabaja Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 w takim razie ,że Harry ma jeszcze jedną wielbicielkę :lol: A jak tam Harry czy był w tym tygodniu na kastracji ,bo mi te tygodnie się jakoś poplątały . Quote
asiuniab Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='kabaja']w takim razie ,że Harry ma jeszcze jedną wielbicielkę :lol: A jak tam Harry czy był w tym tygodniu na kastracji ,bo mi te tygodnie się jakoś poplątały .[/QUOTE] ma na pewno wielbicielkę:) a co do kastracji, tak z ciekawości zapytam po ile u Was ten zabieg, bo ja w lipcu mojemu tymczasowiczowi robiłam i kosztowała 250 zł (a to wrocław), ale różnice między miejscowościami, są nawet 100 zł? Quote
kabaja Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 o ile pamiętam to rudynpm wynegocjowała ze swoim wetem 130 zł /są to okolice Warszawy / .Też widzę ,że jest straszna rozpiętość cen. Nie wiem od czego to jest zależne .Pewnie od tego ile wet chce na tym zarobić. Quote
asiuniab Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='kabaja']o ile pamiętam to rudynpm wynegocjowała ze swoim wetem 130 zł /są to okolice Warszawy / .Też widzę ,że jest straszna rozpiętość cen. Nie wiem od czego to jest zależne .Pewnie od tego ile wet chce na tym zarobić.[/QUOTE] niestety, pewnie tak, choć ja mówiłam że to bezdomniaczek, ale widać nie ma litości; Quote
kabaja Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 niestety część wetów to nie ludzie w powołania ,ale robią to tylko dla zarobku .Czytałam ,że ktoryś wziął za katracje tylko 70 zł a więc jak się chce to można dać upust dla bezdomniaków. Quote
asiuniab Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Harry jestem u Ciebie dopiero teraz, ale myślę znacznie częściej, postaram się we wrześniu jakimś jednorazowym grosikiem wesprzeć Harrego; Quote
Recommended Posts