Jump to content
Dogomania

Harry już w pdt - bardzo potrzebuje deklaracji

Recommended Posts

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze przed. Wszystko przełożone na przyszły tydzień. To tylko z mojego powodu. Rozchorowały mi się dzieci, a szczególnie młodszy roczniak. Poinformowałam Kasię. Sorry, ale siła wyższa.

Posted (edited)

no nic ,w takim razie czekamy do przyszego tygodnia .Harry pewnie specjalnie się nie zmartwił
[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/194/bazarek2007.jpg/"]
[/URL]

Edited by kabaja
Guest kasia mierzejewska
Posted

Biedaczek - wszystko jeszcze przed nim. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie ok.
Teraz mnie nie ma - tzn jestem gdzie indziej - będę sie starała wchodzić na wątek, jednak codziennie pewnie mi się nie uda.
Umówiłam sie już z rudynpm, że jak wrócę, spotkamy się na sesji zdjęciowej Harryego i trzeba będzie nowe ogłoszenia zrobić, z nowymi zdjęciami. Kabaja, jak Ci idzie z bazarkiem?

Guest kasia mierzejewska
Posted

Tzn, czy udało Ci sie zdjęcia wrzucić?

[FONT=comic sans ms][SIZE=1]Jak mnie te reklamy na forum wkurzają, normalnie nic napisać nie mozna, bo zaraz coś się w....prza:mad:[/SIZE][/FONT]

Posted

widzę ,że nikt nie zauwazył ,że wczoraj na wątku Harrego próbowałam wstawiać zdjęcia /z różnym rezultatem / ,ale nie miałam czasy ,żeby robić bazare .
A dzisiaj............
zapraszam [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230552-Bazarek-dla-Harrego-fajne-cuchy-płaszcz-zimowy-kamizelka-poncho-książki-do-31-08?p=19502228#post19502228[/URL]

Guest kasia mierzejewska
Posted

Znalazłam - gratulacje:)

Posted

dzięki :lol: jakimś cudem się udało . Tylko muszę się jeszcze nauczyć zapisywania zdjęć otrzymanych na maila tak aby były większe ,różnie kombinowałam ,ale dawało zrobić tylko minaturki .

Posted

[quote name='kabaja']o Harry na wątku miał gości .Fajnie ,że wpadłyście dziewczyny :lol:[/QUOTE]
miał gości, tylko na razie tyle mogę, wiem że potrzebujecie kaski, ale na razie u mnie b. kruchutko:(

Posted

asiuniab , nawet nie wiesz jak nas cieszą każde odwiedziny u Harrego .Ważne jest to ,że komuś los psiaka nie jest obojętny .Finanse ,no cóż sama nie moge pomóc innym pisiakom a chciałabym wielu.Harry ma teraz bazarek i jakoś dajemy radę . Także wpadaj do Harrego częściej ,to naprawdę dużo .

Posted

w takim razie ,że Harry ma jeszcze jedną wielbicielkę :lol:
A jak tam Harry czy był w tym tygodniu na kastracji ,bo mi te tygodnie się jakoś poplątały .

Posted

[quote name='kabaja']w takim razie ,że Harry ma jeszcze jedną wielbicielkę :lol:
A jak tam Harry czy był w tym tygodniu na kastracji ,bo mi te tygodnie się jakoś poplątały .[/QUOTE]
ma na pewno wielbicielkę:)
a co do kastracji, tak z ciekawości zapytam po ile u Was ten zabieg, bo ja w lipcu mojemu tymczasowiczowi robiłam i kosztowała 250 zł (a to wrocław), ale różnice między miejscowościami, są nawet 100 zł?

Posted

o ile pamiętam to rudynpm wynegocjowała ze swoim wetem 130 zł /są to okolice Warszawy / .Też widzę ,że jest straszna rozpiętość cen. Nie wiem od czego to jest zależne .Pewnie od tego ile wet chce na tym zarobić.

Posted

[quote name='kabaja']o ile pamiętam to rudynpm wynegocjowała ze swoim wetem 130 zł /są to okolice Warszawy / .Też widzę ,że jest straszna rozpiętość cen. Nie wiem od czego to jest zależne .Pewnie od tego ile wet chce na tym zarobić.[/QUOTE]
niestety, pewnie tak, choć ja mówiłam że to bezdomniaczek, ale widać nie ma litości;

Posted

niestety część wetów to nie ludzie w powołania ,ale robią to tylko dla zarobku .Czytałam ,że ktoryś wziął za katracje tylko 70 zł a więc jak się chce to można dać upust dla bezdomniaków.