kabaja Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 witaj Harrutku w ten burzowy dzień i noc :lol::lol: Quote
kabaja Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 harrutku czyżbyśmy wszyscy zapominali o tobie:shake: Quote
kabaja Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Czy Harrutek jest zabezpieczony na kleszcze ,bo jest dużo tych paskudnych stworzeń i ,żeby nie miał z nimi problemu Quote
maarit Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 kabaja napisał(a):harrutku czyżbyśmy wszyscy zapominali o tobie:shake: Nie zapomnieli... Czasu brakuje... Oj nie masz chłopaku szczęścia, nie masz... :( Quote
kabaja Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 rudy kiedyś pisała ,że jakaś koleżanka ogłasza Harrego w miejscowej gazecie . Myślałam o ogłoszeniu w jakiejś szerszej ,ale nie mam za bardzo czasu się tym zająć .Może Ty wiesz jak daje się takie ogłoszenie i gdzie ? Chętnie skorzystałabym z rady . Quote
rudynpm Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Faktycznie Harry nie ma szczęścia do swojego domu. Pies był ogłaszany w gazecie w Łodzi. Był odzew, ale dzwoniły takie kalibry, ze coś niesamowitego. Były pomysły budy, a na moje stwierdzenie, ze będzie umowa, ze psa nie można puszczać ze smyczy to jeden pan zapytał, czy ja na serio, bo to tylko pies i on może sobie zaraz innego bez takich wymysłów wziąć. No i ludzie się zniechęcali, że oni w Łodzi, a Harry pod Warszawą. Jeden sensowny Pan, który bardzo poważnie był zainteresowany Harrym, w końcu zadzwonił i powiedział, ze jednak nie. Quote
monika083 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 moze w warszawskim metrze? tutaj link do cennika http://bi.gazeta.pl/im/3/11183/m11183223,FILIGRANOWE112011.pdf ze zdjeciem 100 zl.. ale mysle. ze to duza szansa. Quote
kabaja Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 dzięki za podpowiedź .Jakiś czas temu patrzyłam na cennik ,ale nie widziałam ogłoszeń dla zwierząt .Na pewno warto spróbować ,ale na razie brak finansów .Może pod koniec miesiąca ,no chyba ,że ktoś by wcześniej zechciał . Quote
kabaja Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 cudalek kochany :loveu: Harrutku zamówiłam dla ciebie tekst do ogłoszeń u specjalisty ,bo zdaje się ,że ludzi trzeba przekonać ,że jesteś najlepszym psiakiem na świecie :lol: Quote
kabaja Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 to prawda to .Harrutek to przystojniak .A uszy ma boskie:loveu: Quote
kabaja Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 podniosę chociaż Harrego ,może ktoś jeszcze zauważy chłopaka Quote
kabaja Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 zrobiłam parę ogłoszeń Harrutka z nowym tekstem ,powodzenia malutki .Widziałam rudynpm ,że też ogłaszasz naszego cudnego psiaka .Bardzo dziękuje :Rose: Quote
kabaja Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 ciągle mam nadzieje ,że jak nie ma długo informacji o Harrutku to okaże się psiulek już dawno w domu . Quote
rudynpm Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 kabaja, Harry pojechał dziś do swojego domu :) Nie chciałam pisać wczoraj, bo nie chciałam zapeszyć. Wczoraj było spotkanie zapoznawcze, a od dzisiaj od 19.30 Harry opuścił nasz hotelik. Dom bardzo mi się spodobał. Mieszkają w nim dorosła Pani i Jej Mama. Miały psiaki, które odchodziły z przyczyn naturalnych, głównie dożywając swoich lat. Domek to dobrze ogrodzona posesja w Podkowie Leśnej. Panie leczyły swoje psy w tej samej lecznicy, z której pomocy korzystam od 15 lat. Podpisałyśmy umowę adopcyjną mam zaproszenie na wizytę poadopcyjną. Mam nadzieję, że nie macie do mnie żalu, że tak nagle Was o tym informuje. Panie mnie ujęły serdecznością w stosunku do Harrego i chęcią zapewnienia mu najlepszych warunków. Nawet wczoraj, jak przyjechaliśmy, to Panie martwiły się, czy Harry je zaakceptuje. Mam do Harrego 10 min. autem i na pewno podjadę, żeby chociaż z daleka zerknąć, jak Mały sobie radzi. Harry będzie mieszkał w domu, a do dyspozycji będzie miał całą działkę. Harry też bardzo pozytywnie odniósł się do swoich nowych opiekunek. Niestety, trochę się skompromitował, bo poszedł do kompostownika i wyjadał resztki warzyw i owoców:oops: Mam nadzieje, ze bedzie wszystko ok. Chyba 100 razy powtórzyłam o konieczności pilnowania psa, kiedy bedzie otwierana furtka, o zakazie spuszczania psa na spacerach poza posesją. Quote
kabaja Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Harrutek ma dom :multi: :multi::multi::sweetCyb::Rose::laola: o takiej wiadomości marzyłam :lol: tak naprawdę odetchnę za jakieś 2 tygodnie jak Harry się zadomowi ,bo wiem ,że dla niego teraz to ciężki czas . Oczywiście prosimy o wizytę za jakiś czas i zdjęcia Harrutka z jego własnego domku . skąd domek wiedział o Harrym ,bo pewnie to nie przypadek ,że domek tak blisko . rudynpm nawet nie wiesz jak jestem Ci wdzięczna za to co robiłaś dla Harrego .Mogę jedynie podziękować:Rose::Rose::Rose: ciekawe jak tam pierwszy dzień we własnym domku Quote
rudynpm Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 :) Kabaja, no przestan. Nie ma za co dziękować. dziś miałam już smsy, że byli na spacerze i że wszystko ok. Do moich weterynarzy jeżdżę z psami często, więc na pewno podejrzę, gdzieś, spod sosny:) edit: Pani wyszukała Hrrego w ogłoszeniach. Quote
kabaja Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 ciekawa jestem jak Harrutek sobie radzi w SWOIM DOMKU :lol: rudy powoli /żeby nie zapeszyć / trzeba zrobić rozliczenie .Podlicz proszę jak tak Harry stoi abyśmy wiedziały ile musimy dopłacić . Quote
maarit Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Zaglądam co jakiś czas a tutaj takie super wieści czekają:multi: [URL=http://smayliki.ru/smilie-1045129863.html][IMG]http://s17.rimg.info/9adf43b23cc95a94eb18cfa0c952c07a.gif[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts