Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paniMysza']to teraz prosze mi się odwdzięczyć fotkami nikitki;)[/QUOTE]

Fotkami to zajmuje się Szyszunia, Ona ma dostęp do fotek z Fundacji:lol: Dzisiaj się będę z Nią widzieć, to powiem Jej o Nikicie:lol: i mam nadzieję, że w całym swoim zabieganiu znajdzie czas żeby je wysłać. Pozdrowionka:multi:

Posted

[quote name='lenka12']DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ baaaardzo za takie cudne zdjęcie:multi: Otworzyłam rano wątek, a tu taka niespodzianka:multi:Tak cudnie zaczętego dnia dawno nie miałam:lol: Jaka ta Nasza Mucia fotogeniczna, po prostu modelka:lol:[/QUOTE]
Miód na serce!
też się bardzo cieszę...

Posted

u Mutki wsyztsko ok. choroby lokomocyjnej nie ma. jechała juz ze swoja nowa pania na dłuzszych odcinkach i była bardzo zadowolona. niebawem mucia zobaczy po raz pierwszy w zyciu morze;)

Posted

[quote name='paniMysza']u Mutki wsyztsko ok. choroby lokomocyjnej nie ma. jechała juz ze swoja nowa pania na dłuzszych odcinkach i była bardzo zadowolona. niebawem mucia zobaczy po raz pierwszy w zyciu morze;)[/QUOTE]

Dziękuję za wieści:lol: To z naszej Mutki zrobiła się celebrytka;) przejażdżki samochodem, wczasy nad morzem...;):multi: Proszę przekaż nowej Pani Mutki najgorętsze pozdrowienia:multi:I mam nadzieję,że Muci spodoba się morze:multi:i plaża:cool1: I oczywiście czekamy na fotki naszej gwiazdy:multi:

Posted

A Mucia to na długo pojechała nad morze?:cool1: Jak przekazałam wieści Wiośnie, Szyszuni i naszej wolontariuszce Kasi to wszystkie się baaaardzo ucieszyły i stwierdziły,że też mogą zamieszkać w takim domku jak nasza Mutka;) :multi:

Posted

[quote name='paniMysza']jeszcze nie pojechała, ale za to mam zdjęcie:)

[IMG]http://img259.imageshack.us/img259/3432/mutek.jpg[/IMG][/QUOTE]
Cudne zdjęcie:multi: Baaaardzo dziękuję:multi: Widać, że Mucia jest szczęśliwa:lol: A u nas w Fundacji od wczoraj mamy nowych mieszkańców, Wiosna przywiozła sunię w typie owczarka niemieckiego i.... sześć szczeniaków. Następne siedem pyszczków do wykarmienia i znalezienia domków.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='paniMysza']to teraz prosze mi się odwdzięczyć fotkami nikitki;)[/QUOTE]

Fotek Nikitki na razie nie ma, poproszę jeszcze Szyszunię, to w wolnej chwili wklei:lol: Ale za to na wątku naszej Fundacji :
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/220953-Fundacja-Grey-Animals-spragnione-miłości-i-gotowe-do-zabrania!!-Szukają-domu[/URL] są zdjęcia naszych nowych szczeniaczków:multi:sześć ślicznych, puchatych kulek, które zajadają i szybciutko rosną:multi: dlatego zostały twarzami aukcji na Allegro Kup Posiłek ( jeden posiłek to tylko 2 zł:multi:) Zapraszam cieplutko i z góry dziękuję:multi:

Posted

Jeszcze [B]Lenka12[/B] zapomniała wrzucić linka do aukcji :eviltong: [URL="http://upload.allegro.pl/fundacja-grey-animals-kup-posilek-i2576547469.html"][B][COLOR=#ff0000]Tutaj klik[/COLOR][/B][/URL]
Pozdrowienia dla [B]Muci[/B] i jej [B]Pańci[/B] ! A jak wakacje nad morzem ?

Posted

[quote name='szyszunia557']Jeszcze [B]Lenka12[/B] zapomniała wrzucić linka do aukcji :eviltong: [URL="http://upload.allegro.pl/fundacja-grey-animals-kup-posilek-i2576547469.html"][B][COLOR=#ff0000]Tutaj klik[/COLOR][/B][/URL]
Pozdrowienia dla [B]Muci[/B] i jej [B]Pańci[/B] ! A jak wakacje nad morzem ?[/QUOTE]
A mówiłam,że ze mnie "informatyczna blondynka";) i wcale nieutajona;) Ale na ostatniej stronie wątku też można "dokopać się";)do danych aukcji:multi:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Witam:multi: Czy mogę nieśmiało prosić o wieści i może zdjęcia od Mutki:multi: Dawno nie było wiadomości,co słychać u naszej gwiazdeczki;) Teraz przydałyby się dobre wieści, bo w Fundacji ciężki czas, od zeszłego czwartku mamy u Nas sparaliżowanego 8-miesięcznego jamnika, postrzelonego przez jakiegoś zwyrodnialca,śrut przebił kręgosłup i tkwi cały czas w środku, maluch niedość,że nie chodzi,to jeszcze nie kontroluje swoich potrzeb fizjologicznych, Wiosna konsultowała stan małego u trzech weterynarzy i niestety nie widzą dla niego żadnych szans, czekamy jeszcze na opinię jednego specjalisty... A jakby tego było mało, to odszedł od Nas za Teczowy Most nasz staruszek Władek, nikt nie spodziewał się tego odejścia, Władek od zawsze był stareńki, ale starzał się z godnością, był już ślepy i głuchy, ale dopisywał Mu apetyt, bawił się ze swoim kumplem z kojca i nagle po prostu się nie obudził...Ciężkie to i smutne:-(