paniMysza Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 dla zainteresowanych, u małej wszytsko bardzo dobrze:) Quote
paniMysza Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 dla zainteresowanych - u małej wsyztsko bardzo dobrze:) Quote
paniMysza Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 dla zainteresowanych - u małej wsyztsko bardzo dobrze:) Quote
lenka12 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Prośba do Pani Myszy albo do nowej Pani Mutki:multi: Wiem,że to okres wakacyjny, Mutka szczęśliwie w nowym, cudnym domu, życie wróciło na swoje tory...ale proszę o jakieś informacje o Naszej Kruszynce, może jakieś zdjęcia? Nie ukrywam,że Mutka to moja ulubienica z Fundacji, dlatego bardzo ciekawi mnie co u Niej?:lol: Quote
paniMysza Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='szyszunia557']Właśnie, co u [B]Muci[/B] ?![/QUOTE] u muciny wszytsko jak najlepiej. duzo spaceruje ze swoja nowa panią. zaprzyjaźniły się:) kasia mówiła mi, że mutka już się jej prawie nie boi. nadal obawia sie obcych, ale myslę, że z dnia na dzień będzie lepiej. w pierwszym tygodniu byłam upierdliwa z pytaniami. teraz staram sie nie zawracac głowy dziewczynom, jesli nie ma wiekszego powodu. wiem, ze muci jest dobrze:) ale ostatnie dobre wiadomości były z wczoraj, wiec moze nie do końca przestałam byc upierdliwa...;) co do umowy, oczywiście zapomniałam, ale na pewno odeśle do fundacji:) Quote
szyszunia557 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Dziękujemy [B]paniMysza[/B] !!! Świetne wieści :multi: Na umowę poczekamy, nie ma problemu :) Przy okazji zapraszam na wątek Tysona ! Quote
lenka12 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='paniMysza']u muciny wszytsko jak najlepiej. duzo spaceruje ze swoja nowa panią. zaprzyjaźniły się:) kasia mówiła mi, że mutka już się jej prawie nie boi. nadal obawia sie obcych, ale myslę, że z dnia na dzień będzie lepiej. w pierwszym tygodniu byłam upierdliwa z pytaniami. teraz staram sie nie zawracac głowy dziewczynom, jesli nie ma wiekszego powodu. wiem, ze muci jest dobrze:) ale ostatnie dobre wiadomości były z wczoraj, wiec moze nie do końca przestałam byc upierdliwa...;) co do umowy, oczywiście zapomniałam, ale na pewno odeśle do fundacji:)[/QUOTE] SUPER WIEŚCI!!!:multi: Dziękuję:lol: A czy prośba o zdjęcie Mutki z nowego domu to zbyt wiele?;) Pozdrowienia dla Nowej Pani Muci i powodzenie dla obu dziewczyn "na wspólnej drodze":multi: Quote
lenka12 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='paniMysza']mutek fanką nektarynek;)[/QUOTE] A te nektarynki to do zabawy;)zamiast piłeczki, czy nasza Mutka raczy je konsumować:multi: A jeszcze raz prośba choćby o malutkie zdjęcie Muci z nowego domku:multi: Quote
paniMysza Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 oczywiście do kncumowania:) moje dziewczyny tez uwielbiają owoce, ale niestety nie moga jeść przez kamice, na która cierpią. fotki będą, a jak będa to wstawię;) Quote
paniMysza Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 zdjęcia na razie nie mam, ale za to mam bardzo dobre wieści znów. dzisiaj kasia z mucia wybrały sie na szkoleniowy spacer do parku. kasia jest zachwycona tym, jak szybko mała sie uczy:) mucia przychodzi bezbłednie na zawołanie, gdy jest spuszczona:) Quote
lenka12 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='paniMysza']zdjęcia na razie nie mam, ale za to mam bardzo dobre wieści znów. dzisiaj kasia z mucia wybrały sie na szkoleniowy spacer do parku. kasia jest zachwycona tym, jak szybko mała sie uczy:) mucia przychodzi bezbłednie na zawołanie, gdy jest spuszczona:)[/QUOTE] Bo Mucia to mądra dziewczynka:lol: W Fundacji na spacerkach też grzecznie przychodziła na zawołanie i nawet czasem dostawałam od Niej buziaka:multi: Pozdrowienia dla nowej opiekunki Muci:multi: Quote
from_wonderland Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='paniMysza']zdjęcia na razie nie mam, ale za to mam bardzo dobre wieści znów. dzisiaj kasia z mucia wybrały sie na szkoleniowy spacer do parku. kasia jest zachwycona tym, jak szybko mała sie uczy:) mucia przychodzi bezbłednie na zawołanie, gdy jest spuszczona:)[/QUOTE] Mutka nie w kij dmuchał, bystra kruszynka :D Quote
lenka12 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Witam o poranku:multi: W dalszym ciągu prośba, choćby o malutkie;)zdjęcie Mutki z nowego domku:lol: Quote
paniMysza Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 :) [IMG]http://img88.imageshack.us/img88/3432/mutek.jpg[/IMG] Quote
lenka12 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='paniMysza']:) [IMG]http://img88.imageshack.us/img88/3432/mutek.jpg[/IMG][/QUOTE] DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ baaaardzo za takie cudne zdjęcie:multi: Otworzyłam rano wątek, a tu taka niespodzianka:multi:Tak cudnie zaczętego dnia dawno nie miałam:lol: Jaka ta Nasza Mucia fotogeniczna, po prostu modelka:lol: Quote
Recommended Posts