Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prośba do Pani Myszy albo do nowej Pani Mutki:multi: Wiem,że to okres wakacyjny, Mutka szczęśliwie w nowym, cudnym domu, życie wróciło na swoje tory...ale proszę o jakieś informacje o Naszej Kruszynce, może jakieś zdjęcia? Nie ukrywam,że Mutka to moja ulubienica z Fundacji, dlatego bardzo ciekawi mnie co u Niej?:lol:

Posted

[quote name='szyszunia557']Właśnie, co u [B]Muci[/B] ?![/QUOTE]

u muciny wszytsko jak najlepiej. duzo spaceruje ze swoja nowa panią. zaprzyjaźniły się:)
kasia mówiła mi, że mutka już się jej prawie nie boi. nadal obawia sie obcych, ale myslę, że z dnia na dzień będzie lepiej.
w pierwszym tygodniu byłam upierdliwa z pytaniami. teraz staram sie nie zawracac głowy dziewczynom, jesli nie ma wiekszego powodu. wiem, ze muci jest dobrze:) ale ostatnie dobre wiadomości były z wczoraj, wiec moze nie do końca przestałam byc upierdliwa...;)

co do umowy, oczywiście zapomniałam, ale na pewno odeśle do fundacji:)

Posted

[quote name='paniMysza']u muciny wszytsko jak najlepiej. duzo spaceruje ze swoja nowa panią. zaprzyjaźniły się:)
kasia mówiła mi, że mutka już się jej prawie nie boi. nadal obawia sie obcych, ale myslę, że z dnia na dzień będzie lepiej.
w pierwszym tygodniu byłam upierdliwa z pytaniami. teraz staram sie nie zawracac głowy dziewczynom, jesli nie ma wiekszego powodu. wiem, ze muci jest dobrze:) ale ostatnie dobre wiadomości były z wczoraj, wiec moze nie do końca przestałam byc upierdliwa...;)

co do umowy, oczywiście zapomniałam, ale na pewno odeśle do fundacji:)[/QUOTE]

SUPER WIEŚCI!!!:multi: Dziękuję:lol: A czy prośba o zdjęcie Mutki z nowego domu to zbyt wiele?;) Pozdrowienia dla Nowej Pani Muci i powodzenie dla obu dziewczyn "na wspólnej drodze":multi:

Posted

[quote name='paniMysza']mutek fanką nektarynek;)[/QUOTE]

A te nektarynki to do zabawy;)zamiast piłeczki, czy nasza Mutka raczy je konsumować:multi: A jeszcze raz prośba choćby o malutkie zdjęcie Muci z nowego domku:multi:

Posted

zdjęcia na razie nie mam, ale za to mam bardzo dobre wieści znów. dzisiaj kasia z mucia wybrały sie na szkoleniowy spacer do parku. kasia jest zachwycona tym, jak szybko mała sie uczy:) mucia przychodzi bezbłednie na zawołanie, gdy jest spuszczona:)

Posted

[quote name='paniMysza']zdjęcia na razie nie mam, ale za to mam bardzo dobre wieści znów. dzisiaj kasia z mucia wybrały sie na szkoleniowy spacer do parku. kasia jest zachwycona tym, jak szybko mała sie uczy:) mucia przychodzi bezbłednie na zawołanie, gdy jest spuszczona:)[/QUOTE]

Bo Mucia to mądra dziewczynka:lol: W Fundacji na spacerkach też grzecznie przychodziła na zawołanie i nawet czasem dostawałam od Niej buziaka:multi: Pozdrowienia dla nowej opiekunki Muci:multi:

Posted

[quote name='paniMysza']zdjęcia na razie nie mam, ale za to mam bardzo dobre wieści znów. dzisiaj kasia z mucia wybrały sie na szkoleniowy spacer do parku. kasia jest zachwycona tym, jak szybko mała sie uczy:) mucia przychodzi bezbłednie na zawołanie, gdy jest spuszczona:)[/QUOTE]

Mutka nie w kij dmuchał, bystra kruszynka :D

Posted

[quote name='paniMysza']:)

[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/3432/mutek.jpg[/IMG][/QUOTE]

DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ baaaardzo za takie cudne zdjęcie:multi: Otworzyłam rano wątek, a tu taka niespodzianka:multi:Tak cudnie zaczętego dnia dawno nie miałam:lol: Jaka ta Nasza Mucia fotogeniczna, po prostu modelka:lol: