Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

joaaa - Emir napewno w umowie zawarl warunek sterylizacji jak znam zycie :)
Psiuta - mala poprawka - 3 tygodnie po cieczce. czyli wypada jakos tak wlasnie 1 tydzien marca.
strasznie sie ciesze ze Rumburak juz w domu: )
ona straszny zarlok jest. czy nadal jak je to merda ogonem hihihihihih?

pamietajmy ze SZANTA NADAL SZUKA DOMU!!
zobaczcie jaka jest piekna

Posted

Babinki, dajcie rzetelna / zetelna (jak sie to pisze :cool3:) info o zachowaniu Myszki. Interesuja sie nia Panstwo ktorzy maja starsza suczke bokserke i suczke ONke, czekaja na suczke boskerke ale chca wybrac dziewczynke bardzo rozsadnie, tak zeby potem nie bylo klopotow. Wiem, ze Szanta w jakis okresach zachowaywala sie dziwnie. Jak to wyglada obecnie?? Zalezy mi naprawde na wiarygodnej opini kogos kto spedzil z Szanta troche czasu. Panstwo spokojnie czekaja i stweirdzili ze wezma taka sunie ktora po pierwsze; zgodzi sie z ich suniami po drugie bedzie miala mniejsze niz inne suczki szanse na adopcje.

Posted

Dharma - bardzo ciezko dac rzetelna informacje o zachowaniu psa ktorego zna sie tylko z kliniki. ktory na spacery chodzi zawsze sam bo do innych psow sie nie podchodzi bo pies jest chory, inne psy sa chore, bo tak naprawde nie ma zbyt wiele czasu na cokolwiek.

ja osobiscie mam wrazenie ze szanta powoli sie otwiera na ludzi. nie ejst juz ta przestarszona Mysza sprzed 2-3 tygodni. cieszy sie na wizyty osob ktore zna. na spacerach jest spokojna. kiedy idziemy korytarzem i inne psy zaczynaja szczekac to szanta przechodzi pod druga sciane i widac ze jest troche przestraszona. nie odszczekuje im sie. w mojej obecnosci nigdy nie zareagowala nerwowo na drugiego psa. siedzac w boksie potrafi sie zalic. przynajmniej tak bylo jak siedziala wjednej sali z dwoma psami (w osobnych klatkach). jak one zaczynaly halasowac to i jej zdazalo sie tak troche szczekac/plakac. teraz siedzi w swoim boksie i jest spokoja. choc bardzo reaguje na dzwieki i pojawianie sie ludzi. zaraz biegnie do kraty aby popatrzec. w kontakcie jest bardzo fajna. wczoraj siedziala na moich kolach i przytulala sie. potem lizala mnie po rekach i probowala tez "sprzedawac" niesmiale calusy.
w boksie ma swoje legowisko z dwoma kocami - nic nie jest poniszczone ani porozwalane. widac ze sunia nie niszczy z nudow. woda nie ejst porozlewana a jedzonko znika do czysta. bardzo cieszyla sie z przyniesionych kostek i psich przysmakow.
naprawde trudno mi ocenic jej zachowanie w stosunku do innych suk. ciezko to sprawdzic w warunkach szpitalnych gdzie jednak psy sa odseparowane :(

to czy pies zgodzi sie z innymi psami - na to tak naprawde nigdy nie ma 100% gwarancji. i czasem docieranie sie troche musi potrwac.

Posted

Olga ale dalas piekny tytuł mojej Myszce kochanej....
dziekuje
tak bardzo bardzo bym chcialala zeby znalazla dobry dom....

Psiuta - ja to za glupia chyba jestem ale z tego linka nic mi sie nie otwiera. tz otwiera sie strona do loadowania a nie film :(

Posted

już mówię:

po kliknięciu na link powinna wyskoczyc stronka RAPID SHARE. Na niej zamieszczona jest tabelka taka. W prawej kolumnie na samym dole należy kliknąc na "Free". Wtedy wskoczy takie odmierzanie czasu np. 0.5 minuty i jak skonczy się odmierzac czas to powinien pojawic sie kod, który należy przepisc w pole pod spodem i zatwierdzic klikając w "Download from Cogent" i rozpoczyna sie ściąganie filmu : )

Posted

oto link do zdjęc RUmby i Hektorka- potworka :evil_lol: http://mnbialka.w.interia.pl/

Rumba jest już drugą dobę i mozna tylko o niej powiedZiec, że jest to chodząca słodzinka :loveu: ale w kaszę sobie nie da dmuchac :evil_lol: o ile wczoraj Hektor cały czas ja dominował, to dziś jest już pół na pół. Nockę też spędziły śpiąc a nie próbując się zdominowac tudzież zobczyc które potrafi więcej razy okrążyc dom :) . Wczoraj Rumba spała na kocu na podlodze a na dzisiejszą noc wprowadziła się do łóżka córki. Chyba świadczy to o tym, że się coraz lepiej u nas czuje. Hektor powoli uczy ja jak należy sie bawic a uczennica z niej pojętna ;). Tak więc bardzo nas to cieszy, że ten okres ich przyzwyczajania sie do siebie może nie będzie taki długi, jak nam wróżono.

Jak widac ze zdjęc Rumbulec już sam potrafi rozpakowywac zakupy i jest bardzo chetny do pomocy w kuchni :razz:.

Posted

no to zdjeciami sie ubawilam :)
Rumba w talii to ma mniej niz niejedna modelka hihihi. alez ona jest zgrabniutka. a Hektor jest przepiekny!! a ta lata na szyji - cudo.
ale sie Rumbuni trafil przystojniak. ze ho ho.
ciesze sie ze druga noc byla spokojniejsza. mysle ze bedzie juz tylko lepiej: )
pozdrawiam serdecznie

SZANTA SZUKA DOMU!!!

Posted

Czy ktoś mógłby tutaj wkleić kilka zdjęć rumby w nowym domku - bo ja sie czuje bardzo poszkodowana: filmik mi nie działa na moim kompie a zdjęcia sie nie otwieraja
A ja tez chcę zobaczyć radosna Rumbę w nowym domku!!!