Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klementynkaa napisał(a):
ha! skoro ten Pan jest specem i miłośnikiem bernardynów to teraz pewne jego decyzje podczas sędziowania dobermanów stają się bardziej oczywiste :diabloti:

Nie ma ideałów :diabloti:

Posted

[quote name='Ada_Mirra']gratulacje wszystkim :) moje fotki są w przygotowaniu, jesli ktos siebie znajdzie proszę o kontakt :P

panienkabubu widziałam Was ale nie byłam pewna czy to Wy ;) gratki!

jak masz jakies fotki z pokazu agility to byłaaa bymmm bardzooo wdzeczna!

Posted

ja mam całkiem sporo zdjęć przeróżnych psiaków różnych ras, jednak musicie dać mi chwilkę na ogarnięcie tego bo w chwili obecnej wysyłam najpierw zdjęcia do hodowców zamówione przed wystawą

Posted

[FONT=Verdana]METHADONE von Jess Box (Lotus de Rincomar x Anava Marihuana Box-Star) (10 miesięcy) [/FONT]
[FONT=Verdana]1 ocena doskonała , Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior + Zwycięzca Rasy [/FONT]
[FONT=Verdana] (sędzia. Gabriela Ridarčíková)[/FONT]

Posted

[quote name='Ar3k30'][FONT=Verdana]METHADONE von Jess Box (Lotus de Rincomar x Anava Marihuana Box-Star) (10 miesięcy) [/FONT]
[FONT=Verdana]1 ocena doskonała , Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior + Zwycięzca Rasy [/FONT]
[FONT=Verdana] (sędzia. Gabriela Ridarčíková)[/FONT]

Gratuluje :) Staliśmy obok na grupie :)

Posted

https://picasaweb.google.com/107892300016082138581/29072012rBedzinKrajowa?authkey=Gv1sRgCLz8ppftl-KLGA#

gdyby ktoś zobaczył swojego psiaka a chce więcej jego zdjęć to niech pisze.
nawet jeśli nie ma jakiegoś sfotografowanego (bo nie wrzucałam ze względu na brak miejsca na picassa) niech podeśle jakieś jego zdjęcie a zobaczę czy nie mam przypadkiem :)

jeśli ktoś chce zdjęcie w lepszej rozdzielczości, lub na stronę proszę pisać na priv

Posted

[quote name='killerek']https://picasaweb.google.com/107892300016082138581/29072012rBedzinKrajowa?authkey=Gv1sRgCLz8ppftl-KLGA#

nawet jeśli nie ma jakiegoś sfotografowanego (bo nie wrzucałam ze względu na brak miejsca na picassa) niech podeśle jakieś jego zdjęcie a zobaczę czy nie mam przypadkiem :)

jeśli ktoś chce zdjęcie w lepszej rozdzielczości, lub na stronę proszę pisać na priv
trafił się może wilczarz?:)

Posted

Anecioreczek napisał(a):
czy mozna uzyc fot ? chcielibysmy wrzucic fotki Chicy pudlica co biega na agility, jezeli masz jeszcze jakies z pokazu to bylabym wdzieczna :) chodzi nam o wrzucenie na stronie klubu :)

edit : jak ma ktos jeszcze fotki jakies z pokazu, to bardzo bym prosila, z podpisami nawet :)

Mozesz możesz !!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='killerek']https://picasaweb.google.com/107892300016082138581/29072012rBedzinKrajowa?authkey=Gv1sRgCLz8ppftl-KLGA#

a masz mze wiecej zdjec z pokazu ?