Ada_Mirra Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='anabell']Witam . Ada_Mira Czy można zobaczyć zdjęcia z bisów juniorów szczególnie chodzi mi o lhasa apso Tak jutro wrzuce (: Quote
Ada_Mirra Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 magda_p_dg napisał(a):a czy ktos ma zdjecia grzywków??? jakiegoś grzywka widziałam ;) Quote
Ada_Mirra Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-3UyqC3F26to/UBWlbUk4LUI/AAAAAAAAA48/rsq47neiUIQ/s800/P7299528.JPG anabell przepraszam ale nie odróżniam psów ras ozdobnych jeśli to nie to to szukam dalej ;) dog de bourdox grzywek jakie jeszcze rasy bo nie pamietam :P mam wszystkie na serwerze juz wiec nie ma problemu :) Quote
Batilly Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ada_Mirra napisał(a):tylko bisy baby juniorow i szeniakow To mnie interesowałby bis baby :) Quote
Marchewkowy Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Jula i Dengi napisał(a):Pewnie, że można kraść. Wszystkie zdjęcia są do waszej dyspozycji Mam jeszcze jedno, zaraz wrzucę je do albumu. Niestety zdjęcia robiłam przechodząc i tylko tyle zdążyłam zrobić. super dzieki Quote
Daria_13 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Żałuje,że nie było mnie na tej wystawie, oczywiście w charakterze widza, a szkoda,bo słyszałam,że wystawa na prawdę godna. Rok temu byłam i troszeczkę się zawiodłam, głównie na ringu z owczarkami niemieckimi, duży chaos, psy nieopanowane, rzucające się na siebie... Ale na przystanku widziałam Reyes i jechałam w jednym autobusie z terrierkiem,który był wystawiany, aczkolwiek nie wiem kogo to psiaczek :P Quote
izabela.szczepaniak Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ada_Mirra a nie masz innych fot Bordeaux bo na tych fotkach jest moja konkuręcja a mojego rudego ni ma :shake: Quote
panienkabubu Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='Klementynkaa']ha! skoro ten Pan jest specem i miłośnikiem bernardynów to teraz pewne jego decyzje podczas sędziowania dobermanów stają się bardziej oczywiste :diabloti: Znalazłam to :> Dobermany też jak widać sędziował na całym świecie..... To zdjęcie z Urugwaju. Quote
PANGEA Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='izabela.szczepaniak']A tu moje fotki http://foto.onet.pl//cg53f,kooof2g29m2w,tqwhm,u.html#tqwhm [quote name='Jula i Dengi']Fotki ode mnie. Mało, bo mało ale są. Mam więcej zdjęć tej cudaśnej akity z klasy szczeniąt, jakby ktoś chciał to podeślę. https://picasaweb.google.com/117265928278811837856/CACBedzin2012 ukradlam dogi - mam nadzieje, ze moglam ;) [quote name='Ada_Mirra']czy czyjś psiak był na bisach szczeniat, baby i młodziezy bo tylko z tych bisow mam dokladne zdjecia 90% psow. Poprosilabym Petit Basseta z junior grupy VI i dogi - blekit byl w szczeniakach, a zolty i czarny w mlodziezy II grupa Quote
Ada_Mirra Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='izabela.szczepaniak']Ada_Mirra a nie masz innych fot Bordeaux bo na tych fotkach jest moja konkuręcja a mojego rudego ni ma :shake: mam jeszcze jednego - zaraz znajde i wstawie - oby to był ten :) [quote name='anabell']Ada_Mirra super właśnie o tego mi chodziło planujesz jakoś wykorzystać to zdjęcie? proszę o kontakt. [quote name='PANGEA'] Poprosilabym Petit Basseta z junior grupy VI i dogi - blekit byl w szczeniakach, a zolty i czarny w mlodziezy II grupa Petitka oczywiście że mam <3 dogi się zobaczy ;) to też zaraz wstawie :P Quote
Batilly Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Ada_Mirra napisał(a):czy czyjś psiak był na bisach szczeniat, baby i młodziezy bo tylko z tych bisow mam dokladne zdjecia 90% psow. Mój był na BIS BABY i bardzo prosiłabym o zdjęcia :) Quote
Ada_Mirra Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Batilly napisał(a):Mój był na BIS BABY i bardzo prosiłabym o zdjęcia :) a co dokladnie bo szykuje wlasnie te zdjecia z bisow? Quote
Batilly Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Ada_Mirra napisał(a):a co dokladnie bo szykuje wlasnie te zdjecia z bisow? Zdjęcia z lokat gdyż mój mały Fuksik zdobył BIS I a niestety nie mam żadnych zdjęć :( Quote
pierozek_monika Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 ja też nic nie mam z BIS Weteranów :((( Quote
Ada_Mirra Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 zamowienia obecne :) jakies jeszcze zamowienia ;) Quote
Ada_Mirra Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 po mału dodaje zdjęcia na mojego bloga - dogssphotography.blogspot.com jesli ktos sie odnajdzie lub cos to prosze dac znac ;) Quote
PANGEA Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 dzieki za Rysia - Petita ;) czekam na dozie :) Quote
Graba Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Moje fotki https://picasaweb.google.com/graba.czw/Bedzin2012Letnia?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLWqgdS0vuyUIA&feat=directlink Quote
magda_p_dg Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 a z jakiej hodowli był ten grzywek ze zdjęcia (ten z Panem w koszuli w kratkę) a z jakiej taki jaśniutki, mega łaciaty z Panią ? ktoś się orientuje? Ja całkiem zapomniałam o wystawie i dotarłam na nią dopiero na 15:00 na konkurencje finałowe :( także widziałam tylko te dwa "szczurki", no i jeszcze ruda Pani (kojarzę ją ze zdjęć gdzieś tu z forum ale nie wiem jaką ma nazwę jej hodowla) miała w klatce kilka grzywaczy. Czy ktoś był dłużej? więcej było łysolków? Quote
Jula i Dengi Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Graba']Moje fotki https://picasaweb.google.com/graba.czw/Bedzin2012Letnia?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLWqgdS0vuyUIA&feat=directlink Mogę ukraść fotkę z BOG I ? :) Quote
Klementynkaa Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 a mojego pokraka nigdzie już nie ma :( Quote
izabela.szczepaniak Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ada_Mirra niestety zrobiłaś fotki wszystkim Bordogom oprucz mojego #placz Quote
katik Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców!!! :) Ma ktoś może fotki cairnów? Albo przynajmniej poproszę o dane z katalogu, jakie cairny były zgłoszone. Quote
Recommended Posts