Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

izabela.szczepaniak napisał(a):
A jaki macie nr.? Czy chodzi Ci o wszystkie psiaki z kl championów?

Są tylko 2 suki w championach :) Chodzi mi tylko o moją - suka ruda (jak w avatarze) nr 342, a druga suka jest czarna więc łatwo będzie nas poznać :)
Aha no i chyba zle napisałam my ring 8 godzina 10:00 ale 19 sztuk i my ostatnie rzecz jasna :)

Posted

Agonia napisał(a):
Są tylko 2 suki w championach :) Chodzi mi tylko o moją - suka ruda (jak w avatarze) nr 342, a druga suka jest czarna więc łatwo będzie nas poznać :)
Aha no i chyba zle napisałam my ring 8 godzina 10:00 ale 19 sztuk i my ostatnie rzecz jasna :)

To dobrze sie składa bo znajoma z jamniczkiem ring 9 a wy na 8 czyli pokolei ;)

Posted

Wiem, że to głupie pytanie, ale czy jeśli przed nami jest 30 psów, to mogę pojawić się na 11:00 bez obawy, że się spóźnię i będę miała jakiś zapas czasowy ? ;)
Tyle razy już jeździłam na wystawy, ale ostatnio zawszę albo byliśmy pierwsi, albo prawie pierwsi, lub też podane były orientacyjne godziny i teraz czuję się nieswojo ;)

Posted

Mam nadzieje ze ktos uchwycil Abika :) ja siedze w Belgii i Abik bya pierwszy raz z moimi rodzicami na wystawie a wystawiala ja hodowczyni z super wynikiem:
1/3, doskonala; Zwyciezca mlodziezy w porownaniu z psem best junior :)))) niestety rodzice nie chcieli zostac na finaly :)))

Posted

Takie małe foteczki porobiłam bo co sie okazało aparaciki które dostałam sa do d.....szkoda ale cos tam mam...monalisa4 bedzie miała piekne profesjonalne focie !!!

" class="ipsImage" alt="">

Posted

czy mozna uzyc fot ? chcielibysmy wrzucic fotki Chicy pudlica co biega na agility, jezeli masz jeszcze jakies z pokazu to bylabym wdzieczna :) chodzi nam o wrzucenie na stronie klubu :)

edit : jak ma ktos jeszcze fotki jakies z pokazu, to bardzo bym prosila, z podpisami nawet :)

Posted

A ja zgłosiłam swojego psa do sędziego, którego nazwisko nic mi nie mówiło (Seamus Oates z Irlandii). Na ringu okazało się, że jest wieloletnim hodowcą bernardynów, sędziował bernardyny na wystawie europejskiej, wielokrotnie wyjeżdżał do Stanów sędziować na największych wystawach klubowych i jest po prostu specjalistą w rasie. Jestem w (pozytywnym) szoku, że organizatorzy zaprosili tak cenionego sędziego na ringach europejskich, ale i światowych i dziękuję za możliwość usłyszenia tych wszystkich cudownych słów na temat mojego psa (w dodatku wyhodowanego przeze mnie - co podnosi ciutkę moje "ego" :) ).

Wracamy z Będzina troszkę przemoczeni, ale szczęśliwi: V1, CWC i BOB :)
BOB BOB'owi nie równy, ale cudnie dostać BOB od specjalisty, w porównaniu do BOB'a od "allroundera" :)