Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekamy z niecierpliwością na efekty wizyty w takim razie i mocno zaciskamy kciuki!
Ciotka, gdyby ktoś Ci powiedział miesiąc temu, że dwie babuleńki będą w nowych domkach, to byś pewnie nie uwierzyła, a i dla Lenki znajdziemy ludziów:)

Posted

Oczywiście, że bym nie uwierzyła! :) Nigdy nie powiedziałabym, że chociaż jedna z nich będzie grzała doopkę w swoim domku przed zimą.. A tu taka niespodzianka! :loveu: Tylko jeszcze Lenusia została.. Ale jej też szybciutko znajdziemy domek! :)

Posted

Kulka pozdrawia i kibicuje siostrom:lol:
A przy okazji zaprasza na bazarki dla psów z Fundacji Animalia
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235896-Super-filmowy-bazarek-dla-Animaliowych-hotelowców-do-15-12-2012/page2[/URL]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235902-Wyjątkowy-bazarek-muzyczny-dla-hotelowców-Animalii-do-30-11-2012/page2[/URL]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235915-Torby-ekologiczne-z-kotem-dla-hotelowców-Animalii-do-30-11-2012[/URL]

Posted

[quote name='Basieńka1997']Domek już o wizycie. Wszystko w porządku. :) Lecę obgadać termin adopcji Lilki. :loveu:[/QUOTE]

Super Basiu!!!! Ekstra!!!!!!!!!!
A co z tym drugim domkiem? Nie chcieliby uszczęśliwić Lenusi???

Posted

[quote name='AltaCaraya']To ja tu wchodze a tu takie wiesci;)
Czyli rozymiem ze zostal jeden psiak do adopcji?[/QUOTE]

Z całego serca dziękuję za przybycie! :loveu:
I zgadza się, została już tylko Lenka. :)

[quote name='Sarunia-Niunia']Super Basiu!!!! Ekstra!!!!!!!!!!
A co z tym drugim domkiem? Nie chcieliby uszczęśliwić Lenusi???[/QUOTE]

Niestety, ale nie wypaliło.. Państwo szukają maleńkiego pieska.. Nawet Lilka okazała się być zbyt duża..

Edit.
Przed chwilką dostałam kolejnego maila w sprawie Lilki. Spróbuję zaproponować Lenkę. Trzymajcie kciuki! :)

Posted

[quote name='Basieńka1997']Z całego serca dziękuję za przybycie! :loveu:
I zgadza się, została już tylko Lenka. :)
Niestety, ale nie wypaliło.. Państwo szukają maleńkiego pieska.. Nawet Lilka okazała się być zbyt duża..Edit.
Przed chwilką dostałam kolejnego maila w sprawie Lilki. [B][COLOR=#0000ff]Spróbuję zaproponować Lenkę. Trzymajcie kciuki! [/COLOR][/B]:)[/QUOTE]
Ja już trzymam - bardzo, bardzo, bardzo mocno:thumbs::thumbs::thumbs:!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='AltaCaraya']U was widze jakis wysyp domnkow w tej wielkopolsce. U nas jakis martwy rejon..
No nic trzymam Kciuki:)[/QUOTE]

Ogłoszenia Ciotka, ogłoszenia ;) Trzeba zawalić internet kilkoma rodzajami ogłoszeń jednego psa i non stop odnawiać ;)

Posted

[quote name='Basieńka1997']A.! I zapomniałam jeszcze wspomnieć, że Lileczka wybiera się do nowego domku w najbliższy wtorek lub środę. :multi: :loveu:[/QUOTE]

To już niedługo:multi: Będę niecierpliwa do czasu kiedy Lileczka już się nie znajdzie w domku...

[quote name='Basieńka1997']U mnie przez pewien czas też była cisza.. :placz: Ten tydzień jest tak wyjątkowo szczęśliwy. :)[/QUOTE]

A porobiłaś nowe ogłoszenia czy odnawiałaś już te, które były zrobione?

AltaCaraya, spróbuj może na kilka województw (chyba, że tak już też zrobiłaś....)

Posted

Jak to mówią: "Każda potwora znajdzie swego amatora":eviltong: Jedne czekają dni, inne miesiące, jeszcze kolejne lata, ale wierzę w to, że i Twoim psiurkom się uda!! :kciuki:

Posted

[quote name='paula_t']To już niedługo:multi: Będę niecierpliwa do czasu kiedy Lileczka już się nie znajdzie w domku...

A porobiłaś nowe ogłoszenia czy odnawiałaś już te, które były zrobione?

AltaCaraya, spróbuj może na kilka województw (chyba, że tak już też zrobiłaś....)[/QUOTE]

Ciągle odnawiam. :) Ale wtedy dla Lileczki od siebie też coś wyskrobałam. :)
[url]http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Prosze-podaruj-mi-dom-przed-zima-W0QQAdIdZ432386723[/url]