Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
takiego maila dostałam:
"Witam,jestem zainteresowana adopcją szczeniaczka,gwarantuje wspaniałe warunki,jednak nie mam jak dojechać do schroniska.Czy byłaby możliwość dowozu w kujawsko pomorskie?pozdrawiam"

To co, kto wiezie? :D

majuska napisał(a):
i kolejny :
"mam do państwa pytanie moja mam bardzo zastanawia się nad zaadoptowaniem tego słodziaka czy można by było wysłać te ogłoszenie na jej e-mail żeby się przekonała e-mail [email protected] bardzo prosze Gabi"
ręce mi "opadowywują":mdleje:

majuska napisał(a):
aaaaaa:crazyeye:..i jeszcze jeden:shake::shake:

"Witam,piesek ktorego chcecie panstwo oddac jest przepiekny bardzo chetna jestem zeby go wziasc i zaopiekowac sie.Niestety jestem ze Szczecinia i nie mialabym jak odebrac pieska dlatego chcialabym sie dowiedziec czy bylaby mozliwosc dowiezienia pieska do Szczecina :)?"

W razie nadmiaru zainteresowanych szczeniakami można prosić o przekierowanie na Iwoniam: [email protected] ? Lub o podanie jej numeru telefonu 515192985 ?
Szczeniaczki są różnej płci i rożnej wielkości przebywają w domach tymczasowych w Krakowie.

Posted

Agula99 napisał(a):
Nasze Boguchwalskie szczeniory mają się dobrze, rosną jak na drożdżach, są grzeczne, a Fionka zadusiła już z 3 kury, ale u sąsiada ;) :) :razz:

dwa rzeszowskie tez mają się świetnie, śmiało można powiedzieć że wszystkie maluchy dobrze trafiły.

Posted

Agula99 napisał(a):
Nasze Boguchwalskie szczeniory mają się dobrze, rosną jak na drożdżach, są grzeczne, a Fionka zadusiła już z 3 kury, ale u sąsiada ;) :) :razz:

No to niezły z niej numer:shake::lol:

• 2 weeks later...
Posted

Fionka była, z dwoma swoimi Pańciami, jest przekochana i prześliczna, bardzo wpatrzona w swoje pańcie, a one w nia :D te incydenty z kurami to wogóle jakies takie w stylu "dawno i nieprawda " :D Fionka wypiekniona i na wakacje sie wybiera . No i ma teraz na imię Mila :) Zaraz po wakacjach na sterylke się wybiera.

[IMG]http://img832.imageshack.us/img832/849/dscf0714q.jpg[/IMG]

[IMG]http://img12.imageshack.us/img12/9596/dscf0715g.jpg[/IMG]

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Ale chyba nie wszystkich? Nie pamiętam ;).

Z tych, ktore mam w subskrypcji to chyba u Kaji i Soni nie bylaś ?

• 4 months later...
Posted

Dostalam zdjęcia od naszej Abi/Luny/, ależ dziewczyna urosła. Wczoraj w przytulisku Maciek też mówił, że ten jego rudy od Fionki tez duży, większy już ob Niny i dalej rośnie. Aż trudno uwierzyć. Ta Luna tez miała być mała, dobrze że nie reklamują. :cool3:
Pani Lucyna tak o niej pisze :

[FONT=Verdana]Dzień dobry,[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]W załączniku przesyłamy aktualne zdjęcia Lunki. Suczka chowa się bardzo dobrze, ma już 8 miesięcy i waży ok 15 kg. Posiada aktualne szczepienia. Jest zdrowa i bardzo aktywna wręcz nadpobudliwa. Potrzebuje bardzo dużo ruchu i spacerów. [/FONT][FONT=Verdana]Obecnie myślimy nad wysterylizowaniem Luny. Jeśli jest to możliwe proszę o udzielenie wszelkich informacji na ten temat. [/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]Pozdrawiamy Lucyna M. z rodziną [/FONT]