Agula99 Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Fionka pojechała do domku!!! :) Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!!! :) Quote
Becia66 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Bądź szczęśliwa Fioneczko, należał ci się fajny domek i mam nadzieję że taki masz. Quote
karolciasz28 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Fajnie! :) Chociaż ona jedna w ostatnim czasie... Quote
Becia66 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 karolciasz28 napisał(a):Fajnie! :) Chociaż ona jedna w ostatnim czasie... w ostatnim czasie Karolciu - ona i jej 4 szczeniaki. Quote
karolciasz28 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Becia66 napisał(a):w ostatnim czasie Karolciu - ona i jej 4 szczeniaki. No tak jasne, ale miałam na myśli te co nam się zasiedziały.;) Quote
barb Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 majuska napisał(a):takiego maila dostałam: "Witam,jestem zainteresowana adopcją szczeniaczka,gwarantuje wspaniałe warunki,jednak nie mam jak dojechać do schroniska.Czy byłaby możliwość dowozu w kujawsko pomorskie?pozdrawiam" To co, kto wiezie? :D majuska napisał(a):i kolejny : "mam do państwa pytanie moja mam bardzo zastanawia się nad zaadoptowaniem tego słodziaka czy można by było wysłać te ogłoszenie na jej e-mail żeby się przekonała e-mail [email protected] bardzo prosze Gabi" ręce mi "opadowywują":mdleje: majuska napisał(a):aaaaaa:crazyeye:..i jeszcze jeden:shake::shake: "Witam,piesek ktorego chcecie panstwo oddac jest przepiekny bardzo chetna jestem zeby go wziasc i zaopiekowac sie.Niestety jestem ze Szczecinia i nie mialabym jak odebrac pieska dlatego chcialabym sie dowiedziec czy bylaby mozliwosc dowiezienia pieska do Szczecina :)?" W razie nadmiaru zainteresowanych szczeniakami można prosić o przekierowanie na Iwoniam: [email protected] ? Lub o podanie jej numeru telefonu 515192985 ? Szczeniaczki są różnej płci i rożnej wielkości przebywają w domach tymczasowych w Krakowie. Quote
Agula99 Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Nasze Boguchwalskie szczeniory mają się dobrze, rosną jak na drożdżach, są grzeczne, a Fionka zadusiła już z 3 kury, ale u sąsiada ;) :) :razz: Quote
figa33 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 o to bestyjka ....dobrze ,ze u sąsiada...:cool3: Quote
Becia66 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Agula99 napisał(a):Nasze Boguchwalskie szczeniory mają się dobrze, rosną jak na drożdżach, są grzeczne, a Fionka zadusiła już z 3 kury, ale u sąsiada ;) :) :razz: dwa rzeszowskie tez mają się świetnie, śmiało można powiedzieć że wszystkie maluchy dobrze trafiły. Quote
majuska Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Agula99 napisał(a):Nasze Boguchwalskie szczeniory mają się dobrze, rosną jak na drożdżach, są grzeczne, a Fionka zadusiła już z 3 kury, ale u sąsiada ;) :) :razz: No to niezły z niej numer:shake::lol: Quote
Agula99 Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 No niezły, ale to nie jej wina, że kury od sąsiada przełażą do nich niee??? ;) To może by już ściągnąć ich z grona potrzebujących majuska??? ;) Quote
majuska Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 A do mnie jutro Fionka przychodzi na upiększanie...wypytam jej Pańcie jak się sprawuje ;) Quote
majuska Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Fionka była, z dwoma swoimi Pańciami, jest przekochana i prześliczna, bardzo wpatrzona w swoje pańcie, a one w nia :D te incydenty z kurami to wogóle jakies takie w stylu "dawno i nieprawda " :D Fionka wypiekniona i na wakacje sie wybiera . No i ma teraz na imię Mila :) Zaraz po wakacjach na sterylke się wybiera. [IMG]http://img832.imageshack.us/img832/849/dscf0714q.jpg[/IMG] [IMG]http://img12.imageshack.us/img12/9596/dscf0715g.jpg[/IMG] Quote
figa33 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 ale pięknota !:loveu: bardzo się cieszę !:loveu: Quote
Becia66 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 pięknie wygląda :loveu:, majuska zdolniacha z ciebie, strzyżenia na wysokim poziomie. Quote
barb Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 karolciasz28 napisał(a):Ślicznota. :) Widzę Karolciasz, że zrobilaś wczoraj obchód przytuliskowych wątków ;) Quote
karolciasz28 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 barb napisał(a):Widzę Karolciasz, że zrobilaś wczoraj obchód przytuliskowych wątków ;) Ale chyba nie wszystkich? Nie pamiętam ;). Quote
barb Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 karolciasz28 napisał(a):Ale chyba nie wszystkich? Nie pamiętam ;). Z tych, ktore mam w subskrypcji to chyba u Kaji i Soni nie bylaś ? Quote
Becia66 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Dostalam zdjęcia od naszej Abi/Luny/, ależ dziewczyna urosła. Wczoraj w przytulisku Maciek też mówił, że ten jego rudy od Fionki tez duży, większy już ob Niny i dalej rośnie. Aż trudno uwierzyć. Ta Luna tez miała być mała, dobrze że nie reklamują. :cool3: Pani Lucyna tak o niej pisze : [FONT=Verdana]Dzień dobry,[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]W załączniku przesyłamy aktualne zdjęcia Lunki. Suczka chowa się bardzo dobrze, ma już 8 miesięcy i waży ok 15 kg. Posiada aktualne szczepienia. Jest zdrowa i bardzo aktywna wręcz nadpobudliwa. Potrzebuje bardzo dużo ruchu i spacerów. [/FONT][FONT=Verdana]Obecnie myślimy nad wysterylizowaniem Luny. Jeśli jest to możliwe proszę o udzielenie wszelkich informacji na ten temat. [/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]Pozdrawiamy Lucyna M. z rodziną [/FONT] Quote
figa33 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 patrzę czy to ta mała z kropeczkami na nosku , ale chyba nie śliczna psinka :loveu: Quote
karolciasz28 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Kawał psiska się zrobił z malutkiego szczeniaczka.:lol::lol: Quote
majuska Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Pieron wie kto tą nasza Fionkę krył ? psiaki duże powyrastały, ale śliczna mordka :) nie da się nie kochac chyba, nie:cool3: Quote
Recommended Posts