Agappe Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [SIZE="4"]Bydgoszcz - 16-17.2008 Krajowa Wystawa (CAC) [SIZE="3"]sędzia: Mariola Semik (PL) PSY kl.szczeniąt TENKEITEKI Halne Wzgórze FCI kl.młodzieży NIKOBYASHI Roal KAKUJIN Halne Wzgórze IDŻI Porażynianka Akita u Izis (FCI) BUSHI kl.pośrednia B'MITSUKUNI GO de la Vallee des Dragons Sacres ATO Złota Śnieżka kl.otwarta KUKURYMU GO Yamamoto kl.championów RYUU-GO Shun'You Kensha SUKI kl.szczeniąt FEARII Shiyo-Mokuteki kl.młodzieży DAMARU Dolina Wiązów SHITSUKO FUMI of Amayadori Ken kl.pośrednia NISS z Gubricovsho Dvora KOISHI Halne Wzgórze AMAYADORI'S OSHINAI Dogutti kl.otwarta HAMI z Krobskiego Hajmatu NAJA z Gubricovsho Dvora CHUSHA Suteki BETAI Toszi-Kon Akita u Izis (FCI) YOKO mam nadzieje, że będzie dużo zdjęć :)
Izis Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Z ostatniej chwili. Dzięki pomocy Iwonki i Edytki białasek znalazł już dom.
Asiunia02 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [SIZE="5"]RZESZÓW CACIB 2008 [SIZE="5"]Asztar Imaginacja - BOB, CACIB, NPwR Aida Puchate Liski - CACIB, NSwR Ogromne gratulacje dla Kasi i Łukaszka !!! Druga wystawa na której Kasia musiała wystąpić w roli wystawiającego :) hehehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Agappe Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='Asiunia02'][SIZE="5"]RZESZÓW CACIB 2008 [SIZE="5"]Asztar Imaginacja - BOB, CACIB, NPwR Aida Puchate Liski - CACIB, NSwR Ogromne gratulacje dla Kasi i Łukaszka !!! Druga wystawa na której Kasia musiała wystąpić w roli wystawiającego :) hehehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE="4"]Gratuluje!!!!! :multi::multi::multi::multi: i czekam na zdjęcia z niecierpliwością!!! :)
Asiunia02 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [SIZE="5"]POPRAWKA w suczkach Bardzo przepraszam za pomyłke. [SIZE="5"]RZESZÓW CACIB 2008 [SIZE="5"]Asztar Imaginacja - BOB, CACIB, NPwR Arashi Tajgeta - CACIB, NSwR
Asiunia02 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 To jest tak jak Kasienka i Łukasz mają same śliczne psiaki :)
Asiunia02 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Daria czy ty cos wiesz na temat Legionowa ?? tj. czy jest juz dużo zgłoszeń ?? i jeszcze jedno pytanko: wystawa w hali czy na zewnatrz ?? Ja czekam na decyzję szefostwa ile mam zgłosić i zgłaszam. w kazdym badz razie, bedziemy na pewno. Spotkamy sie ??????? Nigdy nie byłam na wystawie, gdzie sędziewała Pani G. Richard ale w Norymbergii troche porozmawialismy za ringiem i mamy podobne gusty, wiec ocenianie moze byc ciekawe.
Kasia_i_Łukasz Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 To zaczynam od staweczki: WYNIKI OFICJALNE Rzeszów - 09.02.2008 Międzynarodowa Wystawa (CACIB) sędzia: Paweł Szemraj (PL) PSY kl.młodzieży KAKUJIN Halne Wzgórze - oc.doskonała, Zw.Mł., NJwR kl.pośrednia ANTEKI Puchate liski FCI - oc.doskonała, lokata I, bez CWC YORITOMO Matagiinu - oc.doskonała, lokata II kl.championów ASZTAR Imaginacja - oc.doskonała, CWC, CACIB, NDPwR, BOB SUKI kl.pośrednia KINGYO Halne Wzgórze - oc.doskonała, CWC, res.CACIB kl.otwarta KISHA GO YAMAMOTO - oc.bardzo dobra, lokata I kl.championów ARASHI Tajgeta - oc.doskonała, CWC, CACIB, NDSwR Teraz czas na małą prywatę ;) Przede wszystkim bardzo, bardzo serdecznie gratuluję Adze i Pawłowi udanego debiutu KINGYO w "dorosłej" klasie - "duże" CWC i res.CACIB - Bravo! Swój debiut w "dorosłej" klasie miał również ANTEKI - to jego pierwsza wystawa na hali - gratuluję Jackowi i Ewuni. Asiuni i Agappe dziękujemy bardzo za gratki :loveu: Jesteśmy bardzo szczęśliwi z tak fantastycznie rozpoczętego - szóstego już dla nas :-o - sezonu wystawowego :lol: Obiecuję, że jeszcze dziś wrzucę chociaż kilka foteczek.
Agappe Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Asiunia02 napisał(a):Daria czy ty cos wiesz na temat Legionowa ?? tj. czy jest juz dużo zgłoszeń ?? i jeszcze jedno pytanko: wystawa w hali czy na zewnatrz ?? Ja czekam na decyzję szefostwa ile mam zgłosić i zgłaszam. w kazdym badz razie, bedziemy na pewno. Spotkamy sie ??????? Nigdy nie byłam na wystawie, gdzie sędziewała Pani G. Richard ale w Norymbergii troche porozmawialismy za ringiem i mamy podobne gusty, wiec ocenianie moze byc ciekawe. haha Asia Legionowo to nie Warszawa, więc ja nic nie wiem. moze Sylwek się orientuje.. ja nawet jeszcze nie zgłosiłam Anaty i nie wiem czy to zrobie i nawet nie wiem czy będe fizycznie na wystawie:roll::roll: (sesja poprawkowa mi się zaczyna wtedy:oops: - czekam jeszcze na kilka wyników, więc jak je dostane będę decydować) poprzednie dwie klubowe organizowane przez Legionowo w tym terminie były na hali nawet sie nie pytałam za bardzo kto się wybiera, więc nic ciekawego nie jestem w stanie Ci powiedzieć
Asiaczek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Asiunia02']RZESZÓW CACIB 2008 Asztar Imaginacja - BOB, CACIB, NPwR Aida Puchate Liski - CACIB, NSwR Ogromne gratulacje dla Kasi i Łukaszka !!! Druga wystawa na której Kasia musiała wystąpić w roli wystawiającego :) hehehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale szaleństwo! BRAWO!!!:lol: [quote name='Asiunia02']POPRAWKA w suczkach Bardzo przepraszam za pomyłke. RZESZÓW CACIB 2008 Asztar Imaginacja - BOB, CACIB, NPwR Arashi Tajgeta - CACIB, NSwR Oh, nawet po poprawce jest co i komu gratulowac! BRAWO!!! Pzdr.
Agappe Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Agnieszko gratuluje udanego debiutu!!!!! Kasia dziękuję za wyniki i czekam na zdjęcia!!! :)
Tomonari Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] Teraz czas na małą prywatę ;) Przede wszystkim bardzo, bardzo serdecznie gratuluję Adze i Pawłowi udanego debiutu KINGYO w "dorosłej" klasie - "duże" CWC i res.CACIB - Bravo! [quote name='Agappe']Agnieszko gratuluje udanego debiutu!!!!! Dziękujemy bardzo za gratulacje!
Asiunia02 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Asiaczek napisał(a):Ale szaleństwo! BRAWO!!!:lol: Oh, nawet po poprawce jest co i komu gratulowac! BRAWO!!! Pzdr. I ta i ta suczka jest Kasi i Łukasza wiec nic złego się nie stało :)
Asiunia02 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Aga i KINGYO napisał(a):Dziękujemy bardzo za gratulacje! Ja również serdecznie gratuluje !!!!
Asiunia02 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Agappe napisał(a):haha Asia Legionowo to nie Warszawa, więc ja nic nie wiem. moze Sylwek się orientuje.. ja nawet jeszcze nie zgłosiłam Anaty i nie wiem czy to zrobie i nawet nie wiem czy będe fizycznie na wystawie:roll::roll: (sesja poprawkowa mi się zaczyna wtedy:oops: - czekam jeszcze na kilka wyników, więc jak je dostane będę decydować) poprzednie dwie klubowe organizowane przez Legionowo w tym terminie były na hali nawet sie nie pytałam za bardzo kto się wybiera, więc nic ciekawego nie jestem w stanie Ci powiedzieć Przepraszam Daria ja już drugi rok w rzedu myle oddziały :) My jedziemy na pewno z dwoma :) Ale na inne wystawy, bliżej naszego domku planujemy w tym roku liczniejsze wypady :) Młodzież nam dorosta i wprasza się do samochodu wiec chyba nadszedł czas gdzie bedzie trzeba ruszyc czasem dwoma :)
Tomonari Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Niestety fotki są złej jakości :lookarou: KAKUJIN Halne Wzgórze ANTEKI Puchate liski FCI YORITOMO Matagiinu ASZTAR Imaginacja
Tomonari Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 KINGYO Halne Wzgórze KISHA GO YAMAMOTO ARASHI Tajgeta
Agappe Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [SIZE="4"]Leszno - 24.02.2008 Wystawa CHAMPIONÓW (CAC) [SIZE="3"]Sędzia: Ewa Stolarska (PL) PSY Klasa Championów 2 243 - 244 SUKI Klasa Championów 4 245 - 248
Kasia_i_Łukasz Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Niestety moje foty też nie są najlepszej jakości, ale obiecałam fotorelację, więc słowa dotrzymuję ;) KAKUJIN Halne Wzgórze ze złotem na piersi :cool3: ANTEKI Puchate liski FCI
Kasia_i_Łukasz Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 YORITOMO Matagiinu ASZTAR Imaginacja
Kasia_i_Łukasz Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 KINGYO Halne Wzgórze KISHA GO YAMAMOTO
Kasia_i_Łukasz Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ARASHI Tajgeta porównanie do BOB BOB :loveu:
Agappe Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Toruń (od.Bydgoszcz) - 16-17.2008 Krajowa Wystawa (CAC) sędzia: Mariola Semik (PL) WYNIKI OFICJALNE: PSY kl.szczeniąt TENKEITEKI Halne Wzgórze FCI - oc.wybitnie obiecująca, lokata I, NSzwR (w wynikach oficjalnych brak tytułu NSzwR) kl.młodzieży NIKOBYASHI Roal - oc.doskonała, lokata II KAKUJIN Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., NJwR (w wynikach oficjalnych brak tytułu NJwR) IDŻI Porażynianka -oc.doskonała, lokata IV Akita u Izis (FCI) BUSHI - oc.doskonała, lokata III kl.pośrednia B'MITSUKUNI GO de la Vallee des Dragons Sacres - oc.doskonała, lokata I, CWC ATO Złota Śnieżka - oc.doskonała, lokata II kl.otwarta KUKURYMU GO Yamamoto - oc.doskonała, lokata I, CWC, NDPwR, Zw.Rasy kl.championów RYUU-GO Shun'You Kensha - oc.doskonała, lokata I, CWC SUKI kl.szczeniąt FEARII Shiyo-Mokuteki - oc.wybitnie obiecująca, lokata I kl.młodzieży DAMARU Dolina Wiązów - oc.doskonała, lokata II SHITSUKO FUMI of Amayadori Ken - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł. kl.pośrednia NISS z Gubricovsho Dvora - oc.doskonała, lokata III KOISHI Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata I, CWC, NDSwR AMAYADORI'S OSHINAI Dogutti - oc.doskonała, lokata II kl.otwarta HAMI z Krobskiego Hajmatu - nieobecna NAJA z Gubricovsho Dvora - oc.bardzo dobra, lokata IV CHUSHA Suteki - oc.doskonała, lokata II BETAI Toszi-Kon - oc.doskonała, lokata III Akita u Izis (FCI) YOKO - oc.doskonała, lokata I, CWC Skończyła Championat!!! GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi:
Asiunia02 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Poprosze zdjecia Hami :) Jest to kolejny wystawiany mały rysiek :) Ale fajnie !! Juz nie moge sie doczekac zdjec, wczoraj co prawda widziałam B'MITSUKUNI i zmienił sie dość mocno, stał się dojrzałym psem i jestem ciekawa jak wyglądaja inne w nowym sezonie :) Ogromnie gratuluje Yokusi !!!!!
Recommended Posts