Cudak Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 pati1978 napisał(a): Dziękuję bardzo za karmę i kuraka , bardzo chętnie ją je Cieszę się, ze mu Josera smakuje, bo miałam obawy, czy go nie rozpieściliście za bardzo Royalem ;) Quote
mgro Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Uaktualniłam rozliczenie w drugim poście, Pati potwierdź proszę, że stan na Twoim koncie się zgadza. Quote
magdola Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Kurcze, jakoś smutno tu na wątku..... Mnie nie było ok tygodnia ze względu na stan zdrowia mojej suni (kroplowki itp) a tu myślałam, ze będzie wiecej do nadrobienia..... Quote
mgro Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 W przypadku Norka brak wieści nawet mniei cieszy - znaczy, że chłopak uspokoił się i nie broi ;) Quote
tobciu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Bazarek dla Norka i Stepnickich psiaków rozliczony. http://www.dogomania.pl/forum/threads/228341-Rozliczam-Zrób-zakupy-dla-Norka-i-Stepnickich-Psiaków-do-29-06-12-23-00-czas-dogo Część Norka to 49,10 zł W zaokrągleniu 50 zł - i tą kwotę przelewam do mgro, skarbnika Norka :) Mgro, potwierdź bardzo proszę wpływ jak dojdzie na Norka wątku oraz na wątku bazarku. Dziękuję :) Quote
pati1978 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Witam , przepraszam za brak kontaktu , ale coś stronka mi nie wchodziła , dopiero dzisiaj .Norek chyba już zadomowił sie na dobre , nawet potrafi szczeknąć hehe , bo wcześniej milczal , a teraz niech ktoś idzie obcy to szczeka i biegnie do drzwi , bardzo wyluzowany pies Quote
mgro Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Potwierdzam otrzymanie 50 zł od Tobciu z bazarku. Rozliczenie w poście 2 uaktualnione. Quote
tobciu Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='pati1978']Witam , przepraszam za brak kontaktu , ale coś stronka mi nie wchodziła , dopiero dzisiaj .Norek chyba już zadomowił sie na dobre , nawet potrafi szczeknąć hehe , bo wcześniej milczal , a teraz niech ktoś idzie obcy to szczeka i biegnie do drzwi , bardzo wyluzowany pies[/QUOTE] Hej :) dobre wieści. Czyli Was już broni i swego miejsca :) Sposobem o którym Ci mówiłam dostałaś się na dogo ? :) Quote
magdola Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Kurcze, Pati odkąd jesteś na urlopie, to zapomniałas o ciotce magdoli:( Quote
tobciu Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 zadzwonię w tygodniu do Pati, chyba, że Magdola będzie miała wcześniej jakieś wieści :) Quote
magdola Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Z tego co wiem, to Norcio ostatnio dostał ochrzaniantus, bo zjadł Nikoli obiad ze stołu!!!! Poza tym użycze Pati chusteczke z napisem ?SZUKAM DOMU, no chyba,m ze zdecyduje ze Norek zostaje u nich ;) bo chyba już najwyższy czas na konkretne info z dt i ogłoszenia????????? Ja wiem, ze Inka, sunie i psiak u Myngey, ale trzeba w koncu i o Norku pamiętać.....;) Quote
tobciu Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 magdola napisał(a):Z tego co wiem, to Norcio ostatnio dostał ochrzaniantus, bo zjadł Nikoli obiad ze stołu!!!! Poza tym użycze Pati chusteczke z napisem ?SZUKAM DOMU, no chyba,m ze zdecyduje ze Norek zostaje u nich ;) bo chyba już najwyższy czas na konkretne info z dt i ogłoszenia????????? Ja wiem, ze Inka, sunie i psiak u Myngey, ale trzeba w koncu i o Norku pamiętać.....;) To magdola zapytaj się DT o konkrety :) My to raczej jedną odpowiedź tylko zakładamy :) Ale zapytaj, proszę. Quote
magdola Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 No to ciotka Pati trzymaj sie na bazcznosci Hihi;) Quote
Cudak Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Pamiętamy o Norku :) Również jestem ciekawa decyzji.... Quote
magdola Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Norek zostaje w DS!!!!!!!!! dzisiejsze info, ze Norka nie oddadzą. To co ciotkimzmieniamy tytuł?????? Quote
Cudak Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Zmieniłam i ogromnie się cieszę, że Norek ma wspaniały domek :) zasłużył chłopak :) Dziękuję wszystkim, którzy sie do tego przyczynili, że nie poszedł umierać w Białogardzie... Quote
mama blanki Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 docierali się, docierali się i się dotarli:) ccuuddoowwnniiee!! :-) Quote
mgro Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 Witajcie! Na kocie Norka pozostało 143,62 pln. Skoro znalazł on swoją przystań w życiu czy zgadzacie się aby przekazać te środki dla "STEPNICKIEJ TRÓJKI"? Link do wątku :[COLOR=#0000ff][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/227879-Jeszcze-3-psy-w-fatalnych-warunkach-czekaj%C4%85-na-pomoc%21-Maj%C4%85-czas-do-ko%C5%84ca-czerwca-"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...ońca-czerwca-[/URL]![/B][/COLOR] Quote
tobciu Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='mgro']Witajcie! Na kocie Norka pozostało 143,62 pln. Skoro znalazł on swoją przystań w życiu czy zgadzacie się aby przekazać te środki dla "STEPNICKIEJ TRÓJKI"? Link do wątku :[COLOR=#0000ff][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/227879-Jeszcze-3-psy-w-fatalnych-warunkach-czekają-na-pomoc!-Mają-czas-do-końca-czerwca-"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...ońca-czerwca-[/URL]![/B][/COLOR][/QUOTE] Myśmy z Cudak rozmawiały, że zapytamy co z tymi drzwiami pogryzionymi przez Norka Pati z mężem zdecydowali :) I potem zależnie od decyzji, fundusze przekazało by się na zwierzęta pod opieką Cudak. Zapewne Mikę, Inez i Urgo. :) Zadzwonię jutro do Pati, zapytam. Quote
tobciu Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='mgro']Witajcie! Na kocie Norka pozostało 143,62 pln. Skoro znalazł on swoją przystań w życiu czy zgadzacie się aby przekazać te środki dla "STEPNICKIEJ TRÓJKI"? Link do wątku :[COLOR=#0000ff][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/227879-Jeszcze-3-psy-w-fatalnych-warunkach-czekają-na-pomoc!-Mają-czas-do-końca-czerwca-"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...ońca-czerwca-[/URL]![/B][/COLOR][/QUOTE] [quote name='tobciu']Myśmy z Cudak rozmawiały, że zapytamy co z tymi drzwiami pogryzionymi przez Norka Pati z mężem zdecydowali :) I potem zależnie od decyzji, fundusze przekazało by się na zwierzęta pod opieką Cudak. Zapewne Mikę, Inez i Urgo. :) Zadzwonię jutro do Pati, zapytam.[/QUOTE] [B]Pati napisała, że u Norka wszystko dobrze :) I że troszkę utył :)[/B] Z drzwiami nowy kochany domek sobie poradzi i pieniądze co są w Norka skarbonce możemy przeznaczy na Stepnickie Psiaki : Mikę, Inez i Urgo. Czy też może na stepnickie koty. Czy też może po połowie na psy i koty. Mgro prześle pieniądze do Cudak, a Cudak zadecyduje co jest na tą chwilę bardziej potrzebniejsze. :) Dziękujemy Pati ! :iloveyou: Quote
Cudak Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='tobciu'][B]Pati napisała, że u Norka wszystko dobrze :) I że troszkę utył :)[/B] Z drzwiami nowy kochany domek sobie poradzi i pieniądze co są w Norka skarbonce możemy przeznaczy na Stepnickie Psiaki : Mikę, Inez i Urgo. Czy też może na stepnickie koty. Czy też może po połowie na psy i koty. Mgro prześle pieniądze do Cudak, a Cudak zadecyduje co jest na tą chwilę bardziej potrzebniejsze. :) Dziękujemy Pati ! :iloveyou:[/QUOTE] Dziękuję w imieniu zwierzów, które skorzystają z pieniędzy pozostałych po Norku :) I z psami i z kotami kiepsko, więc chyba najlepiej byłoby na pół podzielić, jeśli nikt nie ma nic przeciwko. Zaraz wyślę nr konta. Cieszę się, że u Norka wszystko w porządku. Chyba czas, by zaczął o linię dbać ;) Quote
Recommended Posts