keakea Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='MTD']ja nie chce zimy :placz::placz::placz: u nas w schronie centymetrowe dziury w budach :placz:[/QUOTE] Ciociu MTD, może by uderzyć do jakichś tartaków i firm stolarskich, może by zrobili w ramach reklamy i charytatywności trochę porządnych nowych bud, z podwójnymi ściankami, między które można wsunąć styropian, ze zdejmowanymi dachami, żeby łatwo było sprzątać, z porządną, izolowaną podłogą, żeby drewno nie gniło w błocie? Mogliby przecież przeznaczyć na to jakieś drewno odpadowe, trochę gorszej jakości... Quote
paula_t Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 (edited) To jest całkiem dobry pomysł ciocia keakea. Można by napisać do firm maila z prośbą o pomoc, a z Panią kierownik porozmawiać czy można by ich umieścić na stronie jako darczyńców, ludzi mogłoby to zachęcić, bo w końcu w jakimś stopniu to reklama. Zapraszam na bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234441-Minibazarek-dla-staruszka-Amisia-któremu-brakuje-na-hotel-do-10-11[/URL] :) Edited October 30, 2012 by paula_t Quote
MTD Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='keakea']Ciociu MTD, może by uderzyć do jakichś tartaków i firm stolarskich, może by zrobili w ramach reklamy i charytatywności trochę porządnych nowych bud, z podwójnymi ściankami, między które można wsunąć styropian, ze zdejmowanymi dachami, żeby łatwo było sprzątać, z porządną, izolowaną podłogą, żeby drewno nie gniło w błocie? Mogliby przecież przeznaczyć na to jakieś drewno odpadowe, trochę gorszej jakości...[/QUOTE] Może w większych miastach to jest możliwe, ale w świętokrzyskim to co najwyżej zrobią nam trochę taniej z wielką łaską. Jestem optymistką, ale to akurat czarno widzę. Musiałabym uderzać do krakowskich firm, ale nie mam możliwości transportu później takiej budy więc to byłby problem. Przyjeżdżają chłopcy z jakiegoś tam ośrodka niedługo coś tam pomóc przy ocieplaniu póki co. No ale pomyślę nad tymi firmami. Paula, stronę to akurat ja prowadzę więc z umieszczeniem logo nie ma problemu. Quote
andegawenka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Może coś poszukać w necie [url]http://domwogrodzie.pl/5-buda-dla-psa[/url] Quote
paula_t Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 No to skoro stronę Ty prowadzisz, to tym lepiej:) Quote
michelle04 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Maniutek nie przepada za śniegiem,Florek namawia kolegę do zabawy,jednak z marnym rezultatem :) Chodź pobiegamy [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi4939/57229ac60027a75e5090189d/sdc11598[/IMG] Mina Mariana mówi ewidentnie gdzie ma zabawę na śniegu :) Tutaj już czuje się lepiej :) [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi18759/6e8ea1d20009668d5090189d/sdc11586[/IMG] [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi6993/7c4e191e000fe93e5090189d/sdc11587[/IMG] Quote
paula_t Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Jak słodko razem wyglądają, a pomyśleć, że na samym początku darli koty ze sobą:evil_lol: Michelle, jak to mówią do dobrego się szybko przyzwyczaja i jak Marianek ma do wyboru bieganie po śniegu, a grzanie doopki w domku, to wcale mu się nie dziwię ;) Quote
michelle04 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Zapomniałam napisać,iż wpłynęły pieniążki w kwocie 66,26 Pln - dziękuję :) Quote
Gosiapk Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Michelle, czy Marianek wykazuje jakieś oznaki bólu łapki, gdy pochodzi po zimnym śniegu? Quote
michelle04 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='Gosiapk']Michelle, czy Marianek wykazuje jakieś oznaki bólu łapki, gdy pochodzi po zimnym śniegu?[/QUOTE] Nie,na szczęście nie, nie ma żadnych oznak,że odczuwa dyskomfort po zetknięciu łapki z zimnym śniegiem :) Jednak ewidentnie nie przepada za śniegiem,wyjdzie na ogród załatwić potrzeby,chwile się pokręci i zmyka do domu albo siada na progu i obserwuje :) Quote
paula_t Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Nie mam żadnych wątpliwości, że ta operacja to było bardzo dobry pomysł i cieszę się, że podjęliśmy wszyscy wspólnie tą decyzję. Ostatnio sobie przypomniałam o leku Mańka, który został, ten na stawy, napisałam na dogo, ale póki co nikt się nie zgłosił. Jakbyście wiedziały, że ktoś potrzebuje ArthroDol, to mam całe opakowanie, nieotwarte do oddania. Quote
Gosiapk Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='michelle04']Nie,na szczęście nie, nie ma żadnych oznak,że odczuwa dyskomfort po zetknięciu łapki z zimnym śniegiem :) Jednak ewidentnie nie przepada za śniegiem,wyjdzie na ogród załatwić potrzeby,chwile się pokręci i zmyka do domu albo siada na progu i obserwuje :)[/QUOTE] Kto by tam chciał chodzić boso po śniegu :) Quote
Martika&Aischa Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Ależ fajne i lśniące sierściuchy :lol: buziaki przesyłam dla naszego Marianka :* Quote
michelle04 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='paula_t']Nie mam żadnych wątpliwości, że ta operacja to było bardzo dobry pomysł i cieszę się, że podjęliśmy wszyscy wspólnie tą decyzję. Ostatnio sobie przypomniałam o leku Mańka, który został, ten na stawy, napisałam na dogo, ale póki co nikt się nie zgłosił. Jakbyście wiedziały, że ktoś potrzebuje ArthroDol, to mam całe opakowanie, nieotwarte do oddania.[/QUOTE] ArthroDol to ten lek przeciwbólowy, na stawy Maniek ma jeszcze Arthroscan :) Quote
katarzyna09 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='paula_t']Nie mam żadnych wątpliwości, że ta operacja to było bardzo dobry pomysł i cieszę się, że podjęliśmy wszyscy wspólnie tą decyzję. Ostatnio sobie przypomniałam o leku Mańka, który został, ten na stawy, napisałam na dogo, ale póki co nikt się nie zgłosił. Jakbyście wiedziały, że ktoś potrzebuje ArthroDol, to mam całe opakowanie, nieotwarte do oddania.[/QUOTE] Paula,jeżeli nadal aktualne,My z chęcią wzięłybyśmy ;) Quote
paula_t Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 (edited) [quote name='michelle04']ArthroDol to ten lek przeciwbólowy, na stawy Maniek ma jeszcze Arthroscan :)[/QUOTE] Cały czas mi się one mylą, od samego początku:shake: Kasiu, sprawdź sobie jakie zastosowanie ma ArthroDol, jeżeli będziecie zainteresowane, to jak tylko wrócę do Krakowa to Ci wyślę :) A to dla Amisia myślałaś? Edited November 1, 2012 by paula_t Quote
katarzyna09 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Rozmawiałam wcześniej z Ajlii i fajnie by było ,gdyby ten lek znalazł się w domowej, psiej apteczce ;) Koszty wysyłki do Ajlii- ja bym pokryła. Quote
paula_t Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Daj spokój, żaden problem, ciężkie to to nie jest;) Podaj mi adres ajlii na pw, to wyślę w niedzielę/poniedziałek. Quote
katarzyna09 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Ciężkie może nie,ale i tak kosztuje... ;) Bardzo Ci dziękuję,już wysyłam. Quote
paula_t Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Michelle, kiedy Marianek ma jakieś szczepienie/odrobaczenie? Quote
giselle4 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 wirusowki-06.05.2012 wscieklizna-02.06.2012 odrobaczenie-21.10.2012 wszystko na bieżaco i juz czeka na domek mowił mi na uszko... tylko się martwi co z Goya:) Quote
paula_t Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Dziękuję giselle, bo właśnie Pani Iza pytała:) Domek też czeka z niecierpliwością na Marianka! Goya też prędzej czy później znajdzie swojego ludzia. Będą pewnie tęsknić za sobą. Quote
michelle04 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Goyę też wypatrzy jakiś domek,to tylko kwestia czasu :) a Marian niech frunie do domku,to jego czas i ludzie :) Quote
Recommended Posts