Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MTD']ja nie chce zimy :placz::placz::placz: u nas w schronie centymetrowe dziury w budach :placz:[/QUOTE]

Ciociu MTD, może by uderzyć do jakichś tartaków i firm stolarskich, może by zrobili w ramach reklamy i charytatywności trochę porządnych nowych bud, z podwójnymi ściankami, między które można wsunąć styropian, ze zdejmowanymi dachami, żeby łatwo było sprzątać, z porządną, izolowaną podłogą, żeby drewno nie gniło w błocie? Mogliby przecież przeznaczyć na to jakieś drewno odpadowe, trochę gorszej jakości...

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

To jest całkiem dobry pomysł ciocia keakea. Można by napisać do firm maila z prośbą o pomoc, a z Panią kierownik porozmawiać czy można by ich umieścić na stronie jako darczyńców, ludzi mogłoby to zachęcić, bo w końcu w jakimś stopniu to reklama.

Zapraszam na bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234441-Minibazarek-dla-staruszka-Amisia-któremu-brakuje-na-hotel-do-10-11[/URL] :)

Edited by paula_t
Posted

[quote name='keakea']Ciociu MTD, może by uderzyć do jakichś tartaków i firm stolarskich, może by zrobili w ramach reklamy i charytatywności trochę porządnych nowych bud, z podwójnymi ściankami, między które można wsunąć styropian, ze zdejmowanymi dachami, żeby łatwo było sprzątać, z porządną, izolowaną podłogą, żeby drewno nie gniło w błocie? Mogliby przecież przeznaczyć na to jakieś drewno odpadowe, trochę gorszej jakości...[/QUOTE]
Może w większych miastach to jest możliwe, ale w świętokrzyskim to co najwyżej zrobią nam trochę taniej z wielką łaską. Jestem optymistką, ale to akurat czarno widzę. Musiałabym uderzać do krakowskich firm, ale nie mam możliwości transportu później takiej budy więc to byłby problem. Przyjeżdżają chłopcy z jakiegoś tam ośrodka niedługo coś tam pomóc przy ocieplaniu póki co. No ale pomyślę nad tymi firmami.
Paula, stronę to akurat ja prowadzę więc z umieszczeniem logo nie ma problemu.

Posted

Maniutek nie przepada za śniegiem,Florek namawia kolegę do zabawy,jednak z marnym rezultatem :)

Chodź pobiegamy

[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi4939/57229ac60027a75e5090189d/sdc11598[/IMG]
Mina Mariana mówi ewidentnie gdzie ma zabawę na śniegu :)

Tutaj już czuje się lepiej :)

[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi18759/6e8ea1d20009668d5090189d/sdc11586[/IMG]

[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi6993/7c4e191e000fe93e5090189d/sdc11587[/IMG]

Posted

Jak słodko razem wyglądają, a pomyśleć, że na samym początku darli koty ze sobą:evil_lol:
Michelle, jak to mówią do dobrego się szybko przyzwyczaja i jak Marianek ma do wyboru bieganie po śniegu, a grzanie doopki w domku, to wcale mu się nie dziwię ;)

Posted

[quote name='Gosiapk']Michelle, czy Marianek wykazuje jakieś oznaki bólu łapki, gdy pochodzi po zimnym śniegu?[/QUOTE]

Nie,na szczęście nie, nie ma żadnych oznak,że odczuwa dyskomfort po zetknięciu łapki z zimnym śniegiem :) Jednak ewidentnie nie przepada za śniegiem,wyjdzie na ogród załatwić potrzeby,chwile się pokręci i zmyka do domu albo siada na progu i obserwuje :)

Posted

Nie mam żadnych wątpliwości, że ta operacja to było bardzo dobry pomysł i cieszę się, że podjęliśmy wszyscy wspólnie tą decyzję.
Ostatnio sobie przypomniałam o leku Mańka, który został, ten na stawy, napisałam na dogo, ale póki co nikt się nie zgłosił. Jakbyście wiedziały, że ktoś potrzebuje ArthroDol, to mam całe opakowanie, nieotwarte do oddania.

Posted

[quote name='michelle04']Nie,na szczęście nie, nie ma żadnych oznak,że odczuwa dyskomfort po zetknięciu łapki z zimnym śniegiem :) Jednak ewidentnie nie przepada za śniegiem,wyjdzie na ogród załatwić potrzeby,chwile się pokręci i zmyka do domu albo siada na progu i obserwuje :)[/QUOTE]

Kto by tam chciał chodzić boso po śniegu :)

Posted

[quote name='paula_t']Nie mam żadnych wątpliwości, że ta operacja to było bardzo dobry pomysł i cieszę się, że podjęliśmy wszyscy wspólnie tą decyzję.
Ostatnio sobie przypomniałam o leku Mańka, który został, ten na stawy, napisałam na dogo, ale póki co nikt się nie zgłosił. Jakbyście wiedziały, że ktoś potrzebuje ArthroDol, to mam całe opakowanie, nieotwarte do oddania.[/QUOTE]

ArthroDol to ten lek przeciwbólowy, na stawy Maniek ma jeszcze Arthroscan :)

Posted

[quote name='paula_t']Nie mam żadnych wątpliwości, że ta operacja to było bardzo dobry pomysł i cieszę się, że podjęliśmy wszyscy wspólnie tą decyzję.
Ostatnio sobie przypomniałam o leku Mańka, który został, ten na stawy, napisałam na dogo, ale póki co nikt się nie zgłosił. Jakbyście wiedziały, że ktoś potrzebuje ArthroDol, to mam całe opakowanie, nieotwarte do oddania.[/QUOTE]
Paula,jeżeli nadal aktualne,My z chęcią wzięłybyśmy ;)

Posted (edited)

[quote name='michelle04']ArthroDol to ten lek przeciwbólowy, na stawy Maniek ma jeszcze Arthroscan :)[/QUOTE]

Cały czas mi się one mylą, od samego początku:shake: Kasiu, sprawdź sobie jakie zastosowanie ma ArthroDol, jeżeli będziecie zainteresowane, to jak tylko wrócę do Krakowa to Ci wyślę :) A to dla Amisia myślałaś?

Edited by paula_t
Posted

Dziękuję giselle, bo właśnie Pani Iza pytała:) Domek też czeka z niecierpliwością na Marianka!
Goya też prędzej czy później znajdzie swojego ludzia. Będą pewnie tęsknić za sobą.