Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BlackDream']Ceris, mam nadzieję, że to obsikiwanie to tylko w wykonaniu Riko było :evil_lol:[/QUOTE]
Hłe hłe hłe, gdybyśmy to robili we dwójkę, to TVN już pokazałby to w Uwadze albo w Interwencji (jeśli stacji nie pomyliłam ;)) Mieszkam przy głównej ulicy - ogródek widać, jak na dłoni. :lol:

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

faduś ma się świetnie po odjajczeniu ( z całej trójki najlepiej ):multi:
zabieg miał robiony jakąś metodą której nie znałam i trochę w panikę wpadłam aż do wetki z dogo dzwoniłam :oops:
mianowicie fado ma dwa nacięcia na mosznie i zostały te nacięcie nie zaszyte , zostawione do zrośnięcia samoistnie :crazyeye:Fiflok miał jedno cięcie i zeszyte "szwem od środka " nici wcale nie było widać .Ten typ zabiegu który ma Fado rzeczywiście jest lepszy bo jedno cięcie już się prawie skleiło i opuchlizny brak no super . Fiflok miał większe siniaki i opuchliznę .Faduś już o 15 zjadł udko , wieczorem cała micha a w niedzielę rano do lasu mnie prowadził .
Szkoda tylko że pani taka panikara :oops:

Posted

[quote name='ceris']No to gratulujemy z całego serca udanego zabiegu :loveu:
A ja jaj, chłop bez jaj :diabloti:[/QUOTE]
bez jaj ciotka jak to możesz drwić z chłopaka
jutro wstawię zdjęcia Fadusia w gustownym kloszu:evil_lol:

Posted

Ja swojemu klosz na pysk włożę, żeby nie lizał trawy po suczkach :mad: Aż się pieni maczo :diabloti:
Czekam na zdjęcia Twojego chłopaka :lol:

Posted

Fafik w wtorek pod wieczór połknął spory kawałek wędzonego ucha aż piszczał bidulek z bólu , kolację zjadł w środę troszeczkę śniadania i kolację całą a po pół godzinie zwymiotował bardzo dużą ilość jedzenia , wydaję mi się że to było wszystko co zjadł od tego feralnego połknięcia .Dzwoniłam zaraz do wetki i kazała mu dać oliwę do picia ,niestety dziś rano też zwymiotował samą cieczą z pianą .Wetka mówiła też o surowej wątrobie że ma właściwości przeczyszczające i będziemy go tak karmić ,jeżeli to nie przyniesie skutku rtg z kontrastem . Kupy niestety nie robił .Troszkę pije ale co z tego jak wymiotuje .Boże jak ja się boję o niego ,zaczyna się robić smutny pewnie go boli a na dodatek mąż w delegacji .
Czekam do godz. 9 i dzwonię do wetki .

Posted

O matuniu, biedny Fafik. Miałam i ja ze swoim biedy różnej, ale czegoś takiego jeszcze nie przeszliśmy. Na pewno go boli :shake:. Czekam z niecierpliwością, co tam u chłopaka.

Posted

Już dobrze:multi:
co ja strachu użyłam nasza wetka dała namiary na chirurga w Toruniu na sobotę nas umówiła ale obyło się bez operacji , po wnikliwych badaniach okazało się że to zapalenie gardła dlatego piszczał jak przełykał ten kawałek noska . Nasza wetka zaraz mówiła że taki kawałek pies powinien strawić bez problemu , miała rację :modla: . Wszystkie wyniki z krwi są ok. mam zdrowego chłopaka :loveu:
o finansach nie wspomnę :flaming:ale taki skarb wszystkich pieniędzy wart