Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Evelin napisał(a):
Napisz czy one mają jakąś budę? czym sa karmione? Zabawki?
Nie denerwuj się za durne pytania,ale chciałabym to wiedzieć...

Mają budę....zabawek nie mają żadnych....karmione są gotowanym.....z tego co wiem jest tam mięso, otręby...

niektóre psiaki są karmione suchym (jeśli jest taka potrzeba lub puszkami....tzn. np. stary Kers z chorymi łapami dostaje eukanubę na stawy...kupioną przez fundację...)...jezeli pies jest chory...staramy się kupować w miarę potrzeb psa odpowiednie jedzenie....

Posted

A Fionka? Co z biedulką? jest leczona? Może coś przeoczyłam,czy ona ma swój wątek?Czy Kamyk jej nie atakuje?
Skoro psineczka chora,lepiej żeby miała spokój...

Posted

Napewno lepiej żeby miała spokój, ale........własnie...zawsze jest jakies ale....tak jak pisałam......niestety...nawet jednego pustego transporterka nie mamy...pomijając fakt, że do niego by nie weszła.......

Nie powiem Kamysiowi, że się pytałas....o atakowanie Fionki...

przeciez to gentelmen....kobietki szanuje...

Fiona jest leczona na koszt AFN-u...

w sobote jak zabieraliśmy Kamysia na spacer to zostawiłam jej w klatce kiełbaski trochę...wtedy delikatnie wstała i machała leciutko ogonem...bardziej do kiełbasy niż do mnie, ale jednak :razz: ...po powrocie kiełbasy nie było...więc ...jest poprawa...zjadła cokolwiek...

dwa tygodnie temu lekko mnie ugryzła przy braniu kiełbachy z ręki (wtedy miała ogromny apetyt)...więc dbam o nią szczególnie bo gdyby się jej coś stało na kwarantannie to normalnie mnie na obserwacje wezmą...w odosobnienie ;):evil_lol:

bardziej serio...jest poprawa...mam nadzieję, że nie chwilowa....

i Fiona ma swój wątek na dogo....oczywiście

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5721031#post5721031

Posted

Kamyk,spróbuj cholerniku Fionkę atakować...Niedawno jeszcze sam nie chodziłeś...
Pewnie jesteś gentlemanem,tylko jak przyjdze ciotka Aga z KIEŁBASĄ to Ci rozum odbiera...
Kamyś plissss zachowuj się chociaż poprawnie...

Posted

Bardzo Was przepraszam,ale dzisiaj już nie dam rady wstawić zdjęć ze spacerku wczorajszego... Wiem, że na nie czekacie, ale nie dam już dzisiaj rady, oczy mi się same zamykają przed monitorem, spałem dzisiaj 4 godziny...

postaram się, aby zdjęcia były już najpóźniej do wtorku wieczoru...

Posted

matusz5 napisał(a):
Bardzo Was przepraszam,ale dzisiaj już nie dam rady wstawić zdjęć ze spacerku wczorajszego... Wiem, że na nie czekacie, ale nie dam już dzisiaj rady, oczy mi się same zamykają przed monitorem, spałem dzisiaj 4 godziny...

postaram się, aby zdjęcia były już najpóźniej do wtorku wieczoru...

mateusz:mad: :mad: nie pisz tego samego na kazdy z wątków ostródzkich bo........ooooooooooooszalejęęęęęęęęę :diabloti:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
mateusz:mad: :mad: nie pisz tego samego na kazdy z wątków ostródzkich bo........ooooooooooooszalejęęęęęęęęę :diabloti:

Popieram....Zawsze się spodziewam nowych wieści a tu...to samo...:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Nie byłeś Kamyczku na spacerku w sobote,ale w następna sobotę masz to jak w banku...(czytałam gdzieś,że przyjdą..)Z ekstra dodatkiem kiełbasy za doznane krzywdy moralne