Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cze Anusia :calus: [COLOR=PaleTurquoise]zmęczona zaliczeniem?[/COLOR]

Fotki z ostatniej zabawy, to była jedna mega impreza kłębkowa, i starczy :grins:

Posted

[quote name='tigrunia']Przynajmniej się dziwczyny porzadnie wybawiły :loveu:[/quote]

Fakt, spały później jak dwa susły :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']Czas na nowy kolor włóczki :cool3:
Urozmaicaj im zabawę co by w monotonie nie popadły...:loveu:[/quote]

Bankructwo murowane :evil_lol:

[quote name='tigrunia']Suślice chyba :loveu::evil_lol:[/quote]

:megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Oj tak oj buu. [COLOR=PaleTurquoise]psychicznie szczegolnie[/COLOR]
Chiba jeszcze se zjesc musze cus, bo ciasiu nie bylo :([/quote]

:glaszcze::glaszcze::glaszcze: oj Anusia męciona bardzo męciona dzisiejszym dniem

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Jeszcze kilka takich dni i zapisuje sie do psychoterapeuty.[/quote]

Nie może być, nie może być aż tak źle :shake:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Jest.
Chyba az se zara spac pojde.[/quote]

[SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]To już chyba lepszy sen niż jedzenie o tej porze.
[SIZE=2][COLOR=Black]
To naprawdę miałaś ciężki dzień...
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Aga76']Halo, a kiedy jakieś egzaminy, jeszcze będą zwykłe zjazdy?[/QUOTE]

Jeden weekendowy za tydzien i jeden jednodniowy w niedziele pozniej.
W tą sobote mam przedtermin z Tworzenia prawa, w niedziele zaliczenia z administracyjnego gospodarczego i jak zalicze to na 4 to moge isc na przedtermin /wlasnie za tydzien w niedziele/ bo zem chodzila na wyklady, a prof. puscil liste.
Prace zaliczeniowa z psychologii pisze, juz zakonczenia ino brakuje wiec to jest jako egzamin i zostaloby mi w najlepszym wypadku ino kpa na dzien 10 lutego.

Posted

Mówimy z Tosią dzień :roll: dobry w nowym roku i przepraszamy, że tak późno :oops:
Ooo, widzę, że studenci tu są. Bardzo lubię studentów [COLOR=paleturquoise]dręczyć (bo jak im się w kość nie da, to nic ino pijom i pijom a spiom na wykładach[/COLOR] :diabloti:

Posted

[CENTER][FONT=Arial][I][COLOR=navy]Cześć Aguś :calus:[/COLOR][/I][/FONT]
[FONT=Arial][I][COLOR=navy]Ale sie usmiałam z tego nieładu włuczkowego na dywanie i to owijanie mebli dookoła :roflt: Masz pomysłowe i uzdolnione artystycznie Niuńki Po pokoju jeszcze troche i chodzili byście jak pająki po pajeczynie :evil_lol:Kaprysieńka jest niesamowita a jak dzielnie wspierała uzdolnionego TK w zwijaniu....wyrazy uznania i podziw w wytrwaniu dla TK za zdolności i cierpliwośc w zwijaniu ;)[/COLOR][/I][/FONT]
[FONT=Arial][I][COLOR=navy]Miłego wieczorku Dobranoc :loveu:[/COLOR][/I][/FONT][/CENTER]

Posted

Cześć Agusiu.

Capryśka słodko wygląda w nowej fryzurce, chociaż nie powiem, że nie robi mi się trochę smutno, jak pomyślę o czasach jej artystycznego nieładu, oj buuu :-(

[QUOTE]
[URL]http://images31.fotosik.pl/96/a154a77a6146e0c5.jpg[/URL]
[/QUOTE]
Jak fajnie! Aris z chęcią by się dołączył, on lubi wszystko rozwalać/ciągać po całym domu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...