Jump to content
Dogomania

Warka-od 2000 roku w schronisku...czy nie wystarczy?..TAAAK ! ! ! MA WSPANIALY DOM !

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Warka wczoraj spędziła miło przedpołudnie :) razem z Liskiem i Misiem pojechała na działkę bubu...:):):) to była jej pierwsza podróż samochodem. Kiedy została wepchnięta (niestety siłą ) do samochodu to myślałam że łapkami rozwali szybę ze strachu ale potem się uspokoiła jak zobaczyła że Miś się wygodnie rozłożył :):):) A już na działce pełna radość, oczywiście Misia nie odstępowała na krok :):):) pojadła trawy, wytarzała się , wykopała kilka dziur :):):) Ona jest taka kochana , to już nie ten sam dzikus co pół roku temu:):):)

Posted

Warka wczoraj była w swoim żywiole :) długa linka, trawa, spacer i oczywiście ukochany Miś obok :) Moja kuzynka była w szoku jak Warka ciągnie do Misia , którego prowadziła. Sandra była piewrszy raz i nie wiedziała że biorąc Misia na spacer będzie musiała większość czasu rozplątywać smycze :)

Posted

Warka wczoraj po raz pierwszy wyszła na spacer nie ze mną tylko z inną osobą :) była w szoku. Nie wiedziała czy ma mnie pilować czy Misia. Początkowo podbiegała od Misia do mnie i z powrotem ;) Potem się uspokoiła . sabina która z nią szła ma dobre podejście i doświadczenie ;) dzięki temu Warka uczy się że nie tylko ja jestem na świecie.

Posted

Warka Jak Zwykle Szalała Na Spacerze, Dzięki Temu że Poskakała Mi Po Twarzy Pazurami Gronkowiec Rozszedł Mi Się Po Całym Policzku !!!!! Jestem W Niebowzięta :(:( Ale Nie Mam żalu Ona Jest Kochana I Bardzo Mi żal że Ciągle Nikt Nie Zwraca Na Nią Uwagi :(

Posted

No i Wareczka wczoraj zaprezentowała się na festynie rewelacjnie :loveu:
Zaskoczyła mnie bardzo. Stanęła na wysokości zadania i była bardzo grzeczna :) Oczywiście chciała być jak najbliżej Misia. Jak tylko jakis pies chciał się do niego zbliżyć to go broniła :p

Posted

MOja Warka :) wiedziałam że będzie dobrze :) No przy załadunku było trochę problemów ale to ze względu na to że brakowało ludzi do pomocy. W samochodzie ze strachu kilka duuużych koop poleciało ...włąśnie kończę 3 pranie , zostało mi tylko umycie tapicerki w samochodzie ;) no oczywiście nie obyło się bez lizania mi twarzy , w końcu droga z Żywca do Bielska trochę trwa i trzeba ten czas spędzić czynnie a ile można sr...?? Dzięki tym lizaniom mam nowe ognisko zapalne :) jestem szczęśliwa nieziemsko ;) Na placu podczas imprezy było wszystko dobrze :) Byłam zadowolona z Warki to był jej pierwszy wielki szoooowwww ;)