Jump to content
Dogomania

Chmurka-piekna wilczyca, 4 lata w schronisku... wystarczy.... MA DOMEK ! ! ! ! !

Recommended Posts

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To piekny i mądry piesek !! jeśli nie możesz jej przygarnąć zawsze możesz ją polecić komuś kto szuka dużego i spokojnego psa. Chmurka pokocha go całym sercem!!

Posted

Hund napisał(a):
To piekny i mądry piesek !! jeśli nie możesz jej przygarnąć zawsze możesz ją polecić komuś kto szuka dużego i spokojnego psa. Chmurka pokocha go całym sercem!!

Szukam szukam i polecam. Niestety moi znajomi tacy jacyś niemrawi psiarze :shake:

Posted

Bubu, ja po prostu mam OGROMNE wyrzuty sumienia że nie mogę jej zabrać. Strasznie mi się marzy odkąd o niej przeczytałam.
Więc staram się cokolwiek pomóc.

Posted

kesslee napisał(a):
Bubu, ja po prostu mam OGROMNE wyrzuty sumienia że nie mogę jej zabrać. Strasznie mi się marzy odkąd o niej przeczytałam.
Więc staram się cokolwiek pomóc.

dobrze Cię rozumię. Mi też sie marzy inna sunia której nie mogę zabrać do domu.. Dlatego staramy się aby jak najwięcej osób dowiedziało się o niej. Możesz również drukować i rozwieszać plakaty Chmurki. Link do plakatu jest w pierwszym poście.

Posted

Ja już idę spać niestety, jutro będę dopiero koło 16ej pewnie (jedyny dzień w tygodniu gdzie nie ma mnie tak długo w domu :shake: ), ale jakby co - mam nadzieję na pomyślne wieści :oops:

Posted

Chmureczka tak na nas wiernie dzisiaj patrzyła :) niestety wizyta była tylko jednogodzinna ponieważ musiałam się spieszyć do pracy. Kochana jest. I bardzo podobna do wilka !!

Posted

Zatem w niedzielę na 100% próba !! Będziemy dłużej( dzisiaj tylko godzina) zdążymy sprawdzić. czy oprócz tych kotków chcesz coś wiedzieć??