Hund Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 mamy dużo ślicznych pieseczków w schronisku !! Quote
kesslee Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Hund']mała niepewność :) Raczej ogrrrrromna ;) Niby nie powinnam na razie robić sobie nadziei, no ale nie mogę, po prostu nie mogę... Tak bym chciała zeby spała już u nas w łóżku :oops: Quote
Hund Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Kochana chmureczko jutro wszystko się wyjaśni :) Quote
_bubu_ Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Maciek przygotuj sie na spotkanie z Chmurką :cool3: Quote
antonina Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Trzymam kciuki,bo Chmurka to taka przeurocza istotka,az zal serce sciska,ze taka sliczna i ufna psinka musi zyc w schronie,zamiast u kochajacych ludzi.Bedzie dobrze!:multi: Quote
kesslee Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Jeśli wyląduje sunia u nas to macie gwarantowane fotorelacje przynajmniej raz w tygodniu ;) hehe Aż się znudzicie pewnie ;) Quote
_bubu_ Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 kesslee, jeszcze nas nie znasz :razz: nam sie takie rzeczy nie nudzą. To jest jak ulubiony serial .. Quote
antonina Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :p Zeby tylko suni sie udalo,a juz widze jak ja bedziecie kochac i rozpieszczac,kochana psineczka,taki slodki pysio,tylko wycalowac. Quote
_bubu_ Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 trzymamy kciuki za spotkanie z kotkami :lol: Quote
kesslee Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ja też bardzo bardzo :razz: Nie jestem pewna o której tu zajrzę później, bo jedziemy na grobek naszej Amry, ale liczę na same dobre wieści ;) Quote
_bubu_ Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 kesslee - sytuacja wygląda tak. Hund trzymała kotka i chmurka była nim bardzo zainteresowana. Machała ogonkiem i strasznie go wąchała. nie reagowała agresywnie nawet jak kotek na nią syczał. ale jak puściłyśmy kotka to Chmurka chciała za nim biec. Wychodzi na to , że Chmurka nie zjada kotków ale będzie je gonić. Więc zastanów się i napisz co o tym myślisz. Nie znam twoich kotków i nie wiem czy taki piesek będzie im odpowiadał. Quote
kesslee Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 _bubu_ napisał(a):kesslee - sytuacja wygląda tak. Hund trzymała kotka i chmurka była nim bardzo zainteresowana. Machała ogonkiem i strasznie go wąchała. nie reagowała agresywnie nawet jak kotek na nią syczał. ale jak puściłyśmy kotka to Chmurka chciała za nim biec. Wychodzi na to , że Chmurka nie zjada kotków ale będzie je gonić. Więc zastanów się i napisz co o tym myślisz. Nie znam twoich kotków i nie wiem czy taki piesek będzie im odpowiadał. Bubu - ale gonić ze skutkiem pożarcia? Czy gonić ze skutkiem poznania? Quote
_bubu_ Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 jednak nie każdy kotek może się czuć dobrze w takiej sytuacji. Nie puściłyśmy Chmurki żeby biegła za Maćkiem bo nie mamy tam do tego warunków ale jakby Chmurka chciała go zjeść to nie machałaby ogonkiem i po prostu od razu by sie na niego rzuciła. tak myślę. Quote
kesslee Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='_bubu_']myślę że gonić ze skutkiem poznania :) Już mówiłam, zę jeśli tylko nie będzie chciała z Maćka zrobić hot-kota to nie ma problemu :) Moje koty są z reguły bardzo przyjazne (Atos wiecznie napastuje najmłodszego :roll: ) i krzywdy na pewno nie zrobią, najwyżej mogą uciekać przed zbyt napastliwym psem ;) Czy to znaczy ze mogę to już powiedzieć? że może jakiś transport? Choć do połowy drogi... :oops: Quote
_bubu_ Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 kesslee jeśli jesteś zdecydowana to my zaczniemy organizować transport. możliwe że będziemy mieć jeszcze innego pieska do zabrania do wawy i to wtedy połączymy. Ale to jeszcze nic pewnego. Zastanów się jeszcze i upewnij się że wszyscy domownicy się zgadzają. Oczywiście w razie jakby coś z kotkami nie wyszło to Chmurke zabierzemy. Zawsze jest okres próbny. Musisz być pewna decyzji. My na 100% nie możemy też zagwarantować jak będzie się Chmurka dogadywać z Twoimi kotkai. Różnie to bywa. Ja opisałam sytuacje z naszym Maćkiem. Quote
Recommended Posts