Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

A u mnie dzaro buro i ponuro do tego deszcz :/

na pocieszenie opowiedziała bym wam kawal jaki dzisiaj w pracy oowiadała mi koleżanka ale jest wulgarny i pewnie dostała bym bana ale popłakałam sie ze smiechu :evil_lol:

Posted

Hej ho hej ho :cool1: :evil_lol:

U Nas też caaaaaaaaaaaaały dzień lało :( normalnie pogoda...:knajpa::evil_lol:
Spacery na szybko, siku coś tam i do domu :D
Ale odpukać od 19-tej ani kropelka nie spadła i udało Nam się wyjść na spacer i nie zmoknąć:laugh2_2::sweetCyb::laugh2_2:

ps. Dzięki Wam wiem gdzie jest jaka pogoda :evil_lol:

Aga użyj cenzury i pisz ten kawał :diabloti:

Posted (edited)

Ja tam mam caly czas kaszel i katar wiec pogoda mi juz nie zaszkodzi :evil_lol:

no dobra napisze go a pozniej wykasuje :evil_lol:

Babcia mowi do dziadka :

" dziadek , ho się w.........y "

dziedek :

" no ok ale ja stane pod ścianą i podniose do góry ręce a TY na mnie wskoczysz "

babcia se pomyslala dlaczego nie i powiedziała " no dobra "

rozebrali sie , dziadek stanął pod sciana z wyciagnietymi w góre rękoma , babcia się rozpędziła i biegnie w strone dziadka , podskoczyla i w tym momencie dziadek zrobił unik , babcia wmontowała się w ściane rypnela na podłoge a dziadek z szyderczym uśmiechem do niej mówi

" a widzisz jak Cie w...........m " :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Edited by dOgLoV
Posted

[quote name='Ptysiak']

Z tym katarem i kaszlem to mam tak samo jak Ty :diabloti:[/QUOTE]

To mamy przerąbane :roll:

Sebastian mnie straszy ze mam alergie na psy bo jak wyszlismy z wystawy to po pół godzinie mialam bordowe ręce i mnie aż parzyły o swedzeniu nie wspomne :angryy:

ale ja mysle ze to raczej od słońca :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']To mamy przerąbane :roll:

Sebastian mnie straszy ze mam alergie na psy bo jak wyszlismy z wystawy to po pół godzinie mialam bordowe ręce i mnie aż parzyły o swedzeniu nie wspomne :angryy:

ale ja mysle ze to raczej od słońca :evil_lol:[/QUOTE]
Ja nie robiłam testów ale na 100 % mam uczulenie od słońca bo robią mi się na rękach czerwone bąble, swędzi jak... i cudnie wygląda :/ Tak samo jak remontujemy i zacznę robić cos gipsem to to samo znowu... No i ten katar, kaszel głównie wiosną, pod koniec lata...
Na psa nie mam uczulenia bo jak kupiłam to właśnie zeszło a teraz mam dużo mniej niż kiedyś :D Nie wiem czy to nie przez to, że przestałam brać tabletki na uczulenie... Może one mnie uczulają? :roll::evil_lol:

Posted

Gdzies musi padac, teraz padlo na was :evil_lol:

A jesli chodzi o zarty - lubicie suchary? :diabloti: Czarny humor jest najlepszy.... :evil_lol:

Np najgorszy jaki slyszalam ostatnio...

[B]Jaka jest niejadalna czesc warzywa? [/B]

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Respirator :diabloti:

Posted

:evil_lol:

Czasami te kawały mnie szokują.

To tak jak :
Mamusi, mamusi chcę ciasteczko
- weź sobie
Mamusiu ale ja nie mam rączek... :(
-nie ma rączek nie ma ciasteczek...

Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.

Posted

[quote name='Ptysiak']Ja nie robiłam testów ale na 100 % mam uczulenie od słońca bo robią mi się na rękach czerwone bąble, swędzi jak... i cudnie wygląda :/ Tak samo jak remontujemy i zacznę robić cos gipsem to to samo znowu... No i ten katar, kaszel głównie wiosną, pod koniec lata...
Na psa nie mam uczulenia bo jak kupiłam to właśnie zeszło a teraz mam dużo mniej niż kiedyś :D [B]Nie wiem czy to nie przez to, że przestałam brać tabletki na uczulenie... Może one mnie uczulają?[/B] :roll::evil_lol:[/QUOTE]

:roflt: dobre

Ja mialam testy i wyszlo ze mam duze uczulenie na bylice a tego cholerstwa jest tysiac odmian :/ i na pewno na jad komara , jak mnie ukąsi to strasznie puchne :/ ale wydaje mi sie ze na slonce też jestem uczulona bo jak pochodze po dworze w sloneczny dzien to od razu robie sie bordowa na rękach i strasznie mnie rece swedza i pieką , to samo mam na calym ciele po solarium :/

[quote name=':: FiGa ::'] Czarny humor jest najlepszy.... :evil_lol:

Np najgorszy jaki slyszalam ostatnio...

[B]Jaka jest niejadalna czesc warzywa? [/B]

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Respirator :diabloti:[/QUOTE]

O **** :evil_lol:

to ja też jeden chamski napisze

co żydzi robią grzebiąc w popielniczce ??....................... oglądają album rodzinny :roll:

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol:

Czasami te kawały mnie szokują.

To tak jak :
Mamusi, mamusi chcę ciasteczko
- weź sobie
Mamusiu ale ja nie mam rączek... :(
-nie ma rączek nie ma ciasteczek...

Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.[/QUOTE]

No dokladnie , niby smieszne ale tragiczne :roll:

Posted

Po solarce też miałam takie przeboje, teraz unikam słońca i jestem blada jak wampir :evil_lol: Co mi nie przeszkadza bo lubię muzę gotycką, czarne ubrania i makijaż i mało kiedy inaczej się ubieram niż na czarno i trochę czerwieni :diabloti: Chyba, że wychodzę na spacer koło domu to już różnie bo nieraz i w dresie :D

Kawał o żydach dobry :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']No dokladnie , niby smieszne ale tragiczne :roll:[/QUOTE]

Ja tam wolę kawały w stylu:

wiszą sobie nietoperze w grocie a jeden siedzi na gałęzi jak kura na grzędzie. Reszta w szoku :crazyeye: No i jeden pyta drugiego :
Ty co mu się stało, że on tak głową do góry?
A tamten odpowiada:
Zemdlał...