Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

Misio to dokładnie Samoyed :) tylko nigdy nie mogę zapamiętać jego imienia :oops: On też jest młodziutki ma 8 miesięcy, jak miał tyle co Ptysiek teraz ważył "zaledwie" około 50 kg :D
Codziennie łażę na spacer to już ma trochę kumpli i kumpelek, z którymi się zna i bawi ;)

Posted

ja mam zdjęcia na dysku w laptopie, na dysku zewnętrznym i tak myślę aby na jakiś serwer wrzucić...aby od razu linki można było wstawiać.. tylko nie wiem na co :roll:

a i tak boję aby coś mi nie padło :(

i ja kocham spać :loveu:

to najważniejsze, że ma kumpli :multi:

Posted

[quote name='kalyna']ja mam zdjęcia na dysku w laptopie, na dysku zewnętrznym i tak myślę aby na jakiś serwer wrzucić...aby od razu linki można było wstawiać.. tylko nie wiem na co :roll:

a i tak boję aby coś mi nie padło :(

i ja kocham spać :loveu:

to najważniejsze, że ma kumpli :multi:[/QUOTE]
Może na Google+ zobacz sobie? Teraz to jedno z Picassa, nie usuwają zdjęć bo to taki jakby Twój album.

Ja się nie boję o zdjęcia, nawet jeśli byłby potrzebny format kompa to i tak dysk C tylko a na D mam wszystko. Poza tym na pendriwie też są więc jak go nie zgubię to będą :D

Szkoda tylko, że z Kolką tak się nie bawi jak z tymi kumplami... bo ona nie chce :(

[quote name='Kaaasia']Rany, człowieka nie ma kilka dni a potem musi nadrrrrrrabiać :evil_lol:

Ptyś słodki jak zawsze i rośnie jak na drożdżach :lol:[/QUOTE]
Nie przejmuj się sama muszę czasami nadrabiać nawet u Ptysia :D

Drożdży nie jada ale korę, trawę i choinki bardzo chętnie... to może po tym tak rośnie :roll::evil_lol:

[quote name='magdabroy']Słodki ten samoyed :loveu: A jaka będzie zabawa jak oba dorosną :smile:[/QUOTE]
Słodki i to bardzo :loveu: Łagodny jak baranek a za smaczka to chyba poszedłby za mną i miał wszystko gdzieś :D Zawsze jak wychodzę to ćwiczę z Ptysiem i mam po kieszeniach smaki, a tamten to nawet jak nie wyjmę z kieszeni to wyczuje i chodzi za mną potem. Fajnie prosi, tak słodko że aż nie da się mu odmówić :loveu::evil_lol:
Oni kąpią go bardzo często i czeszą co chwilę, kupa roboty przy nim by ładnie wyglądał bo jak to psiak lubi się wytarzać itd :D a jeżdżą z nim na wystawy więc musi jakoś wyglądać :D
Właśnie tylko czekam na to aż Ptyś dorośnie bo teraz to musimy ich pilnować, tamten ciężki a czasami się zapomina i chyba mógłby mojego zgnieść niechcący :D

Posted

Piekny portret:)
[url]https://lh6.googleusercontent.com/-T8nbL79D2lc/T9JJtLNRhWI/AAAAAAAAATw/avJPD2G5qw0/s655/12.jpg[/url]

Ja tez meczu nie oglądałam, tylko nadsłuchiwalam, czy będzie na osiedlu dziki wybuch radości czy nie. I nawet mimo tej naszej pierwszej bramki, to jakos cicho było. Ja o niej to dowiedziałam się juz po zakończeniu meczu, jak przełączylam na TVN24;) I raczej nie zapowiada się, abym oglądała jakies mecze, obojętne czy to Polacy graja czy inne druzyny. zupelnie jest mi obojetna piłka nożna na Euro 2012...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Piekny portret:)
[URL]https://lh6.googleusercontent.com/-T8nbL79D2lc/T9JJtLNRhWI/AAAAAAAAATw/avJPD2G5qw0/s655/12.jpg[/URL]

Ja tez meczu nie oglądałam, tylko nadsłuchiwalam, czy będzie na osiedlu dziki wybuch radości czy nie. I nawet mimo tej naszej pierwszej bramki, to jakos cicho było. Ja o niej to dowiedziałam się juz po zakończeniu meczu, jak przełączylam na TVN24;) I raczej nie zapowiada się, abym oglądała jakies mecze, obojętne czy to Polacy graja czy inne druzyny. zupelnie jest mi obojetna piłka nożna na Euro 2012...

Pzdr.[/QUOTE]
Dziękuję :)

Też mi to zwisa Kto gra i wygrywa.
Ja o wyniku dowiedziałam się od Syna bo on ma bzika na punkcie piłki :D

Posted

[quote name='Kaaasia']Rany, człowieka nie ma kilka dni a potem musi nadrrrrrrabiać :evil_lol:

Ptyś słodki jak zawsze i rośnie jak na drożdżach :lol:[/QUOTE]

nie tylko Ty musisz nadrabiac:cool3:

Posted

[quote name='Ptysiak']Słodki i to bardzo :loveu: Łagodny jak baranek a za smaczka to chyba poszedłby za mną i miał wszystko gdzieś :D Zawsze jak wychodzę to ćwiczę z Ptysiem i mam po kieszeniach smaki, a tamten to nawet jak nie wyjmę z kieszeni to wyczuje i chodzi za mną potem. Fajnie prosi, tak słodko że aż nie da się mu odmówić :loveu::evil_lol:
Oni kąpią go bardzo często i czeszą co chwilę, kupa roboty przy nim by ładnie wyglądał bo jak to psiak lubi się wytarzać itd :D a jeżdżą z nim na wystawy więc musi jakoś wyglądać :D
Właśnie tylko czekam na to aż Ptyś dorośnie bo teraz to musimy ich pilnować, tamten ciężki a czasami się zapomina i chyba mógłby mojego zgnieść niechcący :D[/QUOTE]

Fajnego Samoyeda ma [B]Mychaaaaa[/B] :loveu: Jakbyś kiedyś chciała, to poszukaj jej galerii i pooglądaj Honey'a ;) Czasem wpada do mojej galerii, a jak nie znajdziesz, to daj znać, to podeślę Ci linka do galerii ;)

Posted

Ptysiak :loveu:
Nigdy nie myslalam o tym by nazwac psa tak, jak ulubione ciastka. Hmmm :hmmmm: Gdybym miala wybierac moj pies pewnie nazywalby sie Knopers, Milka albo Zelka :evil_lol: Mi z kolei marzy sie zeby kiedys psiaka nazwac Barca, Messi, Iniesta (Inka ;)), albo Suzuki, ooo :evil_lol:

A co do czekania na DIII to lotto mnie to ;) To tylko gra :diabloti: Nie zamierzam no life'ic, zanidbywac wszystkiego wokol i grac w gre :evil_lol: Jak mam czas i bardzo sie nudze, a pogoda nie nadaje sie na spacer czy zdjecia to zajrze :diabloti: W innym wypadku mam milion ciekawszych zajec :evil_lol:

Kumpli Ptys ma groznych :cool3: I slodkich :loveu:

Pilka nozna? KOchaaaam :multi: ALe hiszpanska :razz:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']TO jeszcze zalezy KOGO w tej lidze hiszpanskiej lubi :diabloti:[/QUOTE]

A tego to już nie wiem :shake: Wiem tylko, że ma świra na punkcie hiszpańskiej piłki ;)

Posted

[URL]https://lh4.googleusercontent.com/-AnsIa9AovEs/T9Te6lBnFxI/AAAAAAAAAYk/Yf4TxIocFXc/s655/2.jpg[/URL] jakie białe cudo :loveu:

Fajnie że Ptyś ma psich kumpli :)

Posted

[quote name='ania90']nie tylko Ty musisz nadrabiac:cool3:[/QUOTE]
oj ta oj tam... nie narzekać dacie rade:D

[quote name='magdabroy']Fajnego Samoyeda ma [B]Mychaaaaa[/B] :loveu: Jakbyś kiedyś chciała, to poszukaj jej galerii i pooglądaj Honey'a ;-) Czasem wpada do mojej galerii, a jak nie znajdziesz, to daj znać, to podeślę Ci linka do galerii ;-)[/QUOTE]
Oglądałam Jej galerię już parę razy :)
Bardzo fajny piesek :loveu:

[quote name='Milena9']Fajnych Ptysio ma kolegów :smile:[/QUOTE]
A w dodatku bardzo sympatycznych :)

[quote name=':: FiGa ::']Ptysiak :loveu:
Nigdy nie myslalam o tym by nazwac psa tak, jak ulubione ciastka. Hmmm :hmmmm: Gdybym miala wybierac moj pies pewnie nazywalby sie Knopers, Milka albo Zelka :evil_lol: Mi z kolei marzy sie zeby kiedys psiaka nazwac Barca, Messi, Iniesta (Inka ;-)), albo Suzuki, ooo :evil_lol:

A co do czekania na DIII to lotto mnie to ;-) To tylko gra :diabloti: Nie zamierzam no life'ic, zanidbywac wszystkiego wokol i grac w gre :evil_lol: Jak mam czas i bardzo sie nudze, a pogoda nie nadaje sie na spacer czy zdjecia to zajrze :diabloti: W innym wypadku mam milion ciekawszych zajec :evil_lol:

Kumpli Ptys ma groznych :cool3: I slodkich :loveu:

Pilka nozna? KOchaaaam :multi: ALe hiszpanska :razz:[/QUOTE]

Zelka - fajne imię dla psiaka :evil_lol:
Suzuki - to już reklama prawie :D

Zajrzysz jak będzie miejsce by się wbić na server :diabloti: Mnie jakoś ostatnio totalnie nie ciągnie do grania ale jak już mam ochotę to tak jak Ty, kiedy jest brzydko lub na maksa zimno i ponuro i nie chce się wychylać nosa z domu to wtedy sobie gram :D

Oj bardzo słodkich ma tych kumpli :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Możesz sobie podać rękę z moim kolegą ;-)[/QUOTE]

[quote name=':: FiGa ::']TO jeszcze zalezy KOGO w tej lidze hiszpanskiej lubi :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']A tego to już nie wiem :shake: Wiem tylko, że ma świra na punkcie hiszpańskiej piłki ;-)[/QUOTE]
Coś się tak tu piłkarsko zrobiło ... fujjj... nie lubię piłki i już !!! :evil_lol:

[quote name='understandme'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-AnsIa9AovEs/T9Te6lBnFxI/AAAAAAAAAYk/Yf4TxIocFXc/s655/2.jpg[/URL] jakie białe cudo :loveu:

Fajnie że Ptyś ma psich kumpli :smile:[/QUOTE]
A no cudeńko śliczne :loveu:

Nie tylko Ptyś ma kumpli a i ja dzieki Ptysiowi poznaję coraz więcej Sąsiadów z okolicy :-D No i okazują się bardzo fajni :smile: Mamy wspólne tematy o psiakach np. :evil_lol: Podoba mi się to, że nie mają nic przeciwko by psy się przywitały, pobawiły... :smile:

[quote name='Klaudia&Aza']Ptyś co ty taki dziś wyjątkowo nie rozmowny:eviltong: zaledwie parę postów dzisiejszych:eviltong:

Miłego wieczoru:smile:[/QUOTE]
A bo Ptyś siedział od 10 do 16 w domku i dotrzymywał towarzystwa "dziadkom" :-D a Pańcia musiała iść do pracy ;-)
A potem zakupy, sprzątanie, obiad ( na szczęście Teściowa zrobiła :-D) no i spacerek ;-) Teraz już sobie siadłam to pospamuję :evil_lol: i może jakieś zdjęcia z dziś będą nadawały się do wstawienia to wstawię bo nadal ćwiczę pstrykanie :evil_lol:

[quote name='vaness']mizianko dla ciasteczka :loveu:[/QUOTE]
Ciacho wymiziane :loveu:

Posted

[quote name='Kaaasia']To czekamy na nowe fotki słodkiego młodzieńca :razz:[/QUOTE]
Nie dużo raczej zdjęć nadaje się na światło dzienne... W większości zdjęć jestem tez ja bo ćwiczyliśmy troszkę komendy, córka pstrykała a nie chciałabym Nikogo straszyć :evil_lol:
Zresztą i tak penie Macie już dość bo za dużo ostatnio wstawiałam tego wszystkiego ;)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Dosc? Chcialabys :diabloti:[/QUOTE]
No to po tych jak wstawię już będziesz Miała dość:diabloti:

[quote name='Kaaasia']Nie martw się. Ja też najpierw pstrykam a potem jak przeglądam to mały procent nadaje się na publikację :evil_lol:[/QUOTE]
Powycinałam siebie jak tylko mogłam :evil_lol:

Posted

Dobra to jadę ze zdjęciami :evil_lol:
Wstawiam wszystko co mam i obiecuję, że teraz będzie przerwa od fotek :)

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-omb18PNiOrg/T9Zk-beCyuI/AAAAAAAAAZc/ZJua1l1DTec/s655/1.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-4IRPVHv9hGw/T9ZlHB4owaI/AAAAAAAAAas/BZbNLrBDRsU/s655/2.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-NgtUTyjs3_M/T9ZlMRMYr4I/AAAAAAAAAbc/0Cc5ad39mG4/s655/3.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-URcqw-yHjBQ/T9ZlNPPTgdI/AAAAAAAAAbo/kFlLBcUmNYc/s655/4.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-_EL-z5RHT6o/T9ZlM4MEJaI/AAAAAAAAAbg/oONLeAn1JvQ/s700/5.JPG[/IMG]

CDN :D