Ptysiak Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Misio to dokładnie Samoyed :) tylko nigdy nie mogę zapamiętać jego imienia :oops: On też jest młodziutki ma 8 miesięcy, jak miał tyle co Ptysiek teraz ważył "zaledwie" około 50 kg :D Codziennie łażę na spacer to już ma trochę kumpli i kumpelek, z którymi się zna i bawi ;) Quote
kalyna Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 ja mam zdjęcia na dysku w laptopie, na dysku zewnętrznym i tak myślę aby na jakiś serwer wrzucić...aby od razu linki można było wstawiać.. tylko nie wiem na co :roll: a i tak boję aby coś mi nie padło :( i ja kocham spać :loveu: to najważniejsze, że ma kumpli :multi: Quote
Kaaasia Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Rany, człowieka nie ma kilka dni a potem musi nadrrrrrrabiać :evil_lol: Ptyś słodki jak zawsze i rośnie jak na drożdżach :lol: Quote
*Magda* Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Słodki ten samoyed :loveu: A jaka będzie zabawa jak oba dorosną :) Quote
Ptysiak Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 [quote name='kalyna']ja mam zdjęcia na dysku w laptopie, na dysku zewnętrznym i tak myślę aby na jakiś serwer wrzucić...aby od razu linki można było wstawiać.. tylko nie wiem na co :roll: a i tak boję aby coś mi nie padło :( i ja kocham spać :loveu: to najważniejsze, że ma kumpli :multi:[/QUOTE] Może na Google+ zobacz sobie? Teraz to jedno z Picassa, nie usuwają zdjęć bo to taki jakby Twój album. Ja się nie boję o zdjęcia, nawet jeśli byłby potrzebny format kompa to i tak dysk C tylko a na D mam wszystko. Poza tym na pendriwie też są więc jak go nie zgubię to będą :D Szkoda tylko, że z Kolką tak się nie bawi jak z tymi kumplami... bo ona nie chce :( [quote name='Kaaasia']Rany, człowieka nie ma kilka dni a potem musi nadrrrrrrabiać :evil_lol: Ptyś słodki jak zawsze i rośnie jak na drożdżach :lol:[/QUOTE] Nie przejmuj się sama muszę czasami nadrabiać nawet u Ptysia :D Drożdży nie jada ale korę, trawę i choinki bardzo chętnie... to może po tym tak rośnie :roll::evil_lol: [quote name='magdabroy']Słodki ten samoyed :loveu: A jaka będzie zabawa jak oba dorosną :smile:[/QUOTE] Słodki i to bardzo :loveu: Łagodny jak baranek a za smaczka to chyba poszedłby za mną i miał wszystko gdzieś :D Zawsze jak wychodzę to ćwiczę z Ptysiem i mam po kieszeniach smaki, a tamten to nawet jak nie wyjmę z kieszeni to wyczuje i chodzi za mną potem. Fajnie prosi, tak słodko że aż nie da się mu odmówić :loveu::evil_lol: Oni kąpią go bardzo często i czeszą co chwilę, kupa roboty przy nim by ładnie wyglądał bo jak to psiak lubi się wytarzać itd :D a jeżdżą z nim na wystawy więc musi jakoś wyglądać :D Właśnie tylko czekam na to aż Ptyś dorośnie bo teraz to musimy ich pilnować, tamten ciężki a czasami się zapomina i chyba mógłby mojego zgnieść niechcący :D Quote
Asiaczek Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Piekny portret:) [url]https://lh6.googleusercontent.com/-T8nbL79D2lc/T9JJtLNRhWI/AAAAAAAAATw/avJPD2G5qw0/s655/12.jpg[/url] Ja tez meczu nie oglądałam, tylko nadsłuchiwalam, czy będzie na osiedlu dziki wybuch radości czy nie. I nawet mimo tej naszej pierwszej bramki, to jakos cicho było. Ja o niej to dowiedziałam się juz po zakończeniu meczu, jak przełączylam na TVN24;) I raczej nie zapowiada się, abym oglądała jakies mecze, obojętne czy to Polacy graja czy inne druzyny. zupelnie jest mi obojetna piłka nożna na Euro 2012... Pzdr. Quote
Ptysiak Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 [quote name='Asiaczek']Piekny portret:) [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-T8nbL79D2lc/T9JJtLNRhWI/AAAAAAAAATw/avJPD2G5qw0/s655/12.jpg[/URL] Ja tez meczu nie oglądałam, tylko nadsłuchiwalam, czy będzie na osiedlu dziki wybuch radości czy nie. I nawet mimo tej naszej pierwszej bramki, to jakos cicho było. Ja o niej to dowiedziałam się juz po zakończeniu meczu, jak przełączylam na TVN24;) I raczej nie zapowiada się, abym oglądała jakies mecze, obojętne czy to Polacy graja czy inne druzyny. zupelnie jest mi obojetna piłka nożna na Euro 2012... Pzdr.[/QUOTE] Dziękuję :) Też mi to zwisa Kto gra i wygrywa. Ja o wyniku dowiedziałam się od Syna bo on ma bzika na punkcie piłki :D Quote
ania90 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 [quote name='Kaaasia']Rany, człowieka nie ma kilka dni a potem musi nadrrrrrrabiać :evil_lol: Ptyś słodki jak zawsze i rośnie jak na drożdżach :lol:[/QUOTE] nie tylko Ty musisz nadrabiac:cool3: Quote
*Magda* Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Słodki i to bardzo :loveu: Łagodny jak baranek a za smaczka to chyba poszedłby za mną i miał wszystko gdzieś :D Zawsze jak wychodzę to ćwiczę z Ptysiem i mam po kieszeniach smaki, a tamten to nawet jak nie wyjmę z kieszeni to wyczuje i chodzi za mną potem. Fajnie prosi, tak słodko że aż nie da się mu odmówić :loveu::evil_lol: Oni kąpią go bardzo często i czeszą co chwilę, kupa roboty przy nim by ładnie wyglądał bo jak to psiak lubi się wytarzać itd :D a jeżdżą z nim na wystawy więc musi jakoś wyglądać :D Właśnie tylko czekam na to aż Ptyś dorośnie bo teraz to musimy ich pilnować, tamten ciężki a czasami się zapomina i chyba mógłby mojego zgnieść niechcący :D[/QUOTE] Fajnego Samoyeda ma [B]Mychaaaaa[/B] :loveu: Jakbyś kiedyś chciała, to poszukaj jej galerii i pooglądaj Honey'a ;) Czasem wpada do mojej galerii, a jak nie znajdziesz, to daj znać, to podeślę Ci linka do galerii ;) Quote
:: FiGa :: Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Ptysiak :loveu: Nigdy nie myslalam o tym by nazwac psa tak, jak ulubione ciastka. Hmmm :hmmmm: Gdybym miala wybierac moj pies pewnie nazywalby sie Knopers, Milka albo Zelka :evil_lol: Mi z kolei marzy sie zeby kiedys psiaka nazwac Barca, Messi, Iniesta (Inka ;)), albo Suzuki, ooo :evil_lol: A co do czekania na DIII to lotto mnie to ;) To tylko gra :diabloti: Nie zamierzam no life'ic, zanidbywac wszystkiego wokol i grac w gre :evil_lol: Jak mam czas i bardzo sie nudze, a pogoda nie nadaje sie na spacer czy zdjecia to zajrze :diabloti: W innym wypadku mam milion ciekawszych zajec :evil_lol: Kumpli Ptys ma groznych :cool3: I slodkich :loveu: Pilka nozna? KOchaaaam :multi: ALe hiszpanska :razz: Quote
*Magda* Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Pilka nozna? KOchaaaam :multi: ALe hiszpanska :razz:[/QUOTE] Możesz sobie podać rękę z moim kolegą ;) Quote
:: FiGa :: Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 [quote name='magdabroy']Możesz sobie podać rękę z moim kolegą ;)[/QUOTE] TO jeszcze zalezy KOGO w tej lidze hiszpanskiej lubi :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 [quote name=':: FiGa ::']TO jeszcze zalezy KOGO w tej lidze hiszpanskiej lubi :diabloti:[/QUOTE] A tego to już nie wiem :shake: Wiem tylko, że ma świra na punkcie hiszpańskiej piłki ;) Quote
Karro Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-AnsIa9AovEs/T9Te6lBnFxI/AAAAAAAAAYk/Yf4TxIocFXc/s655/2.jpg[/URL] jakie białe cudo :loveu: Fajnie że Ptyś ma psich kumpli :) Quote
Klaudia&Aza Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Ptyś co ty taki dziś wyjątkowo nie rozmowny:eviltong: zaledwie parę postów dzisiejszych:eviltong: Miłego wieczoru:smile: Quote
Ptysiak Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 [quote name='ania90']nie tylko Ty musisz nadrabiac:cool3:[/QUOTE] oj ta oj tam... nie narzekać dacie rade:D [quote name='magdabroy']Fajnego Samoyeda ma [B]Mychaaaaa[/B] :loveu: Jakbyś kiedyś chciała, to poszukaj jej galerii i pooglądaj Honey'a ;-) Czasem wpada do mojej galerii, a jak nie znajdziesz, to daj znać, to podeślę Ci linka do galerii ;-)[/QUOTE] Oglądałam Jej galerię już parę razy :) Bardzo fajny piesek :loveu: [quote name='Milena9']Fajnych Ptysio ma kolegów :smile:[/QUOTE] A w dodatku bardzo sympatycznych :) [quote name=':: FiGa ::']Ptysiak :loveu: Nigdy nie myslalam o tym by nazwac psa tak, jak ulubione ciastka. Hmmm :hmmmm: Gdybym miala wybierac moj pies pewnie nazywalby sie Knopers, Milka albo Zelka :evil_lol: Mi z kolei marzy sie zeby kiedys psiaka nazwac Barca, Messi, Iniesta (Inka ;-)), albo Suzuki, ooo :evil_lol: A co do czekania na DIII to lotto mnie to ;-) To tylko gra :diabloti: Nie zamierzam no life'ic, zanidbywac wszystkiego wokol i grac w gre :evil_lol: Jak mam czas i bardzo sie nudze, a pogoda nie nadaje sie na spacer czy zdjecia to zajrze :diabloti: W innym wypadku mam milion ciekawszych zajec :evil_lol: Kumpli Ptys ma groznych :cool3: I slodkich :loveu: Pilka nozna? KOchaaaam :multi: ALe hiszpanska :razz:[/QUOTE] Zelka - fajne imię dla psiaka :evil_lol: Suzuki - to już reklama prawie :D Zajrzysz jak będzie miejsce by się wbić na server :diabloti: Mnie jakoś ostatnio totalnie nie ciągnie do grania ale jak już mam ochotę to tak jak Ty, kiedy jest brzydko lub na maksa zimno i ponuro i nie chce się wychylać nosa z domu to wtedy sobie gram :D Oj bardzo słodkich ma tych kumpli :loveu: Quote
Ptysiak Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 [quote name='magdabroy']Możesz sobie podać rękę z moim kolegą ;-)[/QUOTE] [quote name=':: FiGa ::']TO jeszcze zalezy KOGO w tej lidze hiszpanskiej lubi :diabloti:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']A tego to już nie wiem :shake: Wiem tylko, że ma świra na punkcie hiszpańskiej piłki ;-)[/QUOTE] Coś się tak tu piłkarsko zrobiło ... fujjj... nie lubię piłki i już !!! :evil_lol: [quote name='understandme'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-AnsIa9AovEs/T9Te6lBnFxI/AAAAAAAAAYk/Yf4TxIocFXc/s655/2.jpg[/URL] jakie białe cudo :loveu: Fajnie że Ptyś ma psich kumpli :smile:[/QUOTE] A no cudeńko śliczne :loveu: Nie tylko Ptyś ma kumpli a i ja dzieki Ptysiowi poznaję coraz więcej Sąsiadów z okolicy :-D No i okazują się bardzo fajni :smile: Mamy wspólne tematy o psiakach np. :evil_lol: Podoba mi się to, że nie mają nic przeciwko by psy się przywitały, pobawiły... :smile: [quote name='Klaudia&Aza']Ptyś co ty taki dziś wyjątkowo nie rozmowny:eviltong: zaledwie parę postów dzisiejszych:eviltong: Miłego wieczoru:smile:[/QUOTE] A bo Ptyś siedział od 10 do 16 w domku i dotrzymywał towarzystwa "dziadkom" :-D a Pańcia musiała iść do pracy ;-) A potem zakupy, sprzątanie, obiad ( na szczęście Teściowa zrobiła :-D) no i spacerek ;-) Teraz już sobie siadłam to pospamuję :evil_lol: i może jakieś zdjęcia z dziś będą nadawały się do wstawienia to wstawię bo nadal ćwiczę pstrykanie :evil_lol: [quote name='vaness']mizianko dla ciasteczka :loveu:[/QUOTE] Ciacho wymiziane :loveu: Quote
Kaaasia Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 To czekamy na nowe fotki słodkiego młodzieńca :razz: Quote
Ptysiak Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 [quote name='Kaaasia']To czekamy na nowe fotki słodkiego młodzieńca :razz:[/QUOTE] Nie dużo raczej zdjęć nadaje się na światło dzienne... W większości zdjęć jestem tez ja bo ćwiczyliśmy troszkę komendy, córka pstrykała a nie chciałabym Nikogo straszyć :evil_lol: Zresztą i tak penie Macie już dość bo za dużo ostatnio wstawiałam tego wszystkiego ;) Quote
Kaaasia Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Nie martw się. Ja też najpierw pstrykam a potem jak przeglądam to mały procent nadaje się na publikację :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Dosc? Chcialabys :diabloti:[/QUOTE] No to po tych jak wstawię już będziesz Miała dość:diabloti: [quote name='Kaaasia']Nie martw się. Ja też najpierw pstrykam a potem jak przeglądam to mały procent nadaje się na publikację :evil_lol:[/QUOTE] Powycinałam siebie jak tylko mogłam :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Dobra to jadę ze zdjęciami :evil_lol: Wstawiam wszystko co mam i obiecuję, że teraz będzie przerwa od fotek :) [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-omb18PNiOrg/T9Zk-beCyuI/AAAAAAAAAZc/ZJua1l1DTec/s655/1.jpg[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-4IRPVHv9hGw/T9ZlHB4owaI/AAAAAAAAAas/BZbNLrBDRsU/s655/2.jpg[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-NgtUTyjs3_M/T9ZlMRMYr4I/AAAAAAAAAbc/0Cc5ad39mG4/s655/3.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-URcqw-yHjBQ/T9ZlNPPTgdI/AAAAAAAAAbo/kFlLBcUmNYc/s655/4.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-_EL-z5RHT6o/T9ZlM4MEJaI/AAAAAAAAAbg/oONLeAn1JvQ/s700/5.JPG[/IMG] CDN :D Quote
Recommended Posts