phase Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Ptysiakowa pisz co u Was a nie uciekasz. :D Quote
Ptysiak Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Poza tym. ze nie mam totalnie czasu... Kolka biega za TM dzieki "wspanialej opiece" weterynarzy... :( [*] problemom potem ze zdrowiem mojej mamy, skonczylo sie na miesiecznym pobycie w szpitalu, rozruszniku... i prawie zabilam osobiscie wetow w klinice, ktora od dawna zmienilam. Kontuzji Ptysia dzieki poslizgowi na tarasie zasypanym sniegiem, wytlumaczeniu psu, ze nie moze biegac i szalec czasowo bo ma uszkodzony miesien czworoglowy uda i Astrze, ze nie moze zachecac Ptysia do biegania przez jakis czas... wytlumaczeniu Kolezance, ze Ptys nie jest yorkiem i nie moze na Nia skakac... i rozwalil Jej glowe... No po zatym wszystko po staremu i zyjemy :D A i Szczesliwego Nowego Roku Kochane i Kochani :) Quote
*Magda* Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Hej Iza :) Mogłabyś się troszkę zmobilizować i częściej wpadać na dogo :P Quote
kalyna Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Oooo ale się u Was dzieje :( Nie macie czasu się ponudzić... Choć już pewnie wyszliście na prostą i będzie tylko leeeeepiej ;) Quote
Ptysiak Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Madziu ja na dogo zagladam czesto ale sie nie loguje... przepraszam :( Alinko tak... powoli jest duzo lepiej :) Mam przekichane w zyciu... moi Rodzice wlasnie kupili psa bo bylo Im smutno i pusto... moja "kochana siostra" wyszukala Im "idealnego" psa dla starszych Osob. Moja mama ledwo chodzi, pomijajac rozrusznik to ma klopoty z kregoslupem ostatnio, Tata ma duuuuuuuuuuuuzo czasu, ciagle jakies zebrania, kancelaria itd... i jest bardzo wysportowany... przechodzi z domu do auta... a moja wspomniana siostra, UKOCHANA k... mac...!!! wymyslila Im wspanialego psiaka, idealnego dla Nich... Border Collie... przychodzi raz na tydzien i udaje, ze wszystko wie i bardzo sie "zajmuje" psem itd... Ptysiek chce zjesc to male skaczace cos, Astra sama nie wie co chce.. to male skaczace cos nudzi sie na maxa i jest ciekawe zycia, chce sie bawic, szalec... a ja tak sobie biegam od moich Pokemonkow do Bajki ( bo tak ma na imie to malenstwo). Latam sobie po wetach po tabletki, kupuje co trzeba malej, staram sie chocby godzinke jej poswiecic a w miedzy czasie Ptysiek z Astra sa coraz bardziej wkurzeni, ze zamiast z nimi siedze tam z nia... Ogolnie fajnie jest, mama juz wymieka, zabije siostre, zaprzyjaznie psy i bede miala trzy... taka mam wizje... i chce by sie nie sprawdzila... musze pisac wiecej? a tak poza tym to wszystko zaczyna byc okej, wiosna, cieplo, czasami mokro co akurat moje POTWORKI kochaja :D zyjemy sobie, Ptysiek ma obiecana utrate jajek jak mnie jeszcze bardziej wkurzy :D ale za to tez go kocham <3 :) Pozdrawiam Wszystkich cieplutko i bardzo przepraszam, ze tak malo bywam ale powinniscie sie cieszyc, ze tyle nie spamuje co kiedys :D Buziaki :) Quote
phase Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Mam przekichane w zyciu... moi Rodzice wlasnie kupili psa bo bylo Im smutno i pusto... moja "kochana siostra" wyszukala Im "idealnego" psa dla starszych Osob. Moja mama ledwo chodzi, pomijajac rozrusznik to ma klopoty z kregoslupem ostatnio, Tata ma duuuuuuuuuuuuzo czasu, ciagle jakies zebrania, kancelaria itd... i jest bardzo wysportowany... przechodzi z domu do auta... a moja wspomniana siostra, UKOCHANA k... mac...!!! wymyslila Im wspanialego psiaka, idealnego dla Nich... Border Collie... Jakbym czytała o moich sąsiadach.... Więc wiem poniekąd co czujesz.. Sąsiadka po wielu operacjach, astma, problemy z kręgosłupem, sąsiąd choruje, mają ponad 70 lat. Mieli Jogiego psa spokojnego, uległego, słuchającego się, ZERO problemów - 1 kleszcz i psiak odszedł... Syn dał im psa (Jogi II), energiczny, ADHD, niekończąca się energia, niesłuchający, wiecznie chce biegać, bawić się, ciągnie na smyczy. Minęło już 7 lat, męczą się z nim, ale go kochają, bo w domu psi anioł. Syn powiedział, że może go wziąć na wiochę, ale do garażu, lub do budy........ Sąsiedzi stanowczo odmawiają, powiedzieli, że w takich warunkach żaden pies nie powinien mieszkać. Mimo wieku, chorób, problemów nie mają serca go oddawać. Łeeee ja tam tęsknie za tym Twoim "spamowaniem" :P pzdr. ;) Quote
Oscar Patric Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Hej Kochana :) Rzeczywiście kiepski pomysł z rasa psiaka, intencje Twojej siostry nie były złe tylko nie pomyślała do końca. Quote
Ptysiak Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 Halo halo, dzień dobry :D Czesc :D Pozdrawiam tak w ogole Wszstkich :) Quote
Ptysiak Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 Dogo jednak nie umarła! :D A umierało? Ja powoli cos ogarniam i staram sie jakos wrocic tylko znowu sie tu gubie jak "noworodek" :D jakieś fotki dawaj ! :P A Tobie po co jak widzisz na FB? :D :P Za godzine wstaniesz bo bedzie 3-cia to zobaczysz usmiech Ptysia :D Właśnie! Tez Cie witam Madziu :D Powoli cos powstawiam, teraz i tak spicie to nie zobaczycie :P Quote
Ptysiak Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 Te zdjecie to byl test bo widze, ze zmienili i latwiej dodawac :D i dziala!!!!!... :D Fajnie :D Quote
łamAga Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Jak wstaje o 3ciej to nie mam czasu na kompa bo musze młodego trzymać na rękach albo biegac za nim po łóżku żeby nie spadł :D :P Ale uśmiech ptysia imponujący :D <3 ładne masz pazurki :D Quote
*Magda* Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Tylko jedno zdjęcie?! :mad: Dawaj WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ptysiak Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 Jak wstaje o 3ciej to nie mam czasu na kompa bo musze młodego trzymać na rękach albo biegac za nim po łóżku żeby nie spadł :D :P Ale uśmiech ptysia imponujący :D <3 ładne masz pazurki :D Zrob kojec w kolo lozka to nie spadnie :D Czarne jest uniwersalne, nie widac brudu :D Quote
Ptysiak Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 Tylko jedno zdjęcie?! :mad: Dawaj WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zlosc sie Madziu :* ;) Quote
Ptysiak Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 Chcialas masz :D Teraz bedziesz miala dosc :P :D Quote
*Magda* Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 W zawiązku z tym, że był piękny kwiatek to wybaczam :D Ślicznie Ptyś wydoroślał :loveu: A co to za trzecie cudo?? Quote
łamAga Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Musiała bym tam chyba materac koło łóżka rozłożyć :D hahahaha dobry patent z tym czarnym lakierem :D Magda widzisz ile tracisz jak nie masz FB ????!!!! :P To cudo Izy mamy <3 Quote
*Magda* Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Magda widzisz ile tracisz jak nie masz FB ????!!!! :P Nic nie tracę, a wręcz zyskam-święty spokój :P Quote
łamAga Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Ale z to masz mniej wiedzy i mniej fotek widzisz ! :P Quote
*Magda* Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Gdybym bardzo przez to cierpiała, to bym miała fb :P Skoro nadal go nie mam, to znaczy, że nie jest źle ;) Quote
Recommended Posts