Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']:D:D aha
bo już myślam, że mieszkacie w jakiejś tajemniczej, pomarańczowej krainie ;)[/QUOTE]
:evil_lol:
Lubie się czasami pobawić :) Zwłaszcza jak zdjęcie jest bardzo średnie.
Niestety mieszkamy w mało tajemniczym, szarym i zaniedbanym mieście :(

[quote name='betty_labrador']nie no tak pytam [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-N7aRaNgwIv4/UI0uRR5TsFI/AAAAAAAAFtQ/9kq5tSegRJM/s628/IMG_0061.JPG[/URL] bo wydaje sie mocniejszy :evil_lol: (niby :-D )[/QUOTE]
A to jest właśnie karabińczyk z linki zrobionej przez Teścia :) No i podobno jest bardzo mocny :diabloti:
Tylko właśnie (niby :D) bo Luna też miała mocne a jak pociągneła za psem kiedyś to zostałam ze smyczą i resztką karabińczyka w rękach :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol:
Lubie się czasami pobawić :) Zwłaszcza jak zdjęcie jest bardzo średnie.
Niestety mieszkamy w mało tajemniczym, szarym i zaniedbanym mieście :(

A to jest właśnie karabińczyk z linki zrobionej przez Teścia :) No i podobno jest bardzo mocny :diabloti:
Tylko właśnie (niby :D) bo Luna też miała mocne a jak pociągneła za psem kiedyś to zostałam ze smyczą i resztką karabińczyka w rękach :evil_lol:[/QUOTE]

oj tam oj tam przypadek :)

Posted

[quote name='betty_labrador']oj tam oj tam przypadek :)[/QUOTE]
Jak uczyłam ją chodzić i nie szarpać i już musiałam zastosować kolczatkę (bo ręce miałam to kostek) i rozwaliła kółko z kolczatki jak szarpnęła to też przypadkiem? :evil_lol:
I to było pierwszy i ostatni raz jak założyłam psu kolczatkę. Mnie aż zabolało a ona miała to gdzieś:shake:
Chodziła ładnie przy nodze pod warunkiem, że nie wkurzyła się na jakiegoś psa. Całe szczęście, że była odwołalna i wracał do nogi bo aż strach pomyśleć jakby dorwała jakiegoś psiaka :shake:

Posted

Witamy się prawie po weekendowo :)
widzę, dużo pięknych zdjęć :loveu: Ptyś zadowolony ze śniegu :) Otto na początku nie był przekonany aż na rękach musiałam go wynieść bo nie chciał się z miejsca ruszyć ale później pokochał śnieg :D

a co z tą suczką widziałaś ją jeszcze ?

Posted

[quote name='Ana :)']Witamy się prawie po weekendowo :)
widzę, dużo pięknych zdjęć :loveu: Ptyś zadowolony ze śniegu :) Otto na początku nie był przekonany aż na rękach musiałam go wynieść bo nie chciał się z miejsca ruszyć ale później pokochał śnieg :D

a co z tą suczką widziałaś ją jeszcze ?[/QUOTE]
No i koniec weekendu i znowu do pracy :( Na szczęście tylko trzy dni ( a może i dwa :roll:) i długi weekend :multi:
Ptyś jak zobaczył śnieg to zamarł najpierw i patrzył w górę jak pada :evil_lol: A potem dostał ADHA. Już mam trochę dość i wierzę, że po kilku dniach troszkę się uspokoi bo na razie to co chwilę chce wyjść a jak idziemy to całą drogę skacze, tarza się i zjada śnieg. No wstyd iść między ludzi :evil_lol:

Już trzeci dzień jej wypatruję i nic :( Nawet może miałaby domek bo pytali o nią... Mój TZ też był skłonny by została u Nas.
Mam tylko nadzieję, że nic się jej nie stało i może grzeje dupcie w ciepłym domku.

Posted

[quote name='Ptysiak']Ptyś jak zobaczył śnieg to zamarł najpierw i patrzył w górę jak pada :evil_lol: A potem dostał ADHA. Już mam trochę dość i wierzę, że po kilku dniach troszkę się uspokoi bo na razie to co chwilę chce wyjść a jak idziemy to całą drogę skacze, tarza się i zjada śnieg. No wstyd iść między ludzi :evil_lol:[/QUOTE]

Żyj złudzeniami :evil_lol: Mika nadal tak reaguje, Cekin wcale nie jest od niej gorszy. Z głupoty się nie wyrasta, moja droga :diabloti:
Mam nadzieję, że suńka grzeje dupkę gdzieś 'u siebie', bo pocieszne stworzonko z niej bardzo :loveu:

Guest wolfheart
Posted

Witamy po przerwie :p U Was już śnieg?? A u nas złota jesień...

Bidulka ta malizna...oby jej sie nic nie stało.

Posted

Sunia na pewno siedzi w super miejscu ;) nie ma co rozmyślać - trzeba być dobrej myśli!

Ptysia jakie szaleństwo ogarnia na śniegu :lol: szkoda, że moje tak się nie cieszą...
Miłego dnia w pracy! :p

Posted

pozwolę sobie na mały spamik ale pomoc on-kom pilnie potrzebna :( :(
[img]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/254284_434569903268856_1284369163_n.jpg[/img]
link do watku: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234124-Gda%C5%84sk-Pseudohodowla-ON-w-centrum-miasta!-DT-na-CITO!?p=19884784#post19884784[/url]
i do fb: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234124-Gda%C5%84sk-Pseudohodowla-ON-w-centrum-miasta!-DT-na-CITO!?p=19884784#post19884784[/url]

Posted

[quote name='Ptysiak']No i koniec weekendu i znowu do pracy :( Na szczęście tylko trzy dni ( a może i dwa :roll:) i długi weekend :multi:
Ptyś jak zobaczył śnieg to zamarł najpierw i patrzył w górę jak pada :evil_lol: A potem dostał ADHA. Już mam trochę dość i wierzę, że po kilku dniach troszkę się uspokoi bo na razie to co chwilę chce wyjść a jak idziemy to całą drogę skacze, tarza się i zjada śnieg. No wstyd iść między ludzi :evil_lol:

Już trzeci dzień jej wypatruję i nic :( Nawet może miałaby domek bo pytali o nią... Mój TZ też był skłonny by została u Nas.
Mam tylko nadzieję, że nic się jej nie stało i może grzeje dupcie w ciepłym domku.[/QUOTE]

Ja za to nie wiem co dzisiaj się działo z moim Młodym w ogóle nie chciał chodzić na smyczy, a kupki śniegu to omijał szerokim łukiem...Musiałam go dosłownie ciągnąć za sobą bo jak by mógł to by mi do wózka wskoczył:crazyeye: za to jak już doszliśmy na pola i spuściłam go ze smyczy to inny pies biegał, skakał i cieszył się :D

Też mam nadzieje, że sunia jest cała, zdrowia i siedzi w ciepłym domku.