Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja za zupami ogólnie też nie przepadam chyba ze jest pomidorowa albo barszcz to jestem mega zadowolona , ale jak widze te zupy ważywne itd to bleeeeeeeee:shake:

u nas teraz leje niemiłosiernie :shake:

na pewno masz jakies antybiotyki a przy antybiotykach człowiek czuje sie fatalnie bo one oslabiaja organizm ;)[/QUOTE]
Ja nie robię tych warzywnych zupek bo też nie lubię...
Chyba, że ogórkowa :loveu:
A pomidorową uwielbiam. Moje dzieci jedzą ją potem na kolację, śniadanie i obiad bo tak lubią :evil_lol:

U nas jest 18 stopni w tej chwili, mam otwarty taras i bardzo przyjemnie :)

No mam antybiotyki na recepcie :evil_lol: Nie lubię się tak faszerować lekami :) Leczę się swoimi metodami. Właśnie idę sobie zrobić grzane piwko z miodem :evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']Właśnie idę sobie zrobić grzane piwko z miodem :evil_lol::loveu:[/QUOTE]

Jeszcze nie piłam nigdy piwa z miodem ale na pewno lepsze to niż antybiotyk :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Jeszcze nie piłam nigdy piwa z miodem ale na pewno lepsze to niż antybiotyk :loveu:[/QUOTE]
Oj na bank :loveu:
Jeszcze do tego jajko ubijam i lepiej działa niz wszystkie leki ;)
Tylko potem mi gorąco :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Nie znasz się :eviltong:

Ta reakcja mi się podoba :smile:[/QUOTE]
Bo ja się znam :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Sebastian zawsze mi tak mówi :evil_lol:[/QUOTE]
Mi też ale ja mam odpowiedź zawsze :evil_lol: Nie znasz się Gówniarzu jesteś młodszy i milcz :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Mi też ale ja mam odpowiedź zawsze :evil_lol: Nie znasz się Gówniarzu jesteś młodszy i milcz :evil_lol:[/QUOTE]

Aga tak swojemu Sebkowi nie może tak powiedzieć :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Mi też ale ja mam odpowiedź zawsze :evil_lol: Nie znasz się Gówniarzu jesteś młodszy i milcz :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

szkoda ze ja nie moge użyć tego argumentu :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Aga tak swojemu Sebkowi nie może tak powiedzieć :evil_lol:[/QUOTE]
Nie wszyscy mają taki luksus :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

szkoda ze ja nie moge użyć tego argumentu :roll:[/QUOTE]
Trzeba było sobie "gówniarza" szukać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Nie wszyscy mają taki luksus :evil_lol:

Trzeba było sobie "gówniarza" szukać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

eee tacy maja pstro w głowie :eviltong:

Posted

[url]https://lh5.googleusercontent.com/-PIcHtVv-QYQ/UG26R4S4zbI/AAAAAAAAFEw/XVae8GP46c0/s628/IMG_0043-001.JPG[/url] zwierzak znowu w akcji :lol: :D

[quote name='Ptysiak']Madzia ja się po oszczędzam w grobie ;)
Teraz mi szkoda życia na leżenie i użalanie się nad sobą :)[/QUOTE]

ale przesadzic tez nie mozna bo szybko zabraknie Ci sił :) jednak zycie bez zmartwien albo umiejętność ich olewania ułatwia zycie :D
[quote name='magdabroy']Ja uwielbiam zupy :loveu: Dlatego je tak gotuje :evil_lol: A moją ulubioną jest ogórkowa i szczawiowa :loveu:[/QUOTE]

Ja tez ostatnio robie eksperymenty z potrawami, zup jeszcze nie zaczęłam ale surowki kombinuje i główne dania :D :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']eee tacy maja pstro w głowie :eviltong:[/QUOTE]
A starsi już nie ?? :evil_lol:

[quote name='betty_labrador'][URL]https://lh5.googleusercontent.com/-PIcHtVv-QYQ/UG26R4S4zbI/AAAAAAAAFEw/XVae8GP46c0/s628/IMG_0043-001.JPG[/URL] zwierzak znowu w akcji :lol: :-D

ale przesadzic tez nie mozna bo szybko zabraknie Ci sił :smile: jednak zycie bez zmartwien albo umiejętność ich olewania ułatwia zycie :-D

Ja tez ostatnio robie eksperymenty z potrawami, zup jeszcze nie zaczęłam ale surowki kombinuje i główne dania :-D :loveu:[/QUOTE]
No tak, patyk i ogień :evil_lol:

Jak tak lubisz kombinować to zapraszam do mnie, nie lubię gotować :diabloti:

Posted

Chyba umieram... :(
Przepraszam Was Ciocię ale muszę się położyć choćby na 30 minut bo nie wysiedzę jednak :shake: juz dawno się tak nie czułam...

Jak nie umrę to wrócę za chwilkę :diabloti:

Posted

[quote name='Ptysiak']Chyba umieram... :(
Przepraszam Was Ciocię ale muszę się położyć choćby na 30 minut bo nie wysiedzę jednak :shake: juz dawno się tak nie czułam...

Jak nie umrę to wrócę za chwilkę :diabloti:[/QUOTE]

Idz idz , ja zaraz i tak ide pracować :roll: tylko bez odchodzenia w zaświaty mi tu proszę bo jeszcze bym Cie chciała żywą poznać :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']patrzac na mojego Sebka to i starsi mają bałagan pod czaszką :evil_lol:[/QUOTE]
No widzisz!!! :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Nie boisz się, że Cię otruje :diabloti:[/QUOTE]
Nie i tak już gorzej się nie poczuję :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Idz idz , ja zaraz i tak ide pracować :roll: tylko bez odchodzenia w zaświaty mi tu proszę bo jeszcze bym Cie chciała żywą poznać :evil_lol:[/QUOTE]
Miłej pracy :)

Postaram się :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Chyba umieram... :(

Jak nie umrę to wrócę za chwilkę :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']Idz idz , ja zaraz i tak ide pracować :roll: tylko bez odchodzenia w zaświaty mi tu proszę bo jeszcze bym Cie chciała żywą poznać :evil_lol:[/QUOTE]

A ja zaraz idę spać, bo Theoś ostatnio gada w nocy jak nakręcony :roll::evil_lol:

Odpoczywaj Iza :)

Posted

[quote name='Ptysiak']Miłej pracy :)

[/QUOTE]

dzieki bardzo ;)

[quote name='magdabroy']A ja zaraz idę spać, bo Theoś ostatnio gada w nocy jak nakręcony :roll::evil_lol:

[/QUOTE]

mam nadzieje ze chociaż ciekawie opowiada :evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']A starsi już nie ?? :evil_lol:

No tak, patyk i ogień :evil_lol:

Jak tak lubisz kombinować to zapraszam do mnie, nie lubię gotować :diabloti:[/QUOTE]

haha moge tylko jako druga praca :P juz sie smieje ze zaczynam myslec przez pol dnia o jedzeniu. Co zorbic by zjesc dobrze :D kolezanki wspolokatorki mowia ze trace zycie w kuchni :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']Miłej pracy :)

Postaram się :evil_lol:[/QUOTE]

zyjesz tam? D