Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name='aganela']Ja zawsze się boję schodów , bo taka łajza ze mnie...z pracą dokładnie ciężko,boję się jak ja znajdę pracę jak studia skończę....zgadzam się z doglov i więcej wiary w siebie Iza:)Może taka średnio pasująca historia, ale moja babcia urodziła mając prawie 40 lat moją ciocię, urodziła się zdrowa, bez komplikacji, do tego poszła rok wcześniej do szkoły,a teraz robi doktorat za granicą,więc do dzieła.[/QUOTE]
Ja się schodów nie boję, one mnie się boja że znowu na nie walnę :evil_lol:
Aga Ja też mam prawie 40 lat ;)
Ale ja szczerze mówiąc to najchętniej bym już jednak nie rodziła... :diabloti:

[quote name='dOgLoV']ale że Ptyś i Sebek ?? :cool3:[/QUOTE]
Ale, że tak :evil_lol:
Ja do Sebka mówię Ptysiu :evil_lol: bo ptysie lubię a Ptysia nazwałam tak bo sentyment miałam do męża i ptysi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Io :loveu: Będzie mieć koleżankę :multi:

Moja mama miała 40 lat jak urodziła moję siostrę (a to było 20 lat temu), więc Twój wiek jest jak najbardziej do rodzenia ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']

Ale, że tak :evil_lol:
Ja do Sebka mówię Ptysiu :evil_lol: bo ptysie lubię a Ptysia nazwałam tak bo sentyment miałam do męża i ptysi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

dobrze ze nie miałas sentymentu do czego innego :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Io :loveu: Będzie mieć koleżankę :multi:

Moja mama miała 40 lat jak urodziła moję siostrę (a to było 20 lat temu), więc Twój wiek jest jak najbardziej do rodzenia ;)[/QUOTE]
Ciekawe jak się szybko do siebie oswoją. Mam nadzieję, że nie będzie źle... Io zawsze sama ale z Lou np. nigdy się nie biła, chodził po jej klatce ona do niego też wchodzi i jest ok. A niby trzeba pilnować żeby szczurek nic koszatniczce nie zrobił. :)

Jestem na etapie za i przeciw więc na razie myślę no i muszę z Ginekologiem porozmawiać ;)

[quote name='dOgLoV']dobrze ze nie miałas sentymentu do czego innego :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']
:loveu:
Właśnie myślałam nad hamaczkiem tylko jeszcze nie wiem z czego i jak się za to zabrać. Bo tam na górze samej bym jej powiesiła.[/QUOTE]Ze starego polaru najlepsze :loveu: Moje mialy powieszone hamaczki przy bocznych sciankach, tuz nad pietrkiem i tylko tam spaly :loveu:

Posted

U mnie szczur żył w pełnej charmonii ze świnką morską ;) Do tego stopnia, że jak się czegoś wystraszył, to wchodził do świnki do klatki i wpychał się jej pod brzuch :loveu: Cudny widok :loveu:

To biegiem do ginekologa ;)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ze starego polaru najlepsze :loveu: Moje mialy powieszone hamaczki przy bocznych sciankach, tuz nad pietrkiem i tylko tam spaly :loveu:[/QUOTE]
Coś muszę wymyśleć :)
Szkoda, że nie pomyślałam i wyrzuciłam jakiś czas temu stary koc z polara...

[quote name='magdabroy']U mnie szczur żył w pełnej charmonii ze świnką morską ;-) Do tego stopnia, że jak się czegoś wystraszył, to wchodził do świnki do klatki i wpychał się jej pod brzuch :loveu: Cudny widok :loveu:

To biegiem do ginekologa ;-)[/QUOTE]
To musiało słodko wyglądać :loveu:

Mój poprzedni szczurek chował się w Lunę :)

Posted

[quote name='dOgLoV']A teraz uwaga

Sebastian pyta czy Ptysiakowa mogła by nam narysować tabliczke ostrzegawczą na płot w sensie ze dwie głowy psów ( Qwendi i Nerona ) :evil_lol:[/QUOTE]

Ale byście mieli oryginalną tabliczkę ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ale byście mieli oryginalną tabliczkę ;)[/QUOTE]

Sebastianowi sie taka zamarzyła i mi od tygodnia truje tyłek że mam do Izy napisać i codziennie sie pyta czy napisałam :evil_lol: dzisiaj mi zrobił herbatę , przyniósł do pokoju , postawił na biurku , usiadł i pyta " napisałaś do Izy ??" a ja :"nie " na co on : " to oddawaj herbatę " :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']A teraz uwaga

Sebastian pyta czy Ptysiakowa mogła by nam narysować tabliczke ostrzegawczą na płot w sensie ze dwie głowy psów ( Qwendi i Nerona ) :evil_lol:[/QUOTE]
Jak ja mam narysować tabliczkę ? :roll: Na kartce potrafię ale takiej tabliczki to nie wiem czym to to rysować itd ... :evil_lol: Bo pastel to raczej szybko zejdzie :evil_lol:
Chyba, że na kartce a potem by to jakoś za laminować czy coś :diabloti::roll::evil_lol:

Idę z psem bo go roznosić zaczyna :roll: Właśnie atakował swoją poduszkę i przewrócił stołek :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Sebastianowi sie taka zamarzyła i mi od tygodnia truje tyłek że mam do Izy napisać i codziennie sie pyta czy napisałam :evil_lol: dzisiaj mi zrobił herbatę , przyniósł do pokoju , postawił na biurku , usiadł i pyta " napisałaś do Izy ??" a ja :"nie " na co on :[B] " to oddawaj herbatę "[/B] :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Jak ja mam narysować tabliczkę ? :roll: Na kartce potrafię ale takiej tabliczki to nie wiem czym to to rysować itd ... :evil_lol: Bo pastel to raczej szybko zejdzie :evil_lol:
Chyba, że na kartce a potem by to jakoś za laminować czy coś :diabloti::roll::evil_lol:

Idę z psem bo go roznosić zaczyna :roll: Właśnie atakował swoją poduszkę i przewrócił stołek :evil_lol:[/QUOTE]

chodzilo o narysowanie na kartce a my sobie to pozniej zalaminumemy :)

jak wrocisz to na pw mi napisz koszt ;) ( całkiem serio ) ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']
jak wrocisz to na pw mi napisz koszt ;) ( całkiem serio ) ;)[/QUOTE]

To szykuj się, że idziesz z torbami ;) Ja za Torę muszę oddać jej całą swoją kasę :evil_lol: Mogę sobie tylko zostawić na chleb i mleko dla Theosia :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']To szykuj się, że idziesz z torbami ;) [B]Ja za Torę muszę oddać jej całą swoją kasę[/B] :evil_lol: Mogę sobie tylko zostawić na chleb i mleko dla Theosia :eviltong:[/QUOTE]

mam nadzieje ze ode mnie też tyle weźnie , obecnie posaidam 10 zł :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']mam nadzieje ze ode mnie też tyle weźnie , obecnie posaidam 10 zł :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Idź sprzedać telefon ;) Będziesz miała więcej ;) I Sebkowi na piwo też dasz :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Idź sprzedać telefon ;) Będziesz miała więcej ;) I Sebkowi na piwo też dasz :evil_lol:[/QUOTE]

ooo dobra mysl :evil_lol: moze i mi na piwo wystarczy :multi:

Posted

[quote name='dOgLoV']chodzilo o narysowanie na kartce a my sobie to pozniej zalaminumemy :)

jak wrocisz to na pw mi napisz koszt ;) ( całkiem serio ) ;)[/QUOTE]
Napisałam, nie wiem czy zawału nie dostaniesz :evil_lol:

[quote name='magdabroy']To szykuj się, że idziesz z torbami ;-) Ja za Torę muszę oddać jej całą swoją kasę :evil_lol: Mogę sobie tylko zostawić na chleb i mleko dla Theosia :eviltong:[/QUOTE]
buhaha :evil_lol: Potwierdzam słowa Madzi :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']mam nadzieje ze ode mnie też tyle weźnie , obecnie posaidam 10 zł :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Poczekam do wypłaty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale mi jest zimno :roll: Sebek poszedł z nami na spacerek bo stwierdził, że boi się nas samych puszczać żebym czasami nie padła gdzieś po drodze.:evil_lol: Nie dość, że kuleję to mam czerwony nos z kataru i wyglądam jak Mikołaj więc cud, że się nie wstydził ze mną iść :evil_lol::evil_lol:

Posted

Może Martusia mnie powiesi ale... Kochane Ciocie i Wujki doradźcie coś... :(

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232846-10mie%C5%9B-suka-strachulec-szukam-dla-niej-domu[/url]

Dobranoc.

Posted

Dzień dobry :)

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-vIzvVQXt8oI/UGwBloiC8rI/AAAAAAAAFCM/PBVnmezyUyk/s471/IMG_0031.JPG[/IMG]
A mi wczoraj strzelił 8-my miesiąc :multi::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-vIzvVQXt8oI/UGwBloiC8rI/AAAAAAAAFCM/PBVnmezyUyk/s471/IMG_0031.JPG[/IMG]
A mi wczoraj strzelił 8-my miesiąc :multi::evil_lol:[/QUOTE]

cudeńko:loveu:

wszystkiego najlepszego,zdrowia:)