Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Och to rozwiazanie wszelkich moich kwiatkowych problemow :evil_lol: Po ususzeniu kaktusow, protestach storczykow, takie rozwiazanie bedzie najodpowiedniejsze :evil_lol:
A wiesz ze moja ciocia ma w domu kwiatka, ktorgo podlewala i nawet przesadzila raz, a pozniej odwiedzila ja znajoma ktora zna sie na kwiatkach i podeszla do niego ze slowami "kurcze, wyglada jak prawdziwy", a ciocia miala zonka, bo jednak prawdziwy nie byl :evil_lol:

Ptys od najmlodszych lat wychowywany na gentelmana, no to mi sie podoba :evil_lol:

Ludzie z aut powychodzili bo nie wiedzieli co sie dzieje :evil_lol: A wiekszosc klaksony namietnie cisnela :evil_lol: A ja stalam tuz przy pasach i mialam frajde :evil_lol:
Ludzie ktorzy przechodzili razem z nia chcieli pomoc to dostali opieprz, przeciez ona sobie dobrze radzi!!! :grins:[/QUOTE]
Rozwaliłaś mnie tym kwiatkiem Cioci... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='betty_labrador']ale fajny spacerek mialy :smile: a co to za collie? twoj? sory jesli nie doczytalam. staruszek widac:smile: ale siersc super :-D[/QUOTE]
To sunia mojej mamy :)
W sumie prawie i moja bo często jest u mnie :)

[quote name='shera9']żegnam.odchodzę z forum.[/QUOTE]
Dlaczego?
No ale pa:)

Posted

[quote name='Ptysiak']
Musisz przyznać, że z pianą ciekawiej to wygląda :evil_lol:[/QUOTE]

Zdecydowanie lepiej ! :evil_lol:

koniecznie musicie ten numer powtórzyć :evil_lol:

[quote name='shera9']żegnam.odchodzę z forum.[/QUOTE]

Ptysiakowa pożyczyc Ci chusteczkę ?? :evil_lol:

zdjęcia super :multi::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Zdecydowanie lepiej ! :evil_lol:

koniecznie musicie ten numer powtórzyć :evil_lol:

Ptysiakowa pożyczyc Ci chusteczkę ?? :evil_lol:

zdjęcia super :multi::loveu:[/QUOTE]
Da się zrobić :evil_lol:

Chusteczkę mam wspólną z Tyśką, świeżo prana więc chyba wystarczy :evil_lol:

Dziękuję :loveu:

Posted

Strach? Czy ja cie w jakis sposób szantażuję czy coś w tym stylu? Próba uswiadomienia ciebie jak sie obchodzić ze zwierzętami i nauczenie odpowiedzialności nie jest niczym strasznym. Przepraszam cię Ptysiakowa, że piszę to akurat u ciebie, ale juz mi po prostu brak słów na ta dziewczynkę, która na sile szuka sobie problemów.

Posted

[quote name='leónowa']Strach? Czy ja cie w jakis sposób szantażuję czy coś w tym stylu? Próba uswiadomienia ciebie jak sie obchodzić ze zwierzętami i nauczenie odpowiedzialności nie jest niczym strasznym. Przepraszam cię Ptysiakowa, że piszę to akurat u ciebie, ale juz mi po prostu brak słów na ta dziewczynkę, która na sile szuka sobie problemów.[/QUOTE]
Nie masz za co przepraszać ;)
Popieram i Ciebie i phase akurat co do tego :)

Posted

Ok ok, ale i tak nie będę zasmiecac twojego wątku jakimiś kłótniami, bo przecież założyłaś go dla Ptysiaka i to on ma tu byc w końcu gwiazdą:loveu: Dziękuję za wsparcie:lol:

Posted

[quote name='leónowa']Ok ok, ale i tak nie będę zasmiecac twojego wątku jakimiś kłótniami, bo przecież założyłaś go dla Ptysiaka i to on ma tu byc w końcu gwiazdą:loveu: Dziękuję za wsparcie:lol:[/QUOTE]
No moja kochana gwiazdka tak mocno tu świeci :loveu:, że nawet pomiędzy tymi wszystkimi rozmowami z łatwością można go znaleźć więc się nie przejmuj :evil_lol:
Proszę bardzo ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']Da się zrobić :evil_lol:

Chusteczkę mam wspólną z Tyśką, świeżo prana więc chyba wystarczy :evil_lol:

Dziękuję :loveu:[/QUOTE]

Super , licze na duzo zdjec z tej akcji :evil_lol:

no ja nie wiem czy taka jedna na was dwie wystarczy w tej sytuacji :eviltong:

Posted

[quote name='leónowa']No w sumie to masz racje, więc może na umocnienie tych słów jakieś fotki będą:cool3:[/QUOTE]
Nie mam nowych fotek w tej chwili :shake: Chyba, że z wczorajszej kolacji Ptyśka i Pańcia :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']Super , licze na duzo zdjec z tej akcji :evil_lol:

no ja nie wiem czy taka jedna na was dwie wystarczy w tej sytuacji :eviltong:[/QUOTE]
Tylko jak ja będę lała a Ptyś pilnowała to nie wiem kto zdjęcia pstryknie :roll:

No możliwe, że nie... Tyska się załamie pewnie :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Nie mam nowych fotek w tej chwili :shake: Chyba, że z wczorajszej kolacji Ptyśka i Pańcia :evil_lol:

Tylko jak ja będę lała a Ptyś pilnowała to nie wiem kto zdjęcia pstryknie :roll:

No możliwe, że nie... Tyska się załamie pewnie :shake::evil_lol:[/QUOTE]

Zdjecia kolacyjkowe super , jedno widziałam :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu:

weźniecie ze sobą Kolke :eviltong:

eeee tam , rekawa użyje :evil_lol:

Posted

[quote name='leónowa']Mogą byc i takie o ile Pancio nie będzie miał nic przeciwko:evil_lol:[/QUOTE]
Jak się nie dowie to mnie nie zabije :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']Zdjecia kolacyjkowe super , jedno widziałam :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu:

weźniecie ze sobą Kolke :eviltong:

eeee tam , rekawa użyje :evil_lol:[/QUOTE]
Wstawiłam bo z Jego bratem akurat rozmawiałam i chciał zobaczyć :evil_lol:

Kolka zwieje znając życie bo to taka dooopa :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Jak się nie dowie to mnie nie zabije :evil_lol:

Wstawiłam bo z Jego bratem akurat rozmawiałam i chciał zobaczyć :evil_lol:

Kolka zwieje znając życie bo to taka dooopa :evil_lol:[/QUOTE]

Chyba ze przypadkiem trafi na dogo :evil_lol:

super że wstawiłas bo jest świetne :loveu: wspólna wieczerza :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Bosz [B]ona[/B] jest wszedzie :evil_lol:[/QUOTE]

u mnie na szczęście [B]jej[/B] nie ma :multi:

Posted

[quote name='unikatowydiament']dzień dobry w deszczową sobotę,buziole zasyłamy:)[/QUOTE]
Buziaki :)
U nas na szczęście nie pada jeszcze :)

[quote name='dOgLoV']Chyba ze przypadkiem trafi na dogo :evil_lol:

super że wstawiłas bo jest świetne :loveu: wspólna wieczerza :evil_lol:

u mnie na szczęście [B]jej[/B] nie ma :multi:[/QUOTE]
To mnie zabije, trudno :evil_lol:

Nie kracz :razz:

Posted

No ok... Kolacja :evil_lol:

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-B2-Q9-k121A/UEtP0-yeLwI/AAAAAAAAEYM/eZBfSmVLp-o/s628/IMG_0047.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-VpJCLjreuog/UEtP1_xrbNI/AAAAAAAAEYU/arggr3uC6qA/s628/IMG_0048.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-GdxX6fyMVYQ/UEtP2YvBl-I/AAAAAAAAEYY/Qt0ZpaUe7XQ/s628/IMG_0053.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-5fGIzRNorR4/UEtP3F0En1I/AAAAAAAAEYg/kJZwZeHc_9k/s628/IMG_0055.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-fHrV7umLlrc/UEtP4OpXhwI/AAAAAAAAEYs/jEScNM7CKB8/s628/IMG_0056.JPG[/IMG]

Posted

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-0_obNaOsGxg/UEtP4xj6imI/AAAAAAAAEY0/4OVIx1oACJ8/s628/IMG_0058.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-tqXaF25W31w/UEtP5o4-FwI/AAAAAAAAEY8/Ctsq6YXk0Vk/s628/IMG_0059.JPG[/IMG]