betty_labrador Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 ale fajny spacerek mialy :) a co to za collie? twoj? sory jesli nie doczytalam. staruszek widac:) ale siersc super :D Quote
Ptysiak Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Och to rozwiazanie wszelkich moich kwiatkowych problemow :evil_lol: Po ususzeniu kaktusow, protestach storczykow, takie rozwiazanie bedzie najodpowiedniejsze :evil_lol: A wiesz ze moja ciocia ma w domu kwiatka, ktorgo podlewala i nawet przesadzila raz, a pozniej odwiedzila ja znajoma ktora zna sie na kwiatkach i podeszla do niego ze slowami "kurcze, wyglada jak prawdziwy", a ciocia miala zonka, bo jednak prawdziwy nie byl :evil_lol: Ptys od najmlodszych lat wychowywany na gentelmana, no to mi sie podoba :evil_lol: Ludzie z aut powychodzili bo nie wiedzieli co sie dzieje :evil_lol: A wiekszosc klaksony namietnie cisnela :evil_lol: A ja stalam tuz przy pasach i mialam frajde :evil_lol: Ludzie ktorzy przechodzili razem z nia chcieli pomoc to dostali opieprz, przeciez ona sobie dobrze radzi!!! :grins:[/QUOTE] Rozwaliłaś mnie tym kwiatkiem Cioci... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='betty_labrador']ale fajny spacerek mialy :smile: a co to za collie? twoj? sory jesli nie doczytalam. staruszek widac:smile: ale siersc super :-D[/QUOTE] To sunia mojej mamy :) W sumie prawie i moja bo często jest u mnie :) [quote name='shera9']żegnam.odchodzę z forum.[/QUOTE] Dlaczego? No ale pa:) Quote
łamAga Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 [quote name='Ptysiak'] Musisz przyznać, że z pianą ciekawiej to wygląda :evil_lol:[/QUOTE] Zdecydowanie lepiej ! :evil_lol: koniecznie musicie ten numer powtórzyć :evil_lol: [quote name='shera9']żegnam.odchodzę z forum.[/QUOTE] Ptysiakowa pożyczyc Ci chusteczkę ?? :evil_lol: zdjęcia super :multi::loveu: Quote
shera9 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 oj,wiele powodów,wśród nich jest strach przed leónową i phase:c Quote
Ptysiak Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 [quote name='dOgLoV']Zdecydowanie lepiej ! :evil_lol: koniecznie musicie ten numer powtórzyć :evil_lol: Ptysiakowa pożyczyc Ci chusteczkę ?? :evil_lol: zdjęcia super :multi::loveu:[/QUOTE] Da się zrobić :evil_lol: Chusteczkę mam wspólną z Tyśką, świeżo prana więc chyba wystarczy :evil_lol: Dziękuję :loveu: Quote
Leokadia Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Strach? Czy ja cie w jakis sposób szantażuję czy coś w tym stylu? Próba uswiadomienia ciebie jak sie obchodzić ze zwierzętami i nauczenie odpowiedzialności nie jest niczym strasznym. Przepraszam cię Ptysiakowa, że piszę to akurat u ciebie, ale juz mi po prostu brak słów na ta dziewczynkę, która na sile szuka sobie problemów. Quote
shera9 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 autorytet i takie tam,a zresztą co będę tłumaczyć. wejdźcie offtop>ajk usunąć konto xd Quote
Ptysiak Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 [quote name='leónowa']Strach? Czy ja cie w jakis sposób szantażuję czy coś w tym stylu? Próba uswiadomienia ciebie jak sie obchodzić ze zwierzętami i nauczenie odpowiedzialności nie jest niczym strasznym. Przepraszam cię Ptysiakowa, że piszę to akurat u ciebie, ale juz mi po prostu brak słów na ta dziewczynkę, która na sile szuka sobie problemów.[/QUOTE] Nie masz za co przepraszać ;) Popieram i Ciebie i phase akurat co do tego :) Quote
Leokadia Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Ok ok, ale i tak nie będę zasmiecac twojego wątku jakimiś kłótniami, bo przecież założyłaś go dla Ptysiaka i to on ma tu byc w końcu gwiazdą:loveu: Dziękuję za wsparcie:lol: Quote
Ptysiak Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 [quote name='leónowa']Ok ok, ale i tak nie będę zasmiecac twojego wątku jakimiś kłótniami, bo przecież założyłaś go dla Ptysiaka i to on ma tu byc w końcu gwiazdą:loveu: Dziękuję za wsparcie:lol:[/QUOTE] No moja kochana gwiazdka tak mocno tu świeci :loveu:, że nawet pomiędzy tymi wszystkimi rozmowami z łatwością można go znaleźć więc się nie przejmuj :evil_lol: Proszę bardzo ;) Quote
Leokadia Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 No w sumie to masz racje, więc może na umocnienie tych słów jakieś fotki będą:cool3: Quote
łamAga Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 [quote name='Ptysiak']Da się zrobić :evil_lol: Chusteczkę mam wspólną z Tyśką, świeżo prana więc chyba wystarczy :evil_lol: Dziękuję :loveu:[/QUOTE] Super , licze na duzo zdjec z tej akcji :evil_lol: no ja nie wiem czy taka jedna na was dwie wystarczy w tej sytuacji :eviltong: Quote
Ptysiak Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 [quote name='leónowa']No w sumie to masz racje, więc może na umocnienie tych słów jakieś fotki będą:cool3:[/QUOTE] Nie mam nowych fotek w tej chwili :shake: Chyba, że z wczorajszej kolacji Ptyśka i Pańcia :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Super , licze na duzo zdjec z tej akcji :evil_lol: no ja nie wiem czy taka jedna na was dwie wystarczy w tej sytuacji :eviltong:[/QUOTE] Tylko jak ja będę lała a Ptyś pilnowała to nie wiem kto zdjęcia pstryknie :roll: No możliwe, że nie... Tyska się załamie pewnie :shake::evil_lol: Quote
Leokadia Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Mogą byc i takie o ile Pancio nie będzie miał nic przeciwko:evil_lol: Quote
łamAga Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 [quote name='Ptysiak']Nie mam nowych fotek w tej chwili :shake: Chyba, że z wczorajszej kolacji Ptyśka i Pańcia :evil_lol: Tylko jak ja będę lała a Ptyś pilnowała to nie wiem kto zdjęcia pstryknie :roll: No możliwe, że nie... Tyska się załamie pewnie :shake::evil_lol:[/QUOTE] Zdjecia kolacyjkowe super , jedno widziałam :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: weźniecie ze sobą Kolke :eviltong: eeee tam , rekawa użyje :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 [quote name='leónowa']Mogą byc i takie o ile Pancio nie będzie miał nic przeciwko:evil_lol:[/QUOTE] Jak się nie dowie to mnie nie zabije :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Zdjecia kolacyjkowe super , jedno widziałam :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: weźniecie ze sobą Kolke :eviltong: eeee tam , rekawa użyje :evil_lol:[/QUOTE] Wstawiłam bo z Jego bratem akurat rozmawiałam i chciał zobaczyć :evil_lol: Kolka zwieje znając życie bo to taka dooopa :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Bosz [B]ona[/B] jest wszedzie :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Bosz [B]ona[/B] jest wszedzie :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 dzień dobry w deszczową sobotę,buziole zasyłamy:) Quote
łamAga Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 [quote name='Ptysiak']Jak się nie dowie to mnie nie zabije :evil_lol: Wstawiłam bo z Jego bratem akurat rozmawiałam i chciał zobaczyć :evil_lol: Kolka zwieje znając życie bo to taka dooopa :evil_lol:[/QUOTE] Chyba ze przypadkiem trafi na dogo :evil_lol: super że wstawiłas bo jest świetne :loveu: wspólna wieczerza :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Bosz [B]ona[/B] jest wszedzie :evil_lol:[/QUOTE] u mnie na szczęście [B]jej[/B] nie ma :multi: Quote
Ptysiak Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 [quote name='unikatowydiament']dzień dobry w deszczową sobotę,buziole zasyłamy:)[/QUOTE] Buziaki :) U nas na szczęście nie pada jeszcze :) [quote name='dOgLoV']Chyba ze przypadkiem trafi na dogo :evil_lol: super że wstawiłas bo jest świetne :loveu: wspólna wieczerza :evil_lol: u mnie na szczęście [B]jej[/B] nie ma :multi:[/QUOTE] To mnie zabije, trudno :evil_lol: Nie kracz :razz: Quote
Ptysiak Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 No ok... Kolacja :evil_lol: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-B2-Q9-k121A/UEtP0-yeLwI/AAAAAAAAEYM/eZBfSmVLp-o/s628/IMG_0047.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-VpJCLjreuog/UEtP1_xrbNI/AAAAAAAAEYU/arggr3uC6qA/s628/IMG_0048.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-GdxX6fyMVYQ/UEtP2YvBl-I/AAAAAAAAEYY/Qt0ZpaUe7XQ/s628/IMG_0053.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-5fGIzRNorR4/UEtP3F0En1I/AAAAAAAAEYg/kJZwZeHc_9k/s628/IMG_0055.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-fHrV7umLlrc/UEtP4OpXhwI/AAAAAAAAEYs/jEScNM7CKB8/s628/IMG_0056.JPG[/IMG] Quote
Ptysiak Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-0_obNaOsGxg/UEtP4xj6imI/AAAAAAAAEY0/4OVIx1oACJ8/s628/IMG_0058.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-tqXaF25W31w/UEtP5o4-FwI/AAAAAAAAEY8/Ctsq6YXk0Vk/s628/IMG_0059.JPG[/IMG] Quote
Leokadia Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 O matko dali Ptysiowi taki mały talerzyk, i on ma się tym niby najeść, widać że mu nie starcza to się trochę do Pańcia kolacji dobiera:loveu: Quote
Recommended Posts