Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']zaraz ja sfoce i Ci pokaze jaka mam dokładnie ;)

Ja nie mam w ogóle pamieci , jedyne co pamietam to pin do karty bankomatowej :evil_lol:[/QUOTE]
O to czekam:) Bo włąśnie jestem na etapie szukania jakiejś :)

Co do pinu to ja pamiętam wszystkie, nawet mojej mamy bo Ona ciągle zapomina i potem dzwoni do mnie pod bankomatem jaki ma... :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Ja planuję urlop min. miesiąc wcześniej ;-)

Już się boję co się bedzie działo jak się spotkamy :evil_lol: I zabieram Theosia :-P[/QUOTE]
Ja i Seba urlop możemy brać z dnia na dzień. Ale mamy ograniczenia bo od 10 do 20 każdego miesiąca muszę być w pracy, reszta dni to wszystko jedno :)

No mam nadzieję, że Teoś będzie :)

Posted

[quote name='Ptysiak']M&S chciałabym sprawić ale na razie nie mam warunków na dwa psiaki :shake:
W przyszłości jak najbardziej :)[/QUOTE]

Rozumiem, ale polecam;)

[quote name='dOgLoV']
Ja nie mam w ogóle pamieci , jedyne co pamietam to pin do karty bankomatowej :evil_lol:[/QUOTE]

Dobrze, że chociaż to pamiętasz:evil_lol:

Posted

[quote name='M&S']Rozumiem, ale polecam;)[/QUOTE]
Jeśli zależałoby to tylko ode mnie to już bym miała dwa psiaki :) Ale mamy remont, a to trochę wydatków... No a pies musi jeść, czasami wet itd... więc muszę rozsądnie :)

Posted

[quote name='magdabroy']

Już się boję co się bedzie działo jak się spotkamy :evil_lol: I zabieram Theosia :p[/QUOTE]

Strach sie bać :evil_lol: Theoś obowiązkowo musi być ! :loveu:

[quote name='Ptysiak']O to czekam:) Bo włąśnie jestem na etapie szukania jakiejś :)

Co do pinu to ja pamiętam wszystkie, nawet mojej mamy bo Ona ciągle zapomina i potem dzwoni do mnie pod bankomatem jaki ma... :evil_lol:

Ja i Seba urlop możemy brać z dnia na dzień. Ale mamy ograniczenia bo od 10 do 20 każdego miesiąca muszę być w pracy, reszta dni to wszystko jedno :)

No mam nadzieję, że Teoś będzie :)[/QUOTE]

to musisz miec dobra pamieć :lol:

to ze mna bedzie najwiekszy problem bo ja urlop mam tylko wtedy kiedy firma ma postój :placz:

zdjecia beznadziejne bo z lampa sie odbija a bez za ciemno ale jak obiecałam to juz wkleje :eviltong:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08295.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08296.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='dOgLoV']to ze mna bedzie najwiekszy problem bo ja urlop mam tylko wtedy kiedy firma ma postój :placz:
[/QUOTE]

No w weekend majowy chyba nie pracujecie :crazyeye:

Posted

[quote name='Ptysiak']Jeśli zależałoby to tylko ode mnie to już bym miała dwa psiaki :) Ale mamy remont, a to trochę wydatków... No a pies musi jeść, czasami wet itd... więc muszę rozsądnie :)[/QUOTE]

Wiem jak to jest....kiedyś się uda:)

Posted

[quote name='M&S']Wiem jak to jest....kiedyś się uda:)[/QUOTE]
Ja mam nadzieję, że tak już za rok dwa :)

[quote name='magdabroy']Czemu tak piszesz??[/QUOTE]
No właśnie?

Posted

[quote name='magdabroy']No w weekend majowy chyba nie pracujecie :crazyeye:[/QUOTE]

to zalezy ile jest zamowien , w tym roku z tego co pamietam 2giego szlismy do pracy :roll:

Posted

[quote name='Ptysiak']Ja mam nadzieję, że tak już za rok dwa :)

No właśnie?[/QUOTE]

To dobry pomysł, bo Ptyś bedzie jeszcze młodym psiakiem i bedziesz miała rozrywkę;):)

Posted

[quote name='phase']Tez bym chciała się spotkać z fajnymi ciotkami z dogo. :eviltong:[/QUOTE]

Je będę musiała jechać 1000km, to chyba masz troszkę bliżej ode mnie ;) Więc nic nie stoi na przeszkodzie ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']to zalezy ile jest zamowien , w tym roku z tego co pamietam 2giego szlismy do pracy :roll:[/QUOTE]

Sprawdziłam i 3 maja to piątek, więc jaby co, to mamy do dyspozycji 3,4 i 5 maja :)

Posted

[quote name='aganela']O Ptysiek też ma tą krótką smycz do obroży? Wygodne to jest?
A Lessa śliczna:) wygląda tak delikatnie...:loveu:nie to co mój niedźwiedź..[/QUOTE]
Wygodne jak go puszczam luzem bo w razie czego nie muszę zapinać smyczy :) Kupiłam teraz jak podpatrzyłam u Moniki i Xandora ;)
Bo ona jest taka delikatna :loveu: Ona waży 35 kg. jej Pan myśli, że za mało ale ja uważam że idealnie :)

Posted

[quote name='M&S']To dobry pomysł, bo Ptyś bedzie jeszcze młodym psiakiem i bedziesz miała rozrywkę;):)[/QUOTE]
Dokładnie:) A też będzie już na tyle odchowany, że nie będzie problemu jakby był szczeniaczek w domu :)

[quote name='magdabroy']Sprawdziłam i 3 maja to piątek, więc jaby co, to mamy do dyspozycji 3,4 i 5 maja :smile:[/QUOTE]
a mi te dni jak najbardziej pasują :)

Posted

[quote name='Ptysiak']Dokładnie:) A też będzie już na tyle odchowany, że nie będzie problemu jakby był szczeniaczek w domu :)[/QUOTE]

Tak, to prawda.

Posted

[quote name='dOgLoV']to plany mamy , teraz trzeba dażyć żeby doszły do skutku :loveu:[/QUOTE]

A ja moooocno trzymam, żeby się udało:):)