Ptysiak Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 [quote name='dOgLoV']zaraz ja sfoce i Ci pokaze jaka mam dokładnie ;) Ja nie mam w ogóle pamieci , jedyne co pamietam to pin do karty bankomatowej :evil_lol:[/QUOTE] O to czekam:) Bo włąśnie jestem na etapie szukania jakiejś :) Co do pinu to ja pamiętam wszystkie, nawet mojej mamy bo Ona ciągle zapomina i potem dzwoni do mnie pod bankomatem jaki ma... :evil_lol: [quote name='magdabroy']Ja planuję urlop min. miesiąc wcześniej ;-) Już się boję co się bedzie działo jak się spotkamy :evil_lol: I zabieram Theosia :-P[/QUOTE] Ja i Seba urlop możemy brać z dnia na dzień. Ale mamy ograniczenia bo od 10 do 20 każdego miesiąca muszę być w pracy, reszta dni to wszystko jedno :) No mam nadzieję, że Teoś będzie :) Quote
M&S Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='Ptysiak']M&S chciałabym sprawić ale na razie nie mam warunków na dwa psiaki :shake: W przyszłości jak najbardziej :)[/QUOTE] Rozumiem, ale polecam;) [quote name='dOgLoV'] Ja nie mam w ogóle pamieci , jedyne co pamietam to pin do karty bankomatowej :evil_lol:[/QUOTE] Dobrze, że chociaż to pamiętasz:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 [quote name='M&S']Rozumiem, ale polecam;)[/QUOTE] Jeśli zależałoby to tylko ode mnie to już bym miała dwa psiaki :) Ale mamy remont, a to trochę wydatków... No a pies musi jeść, czasami wet itd... więc muszę rozsądnie :) Quote
łamAga Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='magdabroy'] Już się boję co się bedzie działo jak się spotkamy :evil_lol: I zabieram Theosia :p[/QUOTE] Strach sie bać :evil_lol: Theoś obowiązkowo musi być ! :loveu: [quote name='Ptysiak']O to czekam:) Bo włąśnie jestem na etapie szukania jakiejś :) Co do pinu to ja pamiętam wszystkie, nawet mojej mamy bo Ona ciągle zapomina i potem dzwoni do mnie pod bankomatem jaki ma... :evil_lol: Ja i Seba urlop możemy brać z dnia na dzień. Ale mamy ograniczenia bo od 10 do 20 każdego miesiąca muszę być w pracy, reszta dni to wszystko jedno :) No mam nadzieję, że Teoś będzie :)[/QUOTE] to musisz miec dobra pamieć :lol: to ze mna bedzie najwiekszy problem bo ja urlop mam tylko wtedy kiedy firma ma postój :placz: zdjecia beznadziejne bo z lampa sie odbija a bez za ciemno ale jak obiecałam to juz wkleje :eviltong: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08295.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08296.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='dOgLoV']to ze mna bedzie najwiekszy problem bo ja urlop mam tylko wtedy kiedy firma ma postój :placz: [/QUOTE] No w weekend majowy chyba nie pracujecie :crazyeye: Quote
M&S Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='Ptysiak']Jeśli zależałoby to tylko ode mnie to już bym miała dwa psiaki :) Ale mamy remont, a to trochę wydatków... No a pies musi jeść, czasami wet itd... więc muszę rozsądnie :)[/QUOTE] Wiem jak to jest....kiedyś się uda:) Quote
phase Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Czemu muszę mieszkać na takim zadupiu. :placz: Quote
*Magda* Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='phase']Czemu muszę mieszkać na takim zadupiu. :placz:[/QUOTE] Czemu tak piszesz?? Quote
M&S Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='magdabroy']Czemu tak piszesz??[/QUOTE] No własnie...?! Quote
phase Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Tez bym chciała się spotkać z fajnymi ciotkami z dogo. :eviltong: Quote
Ptysiak Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 [quote name='M&S']Wiem jak to jest....kiedyś się uda:)[/QUOTE] Ja mam nadzieję, że tak już za rok dwa :) [quote name='magdabroy']Czemu tak piszesz??[/QUOTE] No właśnie? Quote
aganela Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 O Ptysiek też ma tą krótką smycz do obroży? Wygodne to jest? A Lessa śliczna:) wygląda tak delikatnie...:loveu:nie to co mój niedźwiedź.. Quote
Ptysiak Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 [quote name='phase']Tez bym chciała się spotkać z fajnymi ciotkami z dogo. :eviltong:[/QUOTE] To nie problem :) Wystarczy przyjechać ;) Quote
łamAga Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='magdabroy']No w weekend majowy chyba nie pracujecie :crazyeye:[/QUOTE] to zalezy ile jest zamowien , w tym roku z tego co pamietam 2giego szlismy do pracy :roll: Quote
M&S Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='Ptysiak']Ja mam nadzieję, że tak już za rok dwa :) No właśnie?[/QUOTE] To dobry pomysł, bo Ptyś bedzie jeszcze młodym psiakiem i bedziesz miała rozrywkę;):) Quote
*Magda* Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='phase']Tez bym chciała się spotkać z fajnymi ciotkami z dogo. :eviltong:[/QUOTE] Je będę musiała jechać 1000km, to chyba masz troszkę bliżej ode mnie ;) Więc nic nie stoi na przeszkodzie ;) Quote
*Magda* Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='dOgLoV']to zalezy ile jest zamowien , w tym roku z tego co pamietam 2giego szlismy do pracy :roll:[/QUOTE] Sprawdziłam i 3 maja to piątek, więc jaby co, to mamy do dyspozycji 3,4 i 5 maja :) Quote
Ptysiak Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 [quote name='aganela']O Ptysiek też ma tą krótką smycz do obroży? Wygodne to jest? A Lessa śliczna:) wygląda tak delikatnie...:loveu:nie to co mój niedźwiedź..[/QUOTE] Wygodne jak go puszczam luzem bo w razie czego nie muszę zapinać smyczy :) Kupiłam teraz jak podpatrzyłam u Moniki i Xandora ;) Bo ona jest taka delikatna :loveu: Ona waży 35 kg. jej Pan myśli, że za mało ale ja uważam że idealnie :) Quote
Ptysiak Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 [quote name='M&S']To dobry pomysł, bo Ptyś bedzie jeszcze młodym psiakiem i bedziesz miała rozrywkę;):)[/QUOTE] Dokładnie:) A też będzie już na tyle odchowany, że nie będzie problemu jakby był szczeniaczek w domu :) [quote name='magdabroy']Sprawdziłam i 3 maja to piątek, więc jaby co, to mamy do dyspozycji 3,4 i 5 maja :smile:[/QUOTE] a mi te dni jak najbardziej pasują :) Quote
M&S Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='Ptysiak']Dokładnie:) A też będzie już na tyle odchowany, że nie będzie problemu jakby był szczeniaczek w domu :)[/QUOTE] Tak, to prawda. Quote
łamAga Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 to plany mamy , teraz trzeba dażyć żeby doszły do skutku :loveu: Quote
M&S Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='dOgLoV']to plany mamy , teraz trzeba dażyć żeby doszły do skutku :loveu:[/QUOTE] A ja moooocno trzymam, żeby się udało:):) Quote
*Magda* Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='dOgLoV']to plany mamy , teraz trzeba dażyć żeby doszły do skutku :loveu:[/QUOTE] Mamy 8 miesięcy na realizację ;) Quote
Recommended Posts