*Magda* Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='justysiek']jakie brutalne jesteście!!!:mad::evil_lol:[/QUOTE] Jakie brutalne :crazyeye: Po innych krajach ludzi odwiedza, a do mnie nie zawita, choć nie musi granicy przekraczać :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='magdabroy']Tak ;) Najlepiej tym glanem, którym mnie chciałaś skopać :evil_lol:[/QUOTE] Dobrze :evil_lol: Jak Ona to przeczyta to na bank się w Mysłowicach pojawi... :evil_lol: [quote name='justysiek']jakie brutalne jesteście!!!:mad::evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Cześć Justynko :) Jaki banerek ładny :loveu: Quote
justysiek Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Ptysiak']Dobrze :evil_lol: Jak Ona to przeczyta to na bank się w Mysłowicach pojawi... :evil_lol: :evil_lol: Cześć Justynko :) Jaki banerek ładny :loveu:[/QUOTE] cześć Iza:loveu: a właśnie sama stworzyłam i nawet udało mi się podlinkować:evil_lol: Quote
justysiek Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='magdabroy']Jakie brutalne :crazyeye: Po innych krajach ludzi odwiedza, a do mnie nie zawita, choć nie musi granicy przekraczać :evil_lol:[/QUOTE] Ciebie zostawi sobie na koniec, bo ma najbliżej:evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='justysiek'] a właśnie sama stworzyłam i nawet udało mi się podlinkować:evil_lol:[/QUOTE] Ale jesteś zdolna :evil_lol::eviltong: Quote
*Magda* Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='justysiek']Ciebie zostawi sobie na koniec, bo ma najbliżej:evil_lol:[/QUOTE] Do niektórych pewnie ma bliżej niż do mnie (kilometrowo), ale do mnie napewno najszybciej, bo ciągle autostradą ;) Quote
Ptysiak Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='justysiek']cześć Iza:loveu: a właśnie sama stworzyłam i nawet udało mi się podlinkować:evil_lol:[/QUOTE] Brawo :multi::evil_lol: [quote name='magdabroy']Ale jesteś zdolna :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] [quote name='justysiek']Ciebie zostawi sobie na koniec, bo ma najbliżej:evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Dobra znikam i wracam do pracy bo mnie "Szef" zwolni :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='magdabroy']Ale jesteś zdolna :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] nie śmiej się ze mnie:mad: Quote
justysiek Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Ptysiak']Brawo :multi::evil_lol: :evil_lol: Dobra znikam i wracam do pracy bo mnie "Szef" zwolni :evil_lol:[/QUOTE] znikaj, ale wróć potem:eviltong::loveu: Quote
Oscar Patric Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 doberek,tulaski dla Ptysia i Kolki ślemy:) Quote
rashelek Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Przestałam tu być na bieżąco i mnie to boli :( Bo nie wiem, co już komentowałam a co jeszcze nie :( Czuję się taka zagubiona :placz: A tak serio, to Ptysiek ma niezłą kolekcję zabawek! Quote
stokrotka.af Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 doberek, pamietacie nas jeszcze :oops: :evil_lol: troszke mnie nie było, ale miałam mnóstwo spraw na głowie i do Dogo kompletnie nie :-( w kwestii teściowej, ja się przeprowadziłam do "jej" miasta, na szczęście na inne osiedle :evil_lol:, myślałam,że będzie do mnie wpadać za często bo TZ w pracy a ja sama, ale na szczęście nie robi tego, teściu dzwoni raz na tydzien mniej więcej i pyta czy czegoś nie potrzebuję tzn. większe zakupy itp. :lol: także spoko mam :razz: takim zgrzebełkiem to ja wyczesuję dywaniki po Rufolu i Zuzulce :evil_lol: mizianka dla Ptysiaka - słodziaka :loveu: Quote
łamAga Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 hello;) chyba trzeba by zrobic zbiórkę zabawek dla biednego Pysia :-(:eviltong: Quote
Milena9 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Ja ostatnio zabawkę Sary na dach rzuciłam i tam została :placz: Quote
łamAga Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Milena9']Ja ostatnio zabawkę Sary na dach rzuciłam i tam została :placz:[/QUOTE] Trzeba było Sarce kazac aportować może by przyniosła :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='dOgLoV']Trzeba było Sarce kazac aportować może by przyniosła :evil_lol:[/QUOTE] a ja przeczytałam ze trzebaby SERCE kazać aportować :diabloti::evil_lol: Quote
łamAga Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='betty_labrador']a ja przeczytałam ze trzebaby SERCE kazać aportować :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: najpierw cos w podobie mi wyszło ale poprawiłam błąd :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 Hejka wieczorowe:) Stokrotka pamiętamy Was :diabloti: No to wychodzi na to, że masz spoko Teściów bo nie są "upierdliwi" :) Milena masz zdolności nieziemskie z wrzucaniem zabawek w dziwne miejsca jak Justyna :evil_lol: Aga zróbcie mu bazarek i zabawki pozbierajcie bo dziś zniszczył dwa miśki i ma tylko z 15 :(:evil_lol: Kurcze od kilku dni kręci się u mnie w okolicy jakiś chudzina... Taki kundelek średniej wielkości. Ma coś z przednią łapką bo dziwnie chodzi na nią, tak na bok. Może miał kiedyś jakiś wypadek, nie wiem. Ma obróżkę i nie wiem czy Ktoś go wyrzucił czy się zgubił. Strasznie chudy i wystraszony :shake: Nie chce podejść do mnie, chodzi za nami jak idę na spacer ale na odległość. Próbowałam namówić go parówki ale też nie chce, jak mu rzucę to zje. Dałam mu w ogóle jeść nawet furtkę otworzyłam ryzykując kłótnię z Sebkiem :roll: Ale ucieka :( Nie wiem co z nim robić, bo tak się tu kręci a boję sie bo auta itd... Quote
Ptysiak Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 Aha tu jest nudny filmik jak Ptyś z reguły spędza dzień w domu [video=youtube;swOvcPQbtfM]http://www.youtube.com/watch?v=swOvcPQbtfM[/video] Quote
phase Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Poczekajcie, może podejdzie bliżej i się przekona do Was. :) Faktycznie, bardzo, ale to bardzo nudny filmik, no bardzo! Oczywiście żartuję!! Cudny Ptyś. :loveu: Quote
Patik Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Pozdrawiamy wieczorowo U nas pełno kręci się psiaków ,ale czyiś luzem puszczonych ;/ Rzadko kiedy spotyka się prawdziwego bezdomniaka więc o tyle dobrze :D Quote
*Magda* Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 To nie pozostaje Ci nic innego tylko go dokarmiać i w ten sposób powinnaś zdobyć jego zaufanie ;) A wtedy może i Sebek nie będzie przeciwny :) Quote
Recommended Posts