Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name='justysiek']jakie brutalne jesteście!!!:mad::evil_lol:[/QUOTE]

Jakie brutalne :crazyeye: Po innych krajach ludzi odwiedza, a do mnie nie zawita, choć nie musi granicy przekraczać :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Tak ;) Najlepiej tym glanem, którym mnie chciałaś skopać :evil_lol:[/QUOTE]
Dobrze :evil_lol:
Jak Ona to przeczyta to na bank się w Mysłowicach pojawi... :evil_lol:

[quote name='justysiek']jakie brutalne jesteście!!!:mad::evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol:
Cześć Justynko :)
Jaki banerek ładny :loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']Dobrze :evil_lol:
Jak Ona to przeczyta to na bank się w Mysłowicach pojawi... :evil_lol:

Cześć Justynko :)
Jaki banerek ładny :loveu:[/QUOTE]

cześć Iza:loveu:
a właśnie sama stworzyłam i nawet udało mi się podlinkować:evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Jakie brutalne :crazyeye: Po innych krajach ludzi odwiedza, a do mnie nie zawita, choć nie musi granicy przekraczać :evil_lol:[/QUOTE]

Ciebie zostawi sobie na koniec, bo ma najbliżej:evil_lol:

Posted

[quote name='justysiek']Ciebie zostawi sobie na koniec, bo ma najbliżej:evil_lol:[/QUOTE]

Do niektórych pewnie ma bliżej niż do mnie (kilometrowo), ale do mnie napewno najszybciej, bo ciągle autostradą ;)

Posted

[quote name='justysiek']cześć Iza:loveu:
a właśnie sama stworzyłam i nawet udało mi się podlinkować:evil_lol:[/QUOTE]
Brawo :multi::evil_lol:

[quote name='magdabroy']Ale jesteś zdolna :evil_lol::eviltong:[/QUOTE]

[quote name='justysiek']Ciebie zostawi sobie na koniec, bo ma najbliżej:evil_lol:[/QUOTE]

Dobra znikam i wracam do pracy bo mnie "Szef" zwolni :evil_lol:

Posted

Przestałam tu być na bieżąco i mnie to boli :( Bo nie wiem, co już komentowałam a co jeszcze nie :( Czuję się taka zagubiona :placz:
A tak serio, to Ptysiek ma niezłą kolekcję zabawek!

Posted

doberek, pamietacie nas jeszcze :oops: :evil_lol:
troszke mnie nie było, ale miałam mnóstwo spraw na głowie i do Dogo kompletnie nie :-(
w kwestii teściowej, ja się przeprowadziłam do "jej" miasta, na szczęście na inne osiedle :evil_lol:, myślałam,że będzie do mnie wpadać za często bo TZ w pracy a ja sama, ale na szczęście nie robi tego, teściu dzwoni raz na tydzien mniej więcej i pyta czy czegoś nie potrzebuję tzn. większe zakupy itp. :lol: także spoko mam :razz:

takim zgrzebełkiem to ja wyczesuję dywaniki po Rufolu i Zuzulce :evil_lol:

mizianka dla Ptysiaka - słodziaka :loveu:

Posted

[quote name='betty_labrador']a ja przeczytałam ze trzebaby SERCE kazać aportować :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: najpierw cos w podobie mi wyszło ale poprawiłam błąd :evil_lol:

Posted

Hejka wieczorowe:)

Stokrotka pamiętamy Was :diabloti:
No to wychodzi na to, że masz spoko Teściów bo nie są "upierdliwi" :)

Milena masz zdolności nieziemskie z wrzucaniem zabawek w dziwne miejsca jak Justyna :evil_lol:

Aga zróbcie mu bazarek i zabawki pozbierajcie bo dziś zniszczył dwa miśki i ma tylko z 15 :(:evil_lol:

Kurcze od kilku dni kręci się u mnie w okolicy jakiś chudzina... Taki kundelek średniej wielkości. Ma coś z przednią łapką bo dziwnie chodzi na nią, tak na bok. Może miał kiedyś jakiś wypadek, nie wiem. Ma obróżkę i nie wiem czy Ktoś go wyrzucił czy się zgubił. Strasznie chudy i wystraszony :shake: Nie chce podejść do mnie, chodzi za nami jak idę na spacer ale na odległość. Próbowałam namówić go parówki ale też nie chce, jak mu rzucę to zje. Dałam mu w ogóle jeść nawet furtkę otworzyłam ryzykując kłótnię z Sebkiem :roll: Ale ucieka :(
Nie wiem co z nim robić, bo tak się tu kręci a boję sie bo auta itd...

Posted

Poczekajcie, może podejdzie bliżej i się przekona do Was. :)
Faktycznie, bardzo, ale to bardzo nudny filmik, no bardzo!

Oczywiście żartuję!! Cudny Ptyś. :loveu:

Posted

Pozdrawiamy wieczorowo
U nas pełno kręci się psiaków ,ale czyiś luzem puszczonych ;/
Rzadko kiedy spotyka się prawdziwego bezdomniaka więc o tyle dobrze :D