Ptysiak Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='Ty$ka']Jakie świetne filmiki :lol:[/QUOTE] :diabloti::evil_lol: Quote
shera9 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Nalegam,iż byś zrobiła bannero plosie ładnie;D Quote
Agata A. Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Pomyślę w chwili wolnego ;) Tego sie nie da opisać jaka miała minę :D Tak samo jak moja siostra z mężem zostawili samochód u Nas na noc. Prosiłam by zamknęli kluczykami... ostrzegałam :roll: olali i się śmiali... Rano już się nie śmiali :evil_lol: Bo padało, było błoto... a moja Lunka miała dziwne zdolności, potrafiła otwierać okna w domu i taras, lodówkę lub zamrażarkę i wiele wiele innych rzeczy. No i najpierw to położyła się na masce auta a że chyba nie wygodnie jej było to otworzyła auto i wyspała sie taka umorusana w błocie na tylnym siedzeniu :diabloti:[/QUOTE] LOL bezcenne... dobra bo pies sie obrazi zaraz, że go nie karmie Quote
shera9 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Jak Megi dostaje jeść,to wychowanie idzie w las:D Rozwala jedzenie jak Lampo;p Quote
Ptysiak Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='Agata A.']LOL bezcenne... dobra bo pies sie obrazi zaraz, że go nie karmie[/QUOTE] :evil_lol: leć nakarmić bo faktycznie będzie wielki foch ;) Quote
Ty$ka Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Ptysiak']:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Gaduły jesteście, będę bić :P Quote
Ptysiak Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='Ty$ka']Gaduły jesteście, będę bić :P[/QUOTE] Jakbyś nie zauważyła to ostatnio nie My takie gaduły tylko.... :roll: lol :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Jakbyś nie zauważyła to ostatnio nie My takie gaduły tylko.... :roll: lol :evil_lol:[/QUOTE] Dobra, dobra - nie zganiaj na innych :D Quote
Ptysiak Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='Ty$ka']Dobra, dobra - nie zganiaj na innych :D[/QUOTE] Myślałam, że to łykniesz :evil_lol: Quote
shera9 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Zamiast się wydurniać pośmiejcie się z Lazy song:D [url]http://www.youtube.com/watch?v=fLexgOxsZu0&feature=related[/url] :D Quote
łamAga Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Myślałam, że to łykniesz :evil_lol:[/QUOTE] Na razie tylko jedna osoba tutaj czegos nie łyka :cool3: Quote
Ptysiak Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='dOgLoV']Na razie tylko jedna osoba tutaj czegos nie łyka :cool3:[/QUOTE] :evil_lol: a reszta jest milczeniem :evil_lol: Quote
shera9 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [url]http://www.youtube.com/watch?v=sEhy-RXkNo0&feature=related[/url] gościu woła zakwasy! :D Quote
łamAga Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Ptysiak']:grab::mdleje:[/QUOTE] Buahahahahahahahhahahahahaah że to akurat na Twoja galerię musiało trafić :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='dOgLoV']Buahahahahahahahhahahahahaah że to akurat na Twoja galerię musiało trafić :evil_lol:[/QUOTE] ja mam zawsze takie szczęście :p Quote
łamAga Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Ptysiak']ja mam zawsze takie szczęście :p[/QUOTE] nie przejmuj się , dzieci czesto maja to do siebie że nie rozumieją aluzji :evil_lol: Quote
shera9 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 UFo przyleciało i zwinie 3 psy:Ptyśka,moruska I toffika jak nie wejdziecie;D żarcik:lol: Quote
rashelek Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [SIZE=3][COLOR=#222222][FONT=Times New Roman]Oglądałam filmiki i jak Ptyś zaczął ujadać to Mika się uruchomiła, chyba chciała się wdać w dyskusję :lol: Hehe a ja się uwolniłam :diabloti:[/FONT][/COLOR][/SIZE] Quote
Ty$ka Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Myślałam, że to łykniesz :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
Recommended Posts