Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agula99']Pan znowu dzwonił, ochom, achom nie ma końca~!~!! Pan obiecał,że Nelson będzie miał u nich jak w psim raju!! :):loveu: Nooo :mad:;)[/QUOTE]

No, no, no !!!:evil_lol:
ściągam gościa z wątku przytuliskowego, fajnie, że tak krótko siedział, Nelsi pociągnij teraz za sobą kolejnego psiaka :)

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='majuska']Nelsi pociągnij teraz za sobą kolejnego psiaka :)[/QUOTE]

No i pociągnął ALbina :) Pan od Nelsona dzwonił,że Neli jest kochany, słodki, cudowny i że wszystko jest ok!! :)

Posted

[quote name='Agula99']No i pociągnął ALbina :) Pan od Nelsona dzwonił,że Neli jest kochany, słodki, cudowny i że wszystko jest ok!! :)[/QUOTE]

Nelsi Albin wrócił, pociągnij go jeszcze raz :)
A tak wogóle to jak tam u Ciebie rudzielcu ? :)

Posted

No jak to co, myślę, że wszystko dobrze, zdjęcie na pierwszej stronie mówi samo za się, a ja nie będę co tydzień dzwonić do ludzi, bo już po tych ostatnich akcjach idę z torbami za telefon!!! :mad:

Posted (edited)

Nelson się szybko zaaklimatyzował . Wybieg ma niewielki - 25 arów ogródka - ale sądząc po harcach jakie wyprawia jest zadowolony ... chyba ;) . Miejsce spokojne , ogrodzone , bezpieczne . Co do zachowania - pieszczoch , pieszczoch i jeszcze raz pieszczoch ... Z gatunku tych co to : całować , pieścić , głaskać , tulić .. po prostu .... :cool2:. Wychodzi z założenia , że człowieki właśnie do tego są stworzeni :-) . Zdjęć nie mogę normalnie zrobić , bo jak tylko przykucnę zaraz ładuje mi się na kolana :bigcool: . Ale może dojdziemy do stanu , w którym siądzie , położy się , stanie dwa metry ode mnie i nie będzie się ruszał ... w co niestety wątpię :-) .
Jak tylko uda mi się zrobić jakieś normalne ( godne zaprezentowania szerokiemu forum ) fotki , natychmiast je zamieszczę .
Nelson polubił całą Rodzinkę czyli żonę , syna i mnie ale zdecydowanie mnie obrał sobie na szefa ... tam gdzie ja tam on ... ale ..... fajnie mi z tym , taki ważniejszy jestem teraz :eviltong: .
Pozdrawiam wszystkich !!!!

Edited by bogutek
Posted (edited)

[quote name='bogutek']zdjęcia będę zamieszczał ( o ile mi sierściuch pozwoli na ich zrobienie ) na fejsie , dołączając je do tablicy boguchwalskiego bidula ...[/QUOTE]

Świetnie, dziękujemy!!! Ale z tego co widzę, Nelek wypiękniał, zmężniał i taki słodki jak zwykle :) :loveu:

Edited by Agula99
Posted

Zapraszamy serdecznie do nas bo my łakome wieści o naszym Nelsoniku, cudny był i strasznie kochany i w pamięci zostanie na zawsze.

[IMG]http://images40.fotosik.pl/1564/5f9489a6fe45b56cgen.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='karolciasz28']Witamy! Super, że są wieści od Nelsona, pieszczocha małego .:) :)[/QUOTE]

Będzie jeszcze więcej .. nie wiedziałem , że takie forum jest :-( .
U Justynki - Pani weterynarz - był dwa razy . Pierwszy aby zaszczepić na wszelkie choroby ( oprócz tych na które był szczepiony wcześniej ) i pochwalić się znalezieniem człowieków do głaskania , całowania , pieszczenia itp.itd.
... drugi - aby uszy przeczyścić bo się drapał okrutnie i na zabieg usunięcia kleszcza - paskudy co się wczepiła w okolicy ucha :-( . Wszystko OK !!!

Posted

[quote name='bogutek']Będzie jeszcze więcej .. nie wiedziałem , że takie forum jest :-( .
[/QUOTE]

No to czekamy na świeżutkie wieści, no i prosimy go tam od nas wytulić, wycałować, poskrobać za uchem :evil_lol: a na znalezienie forum zawsze jest czas :) zapraszamy na inne wątki!!! :)

Posted

witaj bogutek:lol:
super, że teraz wieści z pierwszej ręki będziemy mieć :multi:

[QUOTE]Wybieg ma niewielki - 25 arów ogródka[/QUOTE]
no rzeczywiście, mógłby być troszkę większy:shake::evil_lol::evil_lol:

bogutek to daj żonie aparat i jak Nelson Cię napastuje to niech pstryka;)

Posted

Nelson już nasz :-) . Grzeczny , spokojny , zadowolony ... Nowe trzy fotki sierściucha pozwoliłem sobie zamieścić na profilu FB przytuliska :-) . Jedno co jeszcze w psiaku siedzi to obawa przed biciem . Po zawołaniu przybiega szybko , ale około metra przed człowiekiem zaczyna kulić ogon i praktycznie się czołga . Biedny jest , ale na pewno mu to przejdzie ... mam nadzieję . Bo kochany jest ... tulić , pieścić , całować - tylko już !!!

Posted

[IMG]http://img233.imageshack.us/img233/6366/46477243182439017469910.jpg[/IMG]

[IMG]http://img502.imageshack.us/img502/2663/46580343186706683709810.jpg[/IMG]

[IMG]http://img546.imageshack.us/img546/4735/46588143182158350831310.jpg[/IMG]

Posted (edited)

Co do zarośnięcia ... hmmm .... myślę , że da się to niedługo poprawić :-) . A co do psa myśliwskiego ... polemizowałbym :-) . To , że wykopie kilka norek ( od niechcenia właściwie ) i to , że biedną kaczuszkę maltretuje ( ręczniki , koce , pantofle , buty jak również ) ... nie oznacza , że jest to stuprocentowy łowczy , hihihi ... Ponad wszystko ceni sobie wygodę i luksus , spanie na kanapie , tulenie na kolanach .... ogólnie rzecz ujmując - REWELACJA !!!
Aha ! No i dziękuję za wspaniałych ludzi ... u nas jest inne określenie : dobre człowieki :-)

Edited by bogutek