julia.zuzanna Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [SIZE="4"]Proszę o nieumieszczanie zdjęć pochodzących ze strony schroniska na dogomanii oraz aukcjach allegro (oraz zdjęcie tych, które już umieściłyście). Proszę także o nieużywanie ww. zdjęć do robienia banerów, plakatów etc. (oraz usunięcie tych, z którymi już coś zrobiono). Podlegają one prawom autorskim, które będą egzekwowane. Quote
julia.zuzanna Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 przyjść do schroniska, zrobić zdjęcia, przygotować opisy - proste Quote
ewatonieja Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 bardzo proste jesli chodzi np o Rubla ,Laurę Mikę ,Ingrid i inne ,które nie wychodza z budy, myślę ,że skrawek ucha albo nogi zachęci mnóstwo osób do adopcji :/ jak widze, trudności sie piętrzą,a pomocy znikąd, prosiłam o projekt plakatu żeby móc go własnym środkami wydrukować i powiesić w miejscu,gdzie pracuję ,do tej pory sie nie doczekałam ,może to i lepiej,bo jeszcze bym musiała płacić za jego umieszczenie w salonie :/ Quote
ewatonieja Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 projekt plakatu informujący o schronisku -dla ścisłości Quote
pusia2405 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Nie wiem o co chodzi z ymi banerami?? Czy mój baner powinnam usunąć?? Rubel witam ciebie w niedzielny poranek;) Quote
mulinka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ewatonieja napisał(a):Kasia ,która przygotowuje plakat dla Rubla i Agaty zadeklarowała: " psiaki dostaną wyprawkę, a nowi właściciele prezent z pracowni artystycznej. Może to dodatkowo zachęci? Trzymam kciuki!" :smile: :multi: to może warto to dpisać w pierwszym poście ? :) Quote
ewatonieja Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 dzieki Mulinka ,mam zaawansowana skleroze :oops: Quote
szajbus Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 julia.zuzanna napisała przyjść do schroniska, zrobić zdjęcia, przygotować opisy - proste Bardzo śmieszne, ubawiłam sie po pachy. Czy wzięłaś pod uwagę fakt, że tym psiakom chcą pomagać osoby spoza terenu i okolic Łodzi a nawet mieszkające poza granicami kraju? W ten sposób zniechęcasz ich do współpracy. Gratuluje decyzji. Quote
julia.zuzanna Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ewatonieja napisał(a):bardzo proste jesli chodzi np o Rubla ,Laurę Mikę ,Ingrid i inne ,które nie wychodza z budy mi się udało zrobić zdjęcia, więc nie widzę problemu tylko bardziej - po raz setny powtarzam, że wystarczy zapytać o zgodę, a nie dyskutować i roztrząsać na forum szajbus napisał(a): Bardzo śmieszne, ubawiłam sie po pachy. Czy wzięłaś pod uwagę fakt, że tym psiakom chcą pomagać osoby spoza terenu i okolic Łodzi a nawet mieszkające poza granicami kraju? W ten sposób zniechęcasz ich do współpracy. Gratuluje decyzji. Tak, dlatego piszę, że jeśli ktoś mnie poinformuje i zapyta o zgodę to nie będzie prawdopodobnie najmniejszego problemu. Ale wy się i tak kłócicie. Łatwo cię zniechęcić, gratuluję decyzji - "mam się jej pytać o zgodę?! to ja to pie..rzę i teraz będę się użalać, że nie mogę korzystać z tych zdjęć..." - sorry, robicie z igły widły. Quote
ewatonieja Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 julia.zuzanna napisał(a):mi się udało zrobić zdjęcia, więc nie widzę problemu tylko bardziej - po raz setny powtarzam, że wystarczy zapytać o zgodę, a nie dyskutować i roztrząsać na forum Tak, dlatego piszę, że jeśli ktoś mnie poinformuje i zapyta o zgodę to nie będzie prawdopodobnie najmniejszego problemu. Ale wy się i tak kłócicie. Łatwo cię zniechęcić, gratuluję decyzji - "mam się jej pytać o zgodę?! to ja to pie..rzę i teraz będę się użalać, że nie mogę korzystać z tych zdjęć..." - sorry, robicie z igły widły. czy wystraczy że do juz umieszczonych zdjęć dodam informację ,że są Twoja własnościa? a kolejne jakie będę zamieszczac będa moje lub innych osób zainteresowanych? Quote
szajbus Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Nic, nawet mi sie nie chce dyskutować na ten temat. Obraza, formalności, czekanie na odpowiedź - na końcu jest ten który czeka na pomoc PIES. Panie Boże , w którym miejscu sie pomyliłeś stwarzając człowieka??? Quote
ewatonieja Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Rubel powoli traci chęc do życia,kto przygarnie biedaczynę? Quote
szajbus Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Rubel , biegnij piesku na początek. Nie daj o sobie zapomnieć. Quote
szajbus Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Nocny spacerek na pierwszą stronkę i przypominamy się wszystkim prosząc o domek Quote
ewatonieja Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Rubel jest spokojnym ,miłym dojrzałym piesek,który nie ma konfliktów z psami i ludzmi ;) ale ja zacznę mieć konflikty z ludźmi jak go nikt nie weźmie :diabloti: Quote
szajbus Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Rubel sie przypomina prosząc o domek i nowe zycie Quote
szajbus Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Rubel wciąż czeka, powoli opuszcza go nadzieja na nowe życie Quote
ewatonieja Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Czy Rubel ma stracić chęc do zycia?Człowieku okaz mu serce,przygarnij do domu!! Quote
szajbus Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Komu tego pięknego pieska? Czy on nie zasługuje na miłość????? Quote
Recommended Posts