Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="4"]Proszę o nieumieszczanie zdjęć pochodzących ze strony schroniska na dogomanii oraz aukcjach allegro (oraz zdjęcie tych, które już umieściłyście). Proszę także o nieużywanie ww. zdjęć do robienia banerów, plakatów etc. (oraz usunięcie tych, z którymi już coś zrobiono). Podlegają one prawom autorskim, które będą egzekwowane.

Posted

bardzo proste jesli chodzi np o Rubla ,Laurę Mikę ,Ingrid i inne ,które nie wychodza z budy, myślę ,że skrawek ucha albo nogi zachęci mnóstwo osób do adopcji :/ jak widze, trudności sie piętrzą,a pomocy znikąd, prosiłam o projekt plakatu żeby móc go własnym środkami wydrukować i powiesić w miejscu,gdzie pracuję ,do tej pory sie nie doczekałam ,może to i lepiej,bo jeszcze bym musiała płacić za jego umieszczenie w salonie :/

Posted

ewatonieja napisał(a):
Kasia ,która przygotowuje plakat dla Rubla i Agaty
zadeklarowała:
" psiaki dostaną wyprawkę, a nowi właściciele prezent z pracowni artystycznej.
Może to dodatkowo zachęci? Trzymam kciuki!"
:smile: :multi:

to może warto to dpisać w pierwszym poście ?
:)

Posted

julia.zuzanna napisała

przyjść do schroniska, zrobić zdjęcia, przygotować opisy - proste

Bardzo śmieszne, ubawiłam sie po pachy.
Czy wzięłaś pod uwagę fakt, że tym psiakom chcą pomagać osoby spoza terenu i okolic Łodzi a nawet mieszkające poza granicami kraju?
W ten sposób zniechęcasz ich do współpracy. Gratuluje decyzji.

Posted

ewatonieja napisał(a):
bardzo proste jesli chodzi np o Rubla ,Laurę Mikę ,Ingrid i inne ,które nie wychodza z budy

mi się udało zrobić zdjęcia, więc nie widzę problemu
tylko bardziej - po raz setny powtarzam, że wystarczy zapytać o zgodę, a nie dyskutować i roztrząsać na forum

szajbus napisał(a):

Bardzo śmieszne, ubawiłam sie po pachy.
Czy wzięłaś pod uwagę fakt, że tym psiakom chcą pomagać osoby spoza terenu i okolic Łodzi a nawet mieszkające poza granicami kraju?
W ten sposób zniechęcasz ich do współpracy. Gratuluje decyzji.

Tak, dlatego piszę, że jeśli ktoś mnie poinformuje i zapyta o zgodę to nie będzie prawdopodobnie najmniejszego problemu. Ale wy się i tak kłócicie. Łatwo cię zniechęcić, gratuluję decyzji - "mam się jej pytać o zgodę?! to ja to pie..rzę i teraz będę się użalać, że nie mogę korzystać z tych zdjęć..." - sorry, robicie z igły widły.

Posted

julia.zuzanna napisał(a):
mi się udało zrobić zdjęcia, więc nie widzę problemu
tylko bardziej - po raz setny powtarzam, że wystarczy zapytać o zgodę, a nie dyskutować i roztrząsać na forum

Tak, dlatego piszę, że jeśli ktoś mnie poinformuje i zapyta o zgodę to nie będzie prawdopodobnie najmniejszego problemu. Ale wy się i tak kłócicie. Łatwo cię zniechęcić, gratuluję decyzji - "mam się jej pytać o zgodę?! to ja to pie..rzę i teraz będę się użalać, że nie mogę korzystać z tych zdjęć..." - sorry, robicie z igły widły.

czy wystraczy że do juz umieszczonych zdjęć dodam informację ,że są Twoja własnościa? a kolejne jakie będę zamieszczac będa moje lub innych osób zainteresowanych?

Posted

Nic, nawet mi sie nie chce dyskutować na ten temat.
Obraza, formalności, czekanie na odpowiedź - na końcu jest ten który czeka na pomoc PIES.
Panie Boże , w którym miejscu sie pomyliłeś stwarzając człowieka???