Jump to content
Dogomania

ARON - w typie nowofundlanda - po cięzkiej walce - nareszcie w NOWYM DOMU -

Recommended Posts

Posted

Znamy potrzeby Arona z wątku...oczywiście porozmawiamy z Panią Jolą jeżeli ta adopcja zacznie przybierać konkretne formy.Długo zastanawialiśmy się zanim napisaliśmy cokolwiek na wątku Arona i w pełni jesteśmy świadomi,że był ciężko chory i jeszcze długo będzie potrzebował specjalistycznej karmy i leków.

Posted

Aron we wlasnym stadzie że starsza siostra i brzdacem...
To jest tak piekne, że aż nie chcę myslec,żeby nie zapeszyc..

Osobiscie (jako posiadacz niufa i nieniufa) mysle, że niufowy dom-doswiadczony z psami tej rasy (ich problemami i specyfika) to dla Arona najlepsze co moze być.

Posted

No prosze takie wiesci:loveu:a Jola mi nic wczoraj nie mowila:-(
A kto mialby zrobic wizyte pa.bo ja uczulona jestem?:evil_lol:
Z opisu domek oki.,ale jakby to mialo wygladac logistycznie?Jedzie pati w pol drogi tam zapoznaja sie psy i co,jak sie dogadaja to Aron jedzie do ds,a jak nie:-(to wraca.Dobrze zrozumialam?

Posted

[quote name='UlaFeta']No prosze takie wiesci:loveu:a Jola mi nic wczoraj nie mowila:-(
A kto mialby zrobic wizyte pa.bo ja uczulona jestem?:evil_lol:
Z opisu domek oki.,ale jakby to mialo wygladac logistycznie?Jedzie pati w pol drogi tam zapoznaja sie psy i co,jak sie dogadaja to Aron jedzie do ds,a jak nie:-(to wraca.Dobrze zrozumialam?[/QUOTE]

[B]To jest wersja pesymistyczna, której nie zakładamy bo nasza Livia fajnie dogaduje się z innymi psiakami.[/B]
Gdyby jednak psiaki nie znalazły wspólnego języka Aron nie musiałby spędzić w trasie całego dnia (360 km x 2) to jednak rekonwalescent trzeba go oszczędzać.
Przychylamy się do każdej opcji i ... czekamy na wizytę pa - obojętnie czy zrobi ją Pati C czy ktoś inny :)

Posted

[quote name='Livka'][B]To jest wersja pesymistyczna, której nie zakładamy bo nasza Livia fajnie dogaduje się z innymi psiakami.[/B]
Gdyby jednak psiaki nie znalazły wspólnego języka Aron nie musiałby spędzić w trasie całego dnia (360 km x 2) to jednak rekonwalescent trzeba go oszczędzać.
Przychylamy się do każdej opcji i ... czekamy na wizytę pa - obojętnie czy zrobi ją Pati C czy ktoś inny :)[/QUOTE]

No to jestem spokojna:lol:Pati wiozla juz od nas haszczanke.
Teraz milestujcie Jole :eviltong:

Posted

Jesteśmy po rozmowie z p. Jolą - wszystko na dobrej drodze :)
Wieczorem będziemy wiedzieć więcej ... ;) Pati C wróci z trasy i uzgodnimy szczegóły łącznie z wizytą pa :)

Posted

[quote name='Livka']Jesteśmy po rozmowie z p. Jolą - wszystko na dobrej drodze :)
Wieczorem będziemy wiedzieć więcej ... ;) Pati C wróci z trasy i uzgodnimy szczegóły łącznie z wizytą pa :)[/QUOTE]
Slyszalam rozmowe:eviltong:to teraz nalezy zyczyc powodzenia Wam i Aronowi.:multi:

Posted

[quote name='UlaFeta'][B]Slyszalam rozmowe[/B]:eviltong:........:multi:[/QUOTE]

no proszę:mad: znaczy,że nie tylko ja miałem nastawiony tryb głośnomówiący:evil_lol:

Posted

Jak cudnie, że będzie domek! Do mnie natomiast w piątek przybłąkała się wyrzucona z samochodu labradorka, prawdopodobnie z pseudohodowli . Założyłam jej wątek, możecie przeczytac, skoro Aron wychodzi na prostą? Pozdrawiam.

Posted

Proszę o trzymanie kciuków w najbliższą sobotę:) Aron pojedzie z Pati i to Ona zrobi u nas wizytę pa:)...chyba ,że chcecie inaczej to prosimy o szybkie decyzje bo czas zaczynamy odliczać:)hurrraaaaaa!!!!!!!!:multi::multi::multi:

Posted

Rozliczam bazarek dla Aronka [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228503-zakończony-rozliczam-AVON-dla-Arona-07-07?p=19376222#post19376222[/URL]
kwotę w wysokości 83,44zł przelewam dla Aronka i po otrzymaniu proszę o potwierdzenie na wątku :)

Posted

[quote name='Livka']Witaj Aronku :loveu: z niecierpliwością czekamy na sobotę ;)[/QUOTE]

A my bedziemy z niecierpliwosca czekac na zdjecia i wiesci z domku.:multi:
Tez sie ciesze.

Posted

Fotki i relacje będą na bieżąco :)
Karma zamówiona, esseliv już w domowej apteczce czeka, nawet nasz wet powiadomiony i w gotowości hi hi :evil_lol: i my też czekamy i odliczamy godziny ;)

Posted

U Aronka wszystko idzie ku lepszemu, więc pozwolę sobie zaofftopować i zaprosić na mały bazarek, dla psów, które nie mają takiego szczęścia [URL]http://tinyurl.com/cwdemy3[/URL].
Chcemy wybudować kojec dla trudnych kaukazów u Biafry.