Nikus Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Znamy potrzeby Arona z wątku...oczywiście porozmawiamy z Panią Jolą jeżeli ta adopcja zacznie przybierać konkretne formy.Długo zastanawialiśmy się zanim napisaliśmy cokolwiek na wątku Arona i w pełni jesteśmy świadomi,że był ciężko chory i jeszcze długo będzie potrzebował specjalistycznej karmy i leków. Quote
mmmonika Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Aron we wlasnym stadzie że starsza siostra i brzdacem... To jest tak piekne, że aż nie chcę myslec,żeby nie zapeszyc.. Osobiscie (jako posiadacz niufa i nieniufa) mysle, że niufowy dom-doswiadczony z psami tej rasy (ich problemami i specyfika) to dla Arona najlepsze co moze być. Quote
bric-a-brac Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 :cunao:[COLOR=#808080]<<<--- i nic więcej nie napiszę[/COLOR] Quote
UlaFeta Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 No prosze takie wiesci:loveu:a Jola mi nic wczoraj nie mowila:-( A kto mialby zrobic wizyte pa.bo ja uczulona jestem?:evil_lol: Z opisu domek oki.,ale jakby to mialo wygladac logistycznie?Jedzie pati w pol drogi tam zapoznaja sie psy i co,jak sie dogadaja to Aron jedzie do ds,a jak nie:-(to wraca.Dobrze zrozumialam? Quote
Livka Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='UlaFeta']No prosze takie wiesci:loveu:a Jola mi nic wczoraj nie mowila:-( A kto mialby zrobic wizyte pa.bo ja uczulona jestem?:evil_lol: Z opisu domek oki.,ale jakby to mialo wygladac logistycznie?Jedzie pati w pol drogi tam zapoznaja sie psy i co,jak sie dogadaja to Aron jedzie do ds,a jak nie:-(to wraca.Dobrze zrozumialam?[/QUOTE] [B]To jest wersja pesymistyczna, której nie zakładamy bo nasza Livia fajnie dogaduje się z innymi psiakami.[/B] Gdyby jednak psiaki nie znalazły wspólnego języka Aron nie musiałby spędzić w trasie całego dnia (360 km x 2) to jednak rekonwalescent trzeba go oszczędzać. Przychylamy się do każdej opcji i ... czekamy na wizytę pa - obojętnie czy zrobi ją Pati C czy ktoś inny :) Quote
UlaFeta Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='Livka'][B]To jest wersja pesymistyczna, której nie zakładamy bo nasza Livia fajnie dogaduje się z innymi psiakami.[/B] Gdyby jednak psiaki nie znalazły wspólnego języka Aron nie musiałby spędzić w trasie całego dnia (360 km x 2) to jednak rekonwalescent trzeba go oszczędzać. Przychylamy się do każdej opcji i ... czekamy na wizytę pa - obojętnie czy zrobi ją Pati C czy ktoś inny :)[/QUOTE] No to jestem spokojna:lol:Pati wiozla juz od nas haszczanke. Teraz milestujcie Jole :eviltong: Quote
Livka Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Jesteśmy po rozmowie z p. Jolą - wszystko na dobrej drodze :) Wieczorem będziemy wiedzieć więcej ... ;) Pati C wróci z trasy i uzgodnimy szczegóły łącznie z wizytą pa :) Quote
UlaFeta Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='Livka']Jesteśmy po rozmowie z p. Jolą - wszystko na dobrej drodze :) Wieczorem będziemy wiedzieć więcej ... ;) Pati C wróci z trasy i uzgodnimy szczegóły łącznie z wizytą pa :)[/QUOTE] Slyszalam rozmowe:eviltong:to teraz nalezy zyczyc powodzenia Wam i Aronowi.:multi: Quote
thinkplando Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Czekamy na DOBRE ba ! bardzo dobre wieści ! 3mamy kciuki ! (tfutfutfu odpukać w niemalowane) :)) Quote
Nikus Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='UlaFeta'][B]Slyszalam rozmowe[/B]:eviltong:........:multi:[/QUOTE] no proszę:mad: znaczy,że nie tylko ja miałem nastawiony tryb głośnomówiący:evil_lol: Quote
BerciaP. Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Jak cudnie, że będzie domek! Do mnie natomiast w piątek przybłąkała się wyrzucona z samochodu labradorka, prawdopodobnie z pseudohodowli . Założyłam jej wątek, możecie przeczytac, skoro Aron wychodzi na prostą? Pozdrawiam. Quote
UlaFeta Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='Nikus']no proszę:mad: znaczy,że nie tylko ja miałem nastawiony tryb głośnomówiący:evil_lol:[/QUOTE] Jak w ABW.:cool1: Quote
kapuszek Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 Kaska ode mnie nie doszła, bo dopiero dziś przelałam. Trzymam kciuki za domek. Quote
Nikus Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Proszę o trzymanie kciuków w najbliższą sobotę:) Aron pojedzie z Pati i to Ona zrobi u nas wizytę pa:)...chyba ,że chcecie inaczej to prosimy o szybkie decyzje bo czas zaczynamy odliczać:)hurrraaaaaa!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Kejciu Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Rozliczam bazarek dla Aronka [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228503-zakończony-rozliczam-AVON-dla-Arona-07-07?p=19376222#post19376222[/URL] kwotę w wysokości 83,44zł przelewam dla Aronka i po otrzymaniu proszę o potwierdzenie na wątku :) Quote
Livka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Witaj Aronku :loveu: z niecierpliwością czekamy na sobotę ;) Quote
UlaFeta Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Livka']Witaj Aronku :loveu: z niecierpliwością czekamy na sobotę ;)[/QUOTE] A my bedziemy z niecierpliwosca czekac na zdjecia i wiesci z domku.:multi: Tez sie ciesze. Quote
Livka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Fotki i relacje będą na bieżąco :) Karma zamówiona, esseliv już w domowej apteczce czeka, nawet nasz wet powiadomiony i w gotowości hi hi :evil_lol: i my też czekamy i odliczamy godziny ;) Quote
mmmonika Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 U Aronka wszystko idzie ku lepszemu, więc pozwolę sobie zaofftopować i zaprosić na mały bazarek, dla psów, które nie mają takiego szczęścia [URL]http://tinyurl.com/cwdemy3[/URL]. Chcemy wybudować kojec dla trudnych kaukazów u Biafry. Quote
UlaFeta Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Nikus']no.....długi ten tydzień się zrobił:shake:[/QUOTE] Juz prawie sroda:lol: Quote
UlaFeta Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='mmmonika']No a od srody to już z gorki :)[/QUOTE] Trzeba Ich jakos pocieszac:lol: Quote
UlaFeta Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Dzien dobry:lol: Odliczamy razem z Wami:multi:Jeszcze 3 dni:lol: Quote
Recommended Posts