jade Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 i co tu taka cisza? nikt nie zagląda do Małpki?:mad: Quote
natalia_aa Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Zagladamy pewnie ze zagladamy, tylko posty na dogomani nam znikaja (przynajmniej mi) :cool3: Heh takie male psikusy nam forum robi ;) Quote
jade Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Co u Małpeczki? Ktoś ją dzisiaj odwiedza? Czy przez deszcz będzie samiutka?:-( Quote
weszka Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Małpeczko żadnych mądrych ludzi w twojej sprawie nie było... :( ??? Quote
natalia_aa Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Niestety pani z Krakowa na moja wiadomosc nie odpisala wiec dalej brak domku dla niuni :( Hop na pierwsza malenka :) A tak wogole to dlaczego nie mamy zadnych aktualnych fotek suni... dlugi weekend majowy jest moze ktos by skoczyl do Malpeczki i ja obfotografowal :D Quote
_bubu_ Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Widziałam dzisiaj Małpeczke , ale tylko przez siatke :( piszczała i chciała się wydostać :( Niestety nie było czasu na spacerek bo przyjechałyśmy tylko po jednego pieska i musiałayśmy się bardzo spieszyć :( Ale mam nadzieję , że we wtorek uda się poświęcić Małpce więcej czasu .. Quote
BosiaB_86 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 A co taka cisza u Małpeczki??!! :mad: [COLOR=Red][B]MAŁPECZKA NADAL SZUKA DOMU!![/B][/COLOR] Quote
natalia_aa Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Pani z Krakowa sie odezwala, ale niestety Malpka jest za duza gdyz pani poszukuje sznaucerka dla starszej pani, ktora boi sie ze z tak duzym psiakiem sobie nie poradzi wiec w dalszym ciagu Malpka szuka domku... :( Hop na pierwsza skarbie Quote
_bubu_ Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 znowu za duża :( biedna Małpeczka.. ile ona jeszcze tam wytrzyma.. :( Quote
BosiaB_86 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Małpeczka -piękna sznaucerka [SIZE=3][B][COLOR=YellowGreen]SZUKA KOCHAJĄCEGO DOMKU!![/COLOR][/B][/SIZE] Quote
_bubu_ Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Niestety wczoraj nie było spacerku :( schronisko miało byc czynne do 12-tej a bylo do 10.30 :( Quote
_bubu_ Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Taka piękna pogoda.. Małpka chciałaby sobie pobiegać :-( Quote
_bubu_ Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 to zalezy od wielkości. jeżeli są malutkie to bezproblemowo , jeśli są duże to agresywnie ale miałyśmy spotkanie tylko z dwoma przez chwilke i były wielkości Małpy. Quote
dzodzo Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 na wątku Krucha-sznaucera co juz pojechal do domku do Berlina ktos pyta o sznaucera do adopcji-może Małpka by sie spodobała??? Quote
BosiaB_86 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Dziewczyny spróbujcie...a może akurat sie uda?! :razz: W razie czego to jest jeszcze jeden sznaucerowaty na dogo...Ambroży - ten z mojego podpisu :razz: Quote
natalia_aa Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 No ciotki koniecznie reklamowac sunie wszedzie gdzie o sznaucerka sie pytaja ;) Musi sie udac przeciez ona cudna jest, szkoda ze nie mamy akutalnych fotek, bo domyslam sie ze troszke juz sie jej fryzurka zmienila :) Quote
Recommended Posts