Jump to content
Dogomania

6-letnia sznaucerka...musi umrzec w schr? PIEKNA po metamorfozie... MA DOMEK ! ! !

Recommended Posts

• Replies 957
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety pani z Krakowa na moja wiadomosc nie odpisala wiec dalej brak domku dla niuni :( Hop na pierwsza malenka :) A tak wogole to dlaczego nie mamy zadnych aktualnych fotek suni... dlugi weekend majowy jest moze ktos by skoczyl do Malpeczki i ja obfotografowal :D

Posted

Widziałam dzisiaj Małpeczke , ale tylko przez siatke :( piszczała i chciała się wydostać :( Niestety nie było czasu na spacerek bo przyjechałyśmy tylko po jednego pieska i musiałayśmy się bardzo spieszyć :( Ale mam nadzieję , że we wtorek uda się poświęcić Małpce więcej czasu ..

Posted

Pani z Krakowa sie odezwala, ale niestety Malpka jest za duza gdyz pani poszukuje sznaucerka dla starszej pani, ktora boi sie ze z tak duzym psiakiem sobie nie poradzi wiec w dalszym ciagu Malpka szuka domku... :( Hop na pierwsza skarbie

Posted

to zalezy od wielkości. jeżeli są malutkie to bezproblemowo , jeśli są duże to agresywnie ale miałyśmy spotkanie tylko z dwoma przez chwilke i były wielkości Małpy.

Posted

No ciotki koniecznie reklamowac sunie wszedzie gdzie o sznaucerka sie pytaja ;) Musi sie udac przeciez ona cudna jest, szkoda ze nie mamy akutalnych fotek, bo domyslam sie ze troszke juz sie jej fryzurka zmienila :)