Jump to content
Dogomania

6-letnia sznaucerka...musi umrzec w schr? PIEKNA po metamorfozie... MA DOMEK ! ! !

Recommended Posts

• Replies 957
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero co trafilam na ten watek bo przeczytalam ze w gdansku prosba o sprawdzenie domku a ja jestem z Gdyni wiec moglabym podjechac ale wyczytalam ze juz 2 osobki smigaja wiec powodzenia zycze ;) A wogole to jestem pod wrazeniem metamorfozy sunki :D Jakie cudo z niej :loveu:

Posted

Slicznotka z niej jak sie patrzy, normalnie cudenko :loveu: przypomina mi sie psiak z gdynskiego schroniska... nie tak dawno tez mielismy takiego zaniedbanego wielkiego kudlacza z ktorego tez nam sie udalo zrobic slicznego sznaucera olbrzymiego :D Po tej zmianie odrazu znalazl domek :)

Posted

Spokojnie ja i tak wiem ze jest przekochana i przesliczna :D No a o tym ze jest madra to wywnioskowalam z jej slicznych oczkow :D A sylwetke to lalunia tez ma niczemu sobie :D No ogolnie psiak jak marzenie :)

Posted

eh no jak chcecie to ja mogę o zaletach pisać do rana, żaden problem :p to jest po prostu ideał nie pies! grzeczna , zrównoważona, kochana, piękna, mądra, radosna ... eh aż mi sie płakać chce jak pomysle gdzie teraz siedzi ...:-(

Posted

ja bym chciała żeby ta noc była ostatnią w schronie i obojętnie Gdańsk czy Wadowice byleby dobrzy ludzie choć lepiej Gdańsk:cool3: bo tak naprawde to zakochałam się w niej na metamorfozach i trzyma i trzyma i bardzo dużo o niej myślę:lol:

Posted

eh ja też cały czas myślę. uwierz mi, że jakbyś spędziła z nią dwa dni tj ja to nie mogłabyś spokojnie spać dopóki Małpka nie będzie szczęśliwa.. ona jest niesamowita.