Jump to content
Dogomania

KUBA-nigdy nie mial domu- STARUSZEK potrzebuje MILOSCI !....ODSZEDL za TM (*) (*) (*)

Recommended Posts

Posted

Watek zalozony na prosbe HUND i JOLAK

Kuba pamięta niejedno schronisko.
Nikt już nie wie jak Kuba trafił do pierwszego.
Wiadomo tylko, że poniewiera się prawie 8 lat.
Nikt do tej pory go nie zechciał, nikt nie dał szansy.
Czy teraz na stare lata znajdzie ciepły kąt?
Kuba ma ok. 10 lat. zawsze wita mnie w bramie schroniska machając ogonkiem.
To piesek o krótkich łapkach (zapewne w jego żyłach płynie jamnicza krew), rudym miękkim futerku, na grzbiecie nieco ciemniejszym, pyszczek siwiejący.
Kuba jest spokojny i łagodny.
W jego ruchach nie ma pospiechu i szaleństwa. To zrównoważony, dostojny pies .Rudy misiu do przytulania.
Przyzwyczajony do kotów i szczeniąt, które nieustannie wchodzą mu na głowę. Cierpliwie znoszący zabawy z jego ogonem i uszami przez młodsze psie pokolenie.
Kuba nie musi wychodzić na długie spacery , nie niszczy przedmiotów, jest nauczony czystości(mieszka w schroniskowej kuchni).
Wystarczy mu ogródek, przytulenie, pełna miseczka i świadomość, że choć na stare lata jest komuś potrzebny.
Czy naprawdę tak trudno Go pokochać?

Kontakt w sprawie adopcji:
mój telefon 0604-950-574
schronisko 0603-255-458
mój mail [email protected]

SZUKAMY KOCHAJĄCEGO DOMU DLA TEGO WSPANIAŁEGO PSA

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hund']wpowiedziała,że Kuba się chyba już bierze na tamten świat.quote]
strasznego mial pecha... przeciez to od razu widac, ze poczciwina taka... :-(

Posted

[CENTER]Kochane maleństwo- przez całe życie poniewierane i samotne.Chociaż w zasadzie czy tą jego prosperację w zimnym,betonowym boksie, wśród własnych odchodów i moczu, bez dotyku czułej ręki kochanego pana.. można nazwać życiem?To już chyba tylko wegetacja.

Pomóż Kubie poznać barwy ŻYCIA,którego nie zaznał :shake: [/CENTER]

Posted

wczoraj o 23 dzwonił do mnie pan zainteresowany Kubą (z wrocławia) jeśli dzisiaj nie zabierze jakiejś TOTALNEJ BIDY ze schroniska w Ligocie to zabierze Kubusia.
dzisiaj kuba przywitał mnie normalnie, machając ogonkiem

Posted

Hund napisał(a):
wczoraj o 23 dzwonił do mnie pan zainteresowany Kubą (z wrocławia) jeśli dzisiaj nie zabierze jakiejś TOTALNEJ BIDY ze schroniska w Ligocie to zabierze Kubusia.
dzisiaj kuba przywitał mnie normalnie, machając ogonkiem

W Ligocie duzo nieszczesliwych istotek :shake: , ale i cioteczek do pomocy coraz wiecej.

Kubuniu, trzymam paluchy za domek dla Ciebie, kochany misiaczku !:loveu:
Juz najwyzszy czas, zebys dupinke grzal w domku, a nie na betonach przesiadywal....

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Malutki Kubus czeka na gwiazdke z nieba..

liczymy na dobry domek dla Kuby :loveu:

czy w przypadku gdy pan z Wroclawia sie zdecyduje na adopcje, mozna cie Agnieszko prosic o przedadopcyjna wizyte?
ewentualnie kogos innego proponujecie?

Posted

pan się zastanawia w dalszym ciągu, żal mu Kuby i Oskarka z Krakowa. jeśli mama pana zdecyduje się na jednego to pan zabierze drugiego. Pan pojechał na 2 dni do mamy i będzie jej przedstawiał propozycje.
Mama mieszka na wsi ma już 3 psy bidy odratowane, pan ma labradora. Będzie potrzebna wizyta przedadopcyjna na kogo mozna liczyć ( z Wrocławia najlepiej bo pan jest z Wrocławia)