martka1982 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Górnik cieszy się nowym życiem, nie zdając sobie nawet sprawy z tego ile miał szczęścia,że opuścił tamto miejsce........... Quote
caryca26 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Aj , tak , szczera prawda. Weszły deklaracje za 01/2013 od cioteczek Koelka 10 zł i pikola 10 zł Z całego serca dziękujemy! Quote
caryca26 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Zajrzyjcie cioteczki na bazarek tym razem między innymi dla współlokatora Górniczka - Bronisława . Może kogoś zainteresuje kosmetykowa wyprzedaż [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238635-Markowe-kosmetyki-Avene-Vichy-Eucein-i-inne-dla-Bazyla-i-Binga-OTWARTE-do-06-02-20-00?p=20272570#post20272570[/url] Quote
caryca26 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 kikou wysłała mi na pw skan rachunku za lek wątrobowy Górnisia na kwotę 56,54 Prosiłam żeby wkleiła też na wątku ale kaskę puściłam co odnotowuje w rozliczeniu. Quote
kikou Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 wklejam :) [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/80abb6ad1cc8286f.html"][IMG]http://images35.fotosik.pl/1774/80abb6ad1cc8286fmc.jpg[/IMG][/URL] Quote
piescofajnyjest Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 ja juz sie zameldowalam na bazarku:) a Gornisiowi buziaki posylam..... Quote
caryca26 Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 Weszła deklaracja za grudzień od cioteczki pietrucha204 10 zł Ślicznie dziękuję! Quote
kikou Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 zawsze jak szykujemy jedzenie to strasznie chce mi sie śmiać z Górnisia ( a w ogóle to wygląda tak, że ja stoje z ogromną michą i chochlą oraz różnymi karmami zdrowotnymi i kilkunastoma róznymi pojemniczkami z różnymi specyfikami i każdemu piesiowi szykuje jedzonko w jego misce z odpowiednimi dodatkami w zależności jakie ma przepisane zalecone leki czy suplementy, a TZ biega od pomieszczenia do pomieszczenia i zanosi każdemu jego porcje, oprócz kilku maluchów, które jedza w grupie - jednak każdy piesio je osobno żeby było widać kto jaki ma apetyt i żeby każdy zjadł swoje leki...) ale wracając do rzeczy... Górniś je tak strasznie szybko, że zanim kolejny piesio dostanie swoją miseczke on już stoi nad pusta swoją i czeka na dokładke :) :) :) nawet młodzież nie daje rady dotrzymać mu kroku w tej dyscyplinie Quote
martka1982 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 hmm łapczywiec czy może głód, którego zaznał w życiu sprawia,że taki jest tego się nie dowiemy, najważniejsze,że ma pełną michę i miłości człowieka znacznie więcej niż jakakolwiek micha jest w stanie pomieścić:) Quote
piescofajnyjest Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 hehehhehh:) i dobrze, ze mu apetyt dopisuje! znaczy, ze zdrowiutki:) Quote
caryca26 Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Weszły deklaracje za luty od cioteczek Asiapyziak 50 zł i ewu 15 zł Ślicznie dziękujemy kochane! Quote
caryca26 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Weszła deklaracja za luty od cioteczki Bambino 10 zł Bardzo dziękuję! Quote
pikola Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='kikou']zawsze jak szykujemy jedzenie to strasznie chce mi sie śmiać z Górnisia ( a w ogóle to wygląda tak, że ja stoje z ogromną michą i chochlą oraz różnymi karmami zdrowotnymi i kilkunastoma róznymi pojemniczkami z różnymi specyfikami i każdemu piesiowi szykuje jedzonko w jego misce z odpowiednimi dodatkami w zależności jakie ma przepisane zalecone leki czy suplementy, a TZ biega od pomieszczenia do pomieszczenia i zanosi każdemu jego porcje, oprócz kilku maluchów, które jedza w grupie - jednak każdy piesio je osobno żeby było widać kto jaki ma apetyt i żeby każdy zjadł swoje leki...) ale wracając do rzeczy... Górniś je tak strasznie szybko, że zanim kolejny piesio dostanie swoją miseczke on już stoi nad pusta swoją i czeka na dokładke :) :) :) nawet młodzież nie daje rady dotrzymać mu kroku w tej dyscyplinie[/QUOTE] Ha,ha...sprytny Gornisio:loveu: Quote
kikou Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 wczoraj Górniś rozpoczął kuracje na kulawe nóżki CARTROPHENEM - trwa to 4 tygodnie, jeden zastrzyk co 6-7 dni. Lek podobno daje świetne rezultaty w leczeniu głównie chorych stawów - ale jest zalecany we wszystkich schorzeniach aparatu ruchowego. (Jak pamiętacie spondyloza nie jest uleczalna, a znane psie leki mogą co najwyżej te procesy degradacyjne przyhamować) Tak więc Pani Wet jak najbardziej polecała go dla Górniczka - dużo bardziej niż powszechnie używane leki przeciwzapalne - strasznie toksyczne dla starszego organizmu psiaka, bo co niezwykle ważne cartrophen niemal nie ma skutków ubocznych... będziemy referować jak tam rezultaty Quote
caryca26 Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Dzięki kochana za informację i mam nadzieję , że rezultaty będą. No i pisz ile kaski będzie potrzeba. Wiem , że się powtarzam ale naprawdę szczęściarz z tego Górnisia , że do Ciebie trafił. Quote
kikou Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='caryca26']Dzięki kochana za informację i mam nadzieję , że rezultaty będą. No i pisz ile kaski będzie potrzeba. Wiem , że się powtarzam ale naprawdę szczęściarz z tego Górnisia , że do Ciebie trafił.[/QUOTE] nie trzeba kaski :) dostaliśmy ten lek dla dwóch innych kulawych piesków, które są u nas bez wsparcia z dogo i Górniś załapał sie przy okazji ale dla Górniczka potrzebowałabym co innego - znowu ten preparat poprawiający florę bakteryjną jelit (Fermactiv) - kupka znowu sie pogorszyła - jeśli ktos ma to prosze prześlijcie do nas, jeśli nie to ja zamówie w gabinecie et. u mnie. Quote
caryca26 Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 [quote name='kikou']nie trzeba kaski :) dostaliśmy ten lek dla dwóch innych kulawych piesków, które są u nas bez wsparcia z dogo i Górniś załapał sie przy okazji ale dla Górniczka potrzebowałabym co innego - znowu ten preparat poprawiający florę bakteryjną jelit (Fermactiv) - kupka znowu sie pogorszyła - jeśli ktos ma to prosze prześlijcie do nas, jeśli nie to ja zamówie w gabinecie et. u mnie.[/QUOTE] Spoko kochana , daj po prostu znać jak będzie trzeba na jakieś leki. Górniś jest dla mnie najważniejszy.Ma przeogromne szczęście , że w porę wyrwał się z konińskiego schroniska i teraz musi mieć taki komfort na jaki zasłużył. Quote
piescofajnyjest Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 no to teraz nam Gornis bedzie smigal po tych lekach, ze hoho......!:) Quote
Panna Marple Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Dzięki wielkie kikou za info o Górnisiu. I jeszcze raz za to, że może być u Ciebie i ma tak cudownie:loveu: Quote
caryca26 Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Weszły deklaracje : - od Koelka za 02/2013 10 zł - od ewu za 03/2013 15 zł Ślicznie dziękujemy! Zapłaciłam kikou 300 zł za kolejny miesiąc. Quote
caryca26 Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Weszła wpłata za luty od cioteczki Barbarela 20 zł Dziękuję pięknie! Quote
caryca26 Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Weszła deklaracja od cioteczki pikola 20 zł ( za 02/2013 , 03/2013) Śliczne dzięki! Quote
Recommended Posts