Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zajrzyjcie cioteczki na bazarek tym razem między innymi dla współlokatora Górniczka - Bronisława .
Może kogoś zainteresuje kosmetykowa wyprzedaż
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238635-Markowe-kosmetyki-Avene-Vichy-Eucein-i-inne-dla-Bazyla-i-Binga-OTWARTE-do-06-02-20-00?p=20272570#post20272570[/url]

Posted

zawsze jak szykujemy jedzenie to strasznie chce mi sie śmiać z Górnisia ( a w ogóle to wygląda tak, że ja stoje z ogromną michą i chochlą oraz różnymi karmami zdrowotnymi i kilkunastoma róznymi pojemniczkami z różnymi specyfikami i każdemu piesiowi szykuje jedzonko w jego misce z odpowiednimi dodatkami w zależności jakie ma przepisane zalecone leki czy suplementy, a TZ biega od pomieszczenia do pomieszczenia i zanosi każdemu jego porcje, oprócz kilku maluchów, które jedza w grupie - jednak każdy piesio je osobno żeby było widać kto jaki ma apetyt i żeby każdy zjadł swoje leki...) ale wracając do rzeczy... Górniś je tak strasznie szybko, że zanim kolejny piesio dostanie swoją miseczke on już stoi nad pusta swoją i czeka na dokładke :) :) :) nawet młodzież nie daje rady dotrzymać mu kroku w tej dyscyplinie

Posted

hmm łapczywiec czy może głód, którego zaznał w życiu sprawia,że taki jest
tego się nie dowiemy, najważniejsze,że ma pełną michę i miłości człowieka znacznie więcej niż jakakolwiek micha jest w stanie pomieścić:)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='kikou']zawsze jak szykujemy jedzenie to strasznie chce mi sie śmiać z Górnisia ( a w ogóle to wygląda tak, że ja stoje z ogromną michą i chochlą oraz różnymi karmami zdrowotnymi i kilkunastoma róznymi pojemniczkami z różnymi specyfikami i każdemu piesiowi szykuje jedzonko w jego misce z odpowiednimi dodatkami w zależności jakie ma przepisane zalecone leki czy suplementy, a TZ biega od pomieszczenia do pomieszczenia i zanosi każdemu jego porcje, oprócz kilku maluchów, które jedza w grupie - jednak każdy piesio je osobno żeby było widać kto jaki ma apetyt i żeby każdy zjadł swoje leki...) ale wracając do rzeczy... Górniś je tak strasznie szybko, że zanim kolejny piesio dostanie swoją miseczke on już stoi nad pusta swoją i czeka na dokładke :) :) :) nawet młodzież nie daje rady dotrzymać mu kroku w tej dyscyplinie[/QUOTE]

Ha,ha...sprytny Gornisio:loveu:

Posted

wczoraj Górniś rozpoczął kuracje na kulawe nóżki CARTROPHENEM - trwa to 4 tygodnie, jeden zastrzyk co 6-7 dni. Lek podobno daje świetne rezultaty w leczeniu głównie chorych stawów - ale jest zalecany we wszystkich schorzeniach aparatu ruchowego. (Jak pamiętacie spondyloza nie jest uleczalna, a znane psie leki mogą co najwyżej te procesy degradacyjne przyhamować) Tak więc Pani Wet jak najbardziej polecała go dla Górniczka - dużo bardziej niż powszechnie używane leki przeciwzapalne - strasznie toksyczne dla starszego organizmu psiaka, bo co niezwykle ważne cartrophen niemal nie ma skutków ubocznych...
będziemy referować jak tam rezultaty

Posted

Dzięki kochana za informację i mam nadzieję , że rezultaty będą. No i pisz ile kaski będzie potrzeba.
Wiem , że się powtarzam ale naprawdę szczęściarz z tego Górnisia , że do Ciebie trafił.

Posted

[quote name='caryca26']Dzięki kochana za informację i mam nadzieję , że rezultaty będą. No i pisz ile kaski będzie potrzeba.
Wiem , że się powtarzam ale naprawdę szczęściarz z tego Górnisia , że do Ciebie trafił.[/QUOTE]

nie trzeba kaski :)
dostaliśmy ten lek dla dwóch innych kulawych piesków, które są u nas bez wsparcia z dogo i Górniś załapał sie przy okazji

ale dla Górniczka potrzebowałabym co innego - znowu ten preparat poprawiający florę bakteryjną jelit (Fermactiv) - kupka znowu sie pogorszyła - jeśli ktos ma to prosze prześlijcie do nas, jeśli nie to ja zamówie w gabinecie et. u mnie.

Posted

[quote name='kikou']nie trzeba kaski :)
dostaliśmy ten lek dla dwóch innych kulawych piesków, które są u nas bez wsparcia z dogo i Górniś załapał sie przy okazji

ale dla Górniczka potrzebowałabym co innego - znowu ten preparat poprawiający florę bakteryjną jelit (Fermactiv) - kupka znowu sie pogorszyła - jeśli ktos ma to prosze prześlijcie do nas, jeśli nie to ja zamówie w gabinecie et. u mnie.[/QUOTE]

Spoko kochana , daj po prostu znać jak będzie trzeba na jakieś leki. Górniś jest dla mnie najważniejszy.Ma przeogromne szczęście , że w porę wyrwał się z konińskiego schroniska i teraz musi mieć taki komfort na jaki zasłużył.