Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaka ma piekna główkę:)
[URL]https://lh4.googleusercontent.com/-k8cXc8RvmgM/UE9SdfsvXPI/AAAAAAAAPRE/b3eqNvuen9E/s800/P1140294.JPG[/URL]

No i uszyska:)
[url]https://lh4.googleusercontent.com/-O4-RvS1moII/UE9S4o1-ZdI/AAAAAAAAPSE/Pgdkev6H4PE/s800/P1140302.JPG[/url]

Pzdr.

Posted

podniosę Fuksia a przy okazji poproszę o głosy na Białą Podlaską
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232080-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesie%C5%84!/page10#post19676842[/url]

• 2 months later...
Posted

Fuks cały czas w DT, nikt chyba nie jest go godzien :) nawet nie wiadomo czy go odświeżać bo nikomu jeszcze się nie udało spełnić oczekiwań jego opiekuna :)

Posted

[quote name='piecyk']Fuks cały czas w DT, nikt chyba nie jest go godzien :) nawet nie wiadomo czy go odświeżać bo nikomu jeszcze się nie udało spełnić oczekiwań jego opiekuna :)[/QUOTE]

to ja myślę , ze Fuksio już tam powinien zostać , to jego DOM :)

Posted

Fuks mieszka w DT już ponad rok, a trafił do niego jako szczeniak. Po takim czasie sam opiekun tymczasowy mocno się do niego przyzwyczaił, więc pewnie ewentualna decyzja od adopcji byłaby trudna.
No zobaczymy co to będzie, w każdym bądź razie eksmisja Fuksowi nie grozi.

Posted

[quote name='tpzopoczno']Fuks mieszka w DT już ponad rok, a trafił do niego jako szczeniak. Po takim czasie sam opiekun tymczasowy mocno się do niego przyzwyczaił, więc pewnie ewentualna decyzja od adopcji byłaby trudna.
No zobaczymy co to będzie, w każdym bądź razie eksmisja Fuksowi nie grozi.[/QUOTE]

oj sama bym też nie oddała :)

Posted

[quote name='tpzopoczno']Fuks mieszka w DT już ponad rok, a trafił do niego jako szczeniak. Po takim czasie sam opiekun tymczasowy mocno się do niego przyzwyczaił, więc pewnie ewentualna decyzja od adopcji byłaby trudna.
No zobaczymy co to będzie, w każdym bądź razie eksmisja Fuksowi nie grozi.[/QUOTE]
Fakt.
Życze Fuksikowi, aby mial to szczęście i pozostal tam, gdzie jest:) Lub znalazł jeszcze lepszy DS, o ile to jest możliwe:)

pzdr.

• 4 weeks later...
Posted

Oj, niestety nie ma nowych zdjęć i długo będzie trzeba czekać na nowe, bo fotografa nam brak:) A jak jest ktoś z aparatem to od razu do tych bardziej potrzebujących bid w schronisku trzeba jechać.

• 3 weeks later...
Posted

Fuks przepiękny pies, trzymam za niego kciuki od kilku miesięcy. Jak dla mnie ideał psiej urody i w dodatku chyba charakter też fajny i się z kotami dogaduje. Tak bardzo żałuję, że nie mam warunków na drugiego psa.