Ogar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Proszę :) I trochę mniejsza wersja ;) Tyle udało mi się zrobić z tych fotek:) rozjaśniłem je trochę co by psiaka było widać :) PS. Tekst mogę zmienić. Ściskam Ogar Quote
zuziaM Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Dziekujemy - piekny banerek. Moze ktos umie go podlinkowac :oops: ? Probowalam, ale .... nie wyszlo mi nic z tego.... Quote
Justynak Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Seaside napisał(a): Sunia nie ma imienia!!!!!!!!!!!!!! Oj wstyd, wstyd żeby taka ślicznota była bezimienna ;) Może więc TRUSIA? Tak mi jakoś do niej pasuje... :razz: Quote
Jola_K Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 podlinkowany, do skopiowania: Trusia, mnie tez takie imie pasuje :) Quote
Seaside Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Kurcze... nie mam nawet kiedy gazety kupić... nie wiem czy ogłoszenie się ukazało.... nikt nie dzwonił :( :shake: Quote
zuziaM Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Seaside napisał(a):Kurcze... nie mam nawet kiedy gazety kupić... nie wiem czy ogłoszenie się ukazało.... nikt nie dzwonił :( :shake: Jagodko, kupilam i .... niestety nie ma naszego straszaczka ... TRUSI :shake: . Quote
Justynak Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 W górę Truśka, może dziś się szczęście do Ciebie uśmiechnie? :roll: Quote
Seaside Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 zuziaM napisał(a):Jagodko, kupilam i .... niestety nie ma naszego straszaczka ... TRUSI :shake: . NO TO JA JUŻ NIE WIEM.... :( Dlaczego nie ogłaszają?? Wysłałam maila z żądaniem potwierdzenia odbioru i wiem że go otrzymali...... :placz: Quote
Seaside Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Pokaż się dziś wszystkim malutka :( Małgosiu może ja coś nie tak robię z tymi ogłoszeniami?? Napisałam na tego maila którego mi podałaś..... :placz: Quote
Jola_K Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 magda z. napisał(a):Wznowiłam allegro panience:) dziekujemy :) Quote
magda z. Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Nie ma sprawy, może tym razem komuś wpadnie w oko. Quote
Seaside Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Żadna ciotka nie zajrzała dziś do Trusi :placz: Quote
zuziaM Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 mail do ogloszen w Wyborczej : [email protected] Ja wyslalam Lusi jakis czas temu i wydrulowali ( chociaz bez zdjecia , a wiadomo, ze wtedy duzo gorzej o domek ). W razie czego trzeba naprawde bardzo dokladnie opisac psiaka wyglad..... to wplywa na wyobraznie ewentualnych chetnych i moze wtedy beda dzwonic i dopytywac o szczegoly , a wtedy trzeba brac adresy mailowe i zdjecia im wysylac. Quote
Recommended Posts