Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Agappe wiecie już jak tym razem spisały się Asiaczki. Ja poniżej wstawię wyniki, leciutko uzupełnione:

[SIZE=4][COLOR=Red][B] PSY
kl. o
Abotere's ADUNBI - dosk.3
JAZZY BOY Asiaczek - dosk.2
JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG![/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=Magenta][B] kl. ch
FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk1., CAC[/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=Purple][B] SUKI
kl. o
JELY JOSHREEN Asiaczek - dosk1., CAC, BOS[/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=SeaGreen][B] kl. ch
FELMERIA FOR CHRISTMA SEVE Asiaczek - dosk.1, CAC[/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=Cyan][B] Para Hodowlana - 4 miejsce (Dżezik + Żelcia)[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=Blue][B] Grupa Hodowlana - 2 miejsce (Farik, Felka, Jumcia, Dżezik i Żelka)
[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=DarkRed][B] Młody Prezenter - 4 miejsce; koleżanka z Litwy Goda Jurgilaite + FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek.[/B][/COLOR][/SIZE]

Wystawa - jak widzicie - baaaardzo udana. Jedyny minus to ... pogoda. W czasie wystawy lało, padało, mżyło, kapało... Tylko raz czy dwa razy na bardzo krótki wyszło słońce.

Ale dzięki Donya mieliśmy namiocik nad głowami i nasze pupilki jakoś nie zmokły. A wyobrażacie sobie zmokniętego pudla???

Dwa ciasta zjedzone, szampan - wypity, humory - super, zdjęcia - są i to dużo, Polacy - górą, bigielek - BIS 2, seterek Narisowej, olbrzym czarny, miniaturki, SH, amstafek od Sentinel, pudliczka od Magdy (a właściwie od Ani), corgi Bardotkowe, Kruszek SuperGosi, akitki Donya - wszyscy zadowoleni!:lol:

Pięknie dziękuję za dodatkowe ciasto, szampan od zaprzyjaźnionych SH oraz ogromne wsparcie przy prezentacji Pary i Grupy Hodowlanej oraz za oklaski podczas BIS-ów:
Donya
-Magda-
Rita (koleżanka -Magdy- z pudlem)
Bardotka
PiotrJan z Rodziną
Jagoodka
Narisowa - pochwała dla robiącej ciasto; było pyszne! Miło było poznać!
SuperGosia
Sentinel
AngieP
Hawana - a ja nie wiem, która to Ty byłaś...:oops:Oj, głupio mi, głupio...

Czy kogoś ominęłam?:oops:
Pzdr.

Posted

[quote name='AiMiN']Kochani, wracajcie do Polski tylko ze złotkiem :evil_lol:

Powodzenia i dobrej zabawy wszystkim!

[B]Asiaczku[/B], nerwy zostaw w domku i ruszaj w drogę ze ślicznotkami - baskami :bigok:[/quote]
Asiu, zadanie wykonane!

[quote name='piotrjan']Asiaczku , zastanawiam się co jest lepsze Twoje psy czy ciasta ?
... i dochodzę do wniosku , że wszystko jest wybitne .
Tak trzymaj , być z Tobą na wystawie to poezja , której nie zagłuszy proza deszczu i bagienka na ringu .[/quote]
PiotrJan - cóż ja mogę powiedzieć? Całuski dla Całej Rodziny!!!

[quote name='warg2003warg']Dojazd z Asiaczkiem na wystawę jest również przyjemny.[/quote]
O, właśnie! Dawno się nie widziałysmy i dawno nie jechałyśmy razem na wystawę.... Trzeba to nadrobić!:lol:

[quote name='Agappe']potwierdzam..w szczegolności jak baski chodza po głowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Eeee, to było dawno i nieprawda!:evil_lol: A LEżAłY obok Ciebie, bo bagażnik był już zajęty!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='piotrjan']Agappe , baski to najbardziej niezależne psy na świecie .
Jak się nie dopuści ich do kierowcy , to jakoś to można przeżyć .[/quote]
Zgadzam się! A skąd Ty to wiesz...?:crazyeye:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Albo jestem Slepawa na starośc, alebo nie było Lhasa...
Może niech ktoś jeszcze sprawdzi, proszę.
Pzdr.[/quote]
Joasiu gratuluję kolejnych sukcesów!!!!!!!!! :multi:
Czy masz jakieś fotki z ringu Grupy V czyli SH, Basenji oraz z finałów? Jak Husky poszło na BOG? :cool3:

Posted

wklejam link do zdjęć gr.VII, seterkowo jest w wersji testowej, więc muli i trzeba się uzbroić w cierpliwość,żeby coś obejrzeć
[URL]http://portal.seterkowo.org/index.php?option=com_gallery2&Itemid=48&g2_itemId=95721[/URL]

Posted

[quote name='Jagoodka'][B]Asiaczku[/B] kiedy bedą zdjęcia?? :)) Ładnie się o nie uśmiecham :)[/quote]
Będą, będą, właśnie siedzę nad nimi...

[quote name='zpr']Joasiu gratuluję kolejnych sukcesów!!!!!!!!! :multi:
Czy masz jakieś fotki z ringu Grupy V czyli SH, Basenji oraz z finałów? Jak Husky poszło na BOG? :cool3:[/quote]
[B]ZPR[/B] - do bisów jeszcze nie doszłam w obróbce fotek. Ale z ringu to mam, głównie PiotraJana.
Pzdr.

Posted

Gratuluję wszystkim!!!
nie przywitałam się z Wami, bo wyleciałam wściekła z postanowieniem, że to piewszy i ostatni raz. Podeszłam tylko do basków, ale widziałam, że już ktoś biega :)

Posted

W sumie to było tak:
Lalka jest wystawiana dopiero od miesiąca-wszystko co umie jest jeszcze "świeże". Mimo, że bardzo się starała wyszłam z ringu conajmniej wściekła... No i ona myślała, że przez nią :-(. Gdyby była ładna pogoda pewnie poszłabym nad Niemien, ochłonęła, wyglaskała sukę i przyszła do Was. A w tym deszczu chciałam poprostu jak najszybciej stamtąd wyjechać. Tata wziął Lalę i poszedł do samochodu a ja podeszłam bo Ciebie, bo obiecałam, że pomogę i nie chciałam żebyś została na lodzie ale już ktoś był... Byłyście bardzo zajęte więc sobie poszłam.

Posted

A czy ktos wie moze jak sie nazywala polska beagelka, ktora wygrala VI grupe.
Chcialabym "poznac" konkurencje:mad:

Serdecznie wszystkim gratuluje.
A w baskach to sie chyba zakochalam:loveu:

Posted

[quote name='wiesia75']A czy ktos wie moze jak sie nazywala polska beagelka, ktora wygrala VI grupe.
Chcialabym "poznac" konkurencje:mad:

Serdecznie wszystkim gratuluje.
A w baskach to sie chyba zakochalam:loveu:[/quote]

Brixi Adea

Posted

Dziękuję za gratulacje :lol:
Asiaczek, Bardotka i Ania dziękuję za wspólną podróz :lol:
Wszystkim dziękuję za super atmosferę na wystawie - te ciasta, ten szampan, ten doping ;)