Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 391
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Dropka niestety też finansowy kryzys...

zrobiłam przelew za DT za czerwiec i niestety sytuacja nie jest za ciekawa...

[B][SIZE=3]W SKARPECIE DROPKA JEST: 600 zł - 835 zł = [U]- 235 zł

[/U][/SIZE][/B][SIZE=3]regularne wpłaty na Dropka , czyli stała deklaracja jest tylko od basiaaap w kwocie 100 zł
to za mało, by utrzymać chłopaka w DT.[/SIZE][B][SIZE=3][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/225378-Kopniaki-cz%C4%99sto-brak-jedzenia-takie-by%C5%82o-ich-%C5%BCycie-Teraz-prosz%C4%85-o-pomoc?p=18919496#post18919496"]
post rozliczeniowy[/URL][/SIZE][/B][SIZE=3][/SIZE]

Posted

Hm, mogłabym coś jeszcze podesłać, tylko jest jeden problem - dziś już nie zdążę, w sobotę bank nieczynny, a od niedzieli 2 tygodnie bedę poza Poznaniem, nie obsługuję internetowo konta... Hm... Pomyślę...

Posted

Niedawno sformalizowaliśmy naszą działalność i założyliśmy Stowarzyszenie Pomocy Zwierzętom Łapa. Dropek to jeden z naszych podopiecznych:) Dlatego prosimy o wpłaty na konto:

[B][B]Stowarzyszenie Pomocy Zwierzętom "ŁAPA"[/B][/B]
[B]Bank Millennium SA[/B]
[B]35 1160 2202 0000 0002 1858 8898[/B]
[B]os. Batorego 24/10
64-300 Nowy Tomyśł[/B]

[B]W tytule przelewu należy wpisać "darowizna na cele statutowe- Dropek + nick z dogo"[/B]
[B]
Dla przelewów z zagranicy[/B]
[B]IBAN PL 35 1160 2202 0000 0002 1858 8898[/B]
[B]Kod SWIFT banku BIGBPLPW[/B]

Akrum mogłabyś poumnieszczać tą informację w postach rozliczeniowych psiaków? No i baner Stowarzyszenia- coby wszyscy wiedzieli o co chodzi;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Pyrdka']Pecha ma ten cudny chłopak, co lubi rządzić.[/QUOTE]

Oby nie bo własnie pojechał na kastrację :/
Dostanie łagodniejsza narkozę żeby nie ryzykować za bardzo, chociaz mały jest w sumie w świetnej formie .

Posted

szkoda, że ludzie robią nadzieję, a później nawet nie potrafią napisać, przepraszam - rezygnuje.

No nic, w takim razie szukamy dalej.

Stonka - napisz proszę, jak Dropek zniósł kastrację i czy wszystko obyło się bez komplikacji.
I jak się dzisiaj czuje.

Posted

Dropciu zaproś Ciocie na bazarek sklecony na Twoje i Lucka potrzeby [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230074-To-i-owo-np-expres-ci%C5%9Bnieniowy-dla-Dropka-i-Lucka-do-07-08-do-21-00?p=19444076#post19444076"]KLIK[/URL]

Posted

ooooooooooooo, ciotka robi sobie wycieczkę? Jeśli tak to ode mnie też ich wytarmoś i stonkę pozdrów:)

Posted

i ja i ja :):):)
już się nie mogę doczekać :):):)
chyba nie wysiedzę w pracy...

Dropek - nowa koleżanka do Ciebie przyjedzie dzięki sponsorowi, któremu serce pękło usłyszawszy historię o padaczce.

Posted

[quote name='Akrum']i ja i ja :):):)
już się nie mogę doczekać :):):)
chyba nie wysiedzę w pracy...

[B]Dropek - nowa koleżanka do Ciebie przyjedzie dzięki sponsorowi, któremu serce pękło usłyszawszy historię o padaczce.[/B][/QUOTE]

Ale Wam przyleję:mad: Z jedną i drugą gadaliśmy dzisiaj i żadna pary z gęby nie puściła:mad: a to najlepsza wiadomość tego dnia:multi:
Jeśli jesteście w stanie to proszę ucałować sponsora ode mnie:)

Posted

bo wolałam nic nie krakać, ale mi się tu wymsknęło...
chciałam Wam dać znać dopiero, kiedy miałabym ją w aucie, żeby nie zapeszyć.

Na jarmarku może sponsora poznasz.

no i późno do przytuliska się dodzwoniłam...

Posted

[quote name='Nutusia']O rany... ale wspólnik Dropka do bazarku to... nasza Gapcia!!! Rodzina jakaś, czy co?... ;)[/QUOTE]

hahaha, to terrier walijski jest :p z tatuażem :)
ale z tego samego bidula, więc faktycznie - rodzina :)

Posted

[quote name='Nutusia']Terier walijski!?!?!? A ja myślałam, że Gapcia to taki bardziej... jamnik szorstkowłosy :)[/QUOTE]

Gapcia tak, to bardziej jamnik szorstkowłosy, ale Lucek to terrier walijski :)

Tu wątek LUCKA: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229216-Terrier-walijski-Rodow%C3%B3d-nie-uchroni%C5%82-go-od-bezdomno%C5%9Bci-Lucek-prosi-o-pomoc%21"]KLIK[/URL]

Może z pysia troszkę podobny, ale w całości niestety nie :)

Posted

Dropcio wyściskany:lol:. Przywiozłyśmy mu koleżankę Igiełkę - z tego samego psiego bidula.
Dropek nie do poznania. Cudowny, radosny i nad wyraz dziarski. Hehe i ma spida ,że szok. Czekał na nas przed furtką ze Stonką. Gdzie Ci ludzie maja oczy, że nikt go jeszcze nie wypatrzył. Widać, ze chłopak szczęśliwy jak i całe stadko stonkowe. Wszystkie psiaki zadbane i wpatrzone w Anię jak w obrazek.:lol: