Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zula, to w takim razie Cię [U]CHYBA[/U] widziałam ;) Ale na mp też byla dziewczyna z cockerem, raz angielskim raz amerykanskim, blondynka, nie wiesz kto to?
olaglowka - świetnie, będę miała okazję Cię poznać ;)

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata :)']Ale na mp też byla dziewczyna z cockerem, raz angielskim raz amerykanskim, blondynka, nie wiesz kto to?[/quote]Niestety nie.:shake:

Posted

[quote name='Błyskotka']Czy orientuje się ktoś czy na stronie oddziału będzie wykaz zgłoszonych psów albo chociaż plan sędziowanie ?[/quote]
[B]Błyskotka [/B]nie wiadomo, ale ja będę w przyszłym tygodniu w ZK więc mogę się czegoś dowiedzieć co by Cię interesowało :)

Posted

[quote name='Wiza']Ja jadę do Bytomia z goldenką.
Jagoodka dowiedz się jak możssz kiedy wstawią katalog przedwystawowy![/quote]
Nie wie czy w ogóle będzie katalog przedwystawowy. 2 lata temu był, a w tamtym roku nie...
Ale zawsze mogę dowiedzieć się o poszczególne stawki :)

Posted

[quote name='Wiza']Ooo, zależało by mi na ilości goldenem, suk w klasie młodzieży !
Prosze.[/quote]
Ka będę w Zk wtorek-czwartek, więc jeżeli będą już stawki to oczywiście spiszę :)

Posted

[quote name='Jagoodka']Ka będę w Zk wtorek-czwartek, więc jeżeli będą już stawki to oczywiście spiszę :)[/quote]
[B]Jagoodka[/B], jakbyś mogła też dowiedzieć się o berneńczyki - suki klasa otwarta, będę wdzięczna :)

Posted

[quote name='Alfa147'][B]Jagoodka[/B], jakbyś mogła też dowiedzieć się o berneńczyki - suki klasa otwarta, będę wdzięczna :)[/quote]
[B]Alfa147[/B] jasne, nie ma sprawy :)

Posted

[quote name='agata :)']A wie ktoś czy katalog już poszedł do druku?[/quote]
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia. [B]agata :)[/B] zadzwoń do ZK w poniedziałek między 15 a 19 i się zapytaj.
Ale myslę, że chyba jeszcze nie poszedł do druku - chociaż któż to wie... różnie to bywa.

Posted

[quote name='agata :)']Dzięki :) Dzwoniłam dziś i wczoraj i nikt nie odbierał. Mam nadzieję, ze mi się uda![/quote]
Bo oddział jest czynny tylko w poniedziałek, środę i czwartek między 15 a 19 :)
Więc nic dziwnego, że nikt nie odbierał w piatek i sobote.

Posted

[quote name='Jagoodka']Bo oddział jest czynny tylko w poniedziałek, środę i czwartek między 15 a 19 :)
Więc nic dziwnego, że nikt nie odbierał w piatek i sobote.[/quote]
Dzięki :) Ja nie jestem członkiem zk więc się nie orientuję :)

Posted

[quote name='Talagia']A można by się dowiedzieć o stawce seterków angielskich ? konkretnie młodzież : Baaaardzo bym prosiła :diabloti:[/quote]
Oczywiście, że można :) Ale tak jak mówię dopiero środa-czwartek.