agata :) Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Zula, to w takim razie Cię [U]CHYBA[/U] widziałam ;) Ale na mp też byla dziewczyna z cockerem, raz angielskim raz amerykanskim, blondynka, nie wiesz kto to? olaglowka - świetnie, będę miała okazję Cię poznać ;) Quote
olaglowka Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Zapraszam bede przy pudlach, bede miec tez sealyham terriera. Poznasz mnie po pudlach jeden apricot, drugi srebrny. Quote
agata :) Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Cieszę się :) Jak myślicie, przyjmą mnie jeszcze? Quote
cockermanka Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Jeżeli katalog jeszcze nie poszedł do druku,to być może tak...wszystko zależy od oddziału... Quote
agata :) Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Mam nadzieję :) będę dzwonić i wszystkiego się dowiem. Quote
zula Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='agata :)']Ale na mp też byla dziewczyna z cockerem, raz angielskim raz amerykanskim, blondynka, nie wiesz kto to?[/quote]Niestety nie.:shake: Quote
Błyskotka Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Czy orientuje się ktoś czy na stronie oddziału będzie wykaz zgłoszonych psów albo chociaż plan sędziowanie ? Quote
Jagoodka Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='Błyskotka']Czy orientuje się ktoś czy na stronie oddziału będzie wykaz zgłoszonych psów albo chociaż plan sędziowanie ?[/quote] [B]Błyskotka [/B]nie wiadomo, ale ja będę w przyszłym tygodniu w ZK więc mogę się czegoś dowiedzieć co by Cię interesowało :) Quote
Wiza Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ja jadę do Bytomia z goldenką. Jagoodka dowiedz się jak możssz kiedy wstawią katalog przedwystawowy! Quote
Jagoodka Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='Wiza']Ja jadę do Bytomia z goldenką. Jagoodka dowiedz się jak możssz kiedy wstawią katalog przedwystawowy![/quote] Nie wie czy w ogóle będzie katalog przedwystawowy. 2 lata temu był, a w tamtym roku nie... Ale zawsze mogę dowiedzieć się o poszczególne stawki :) Quote
Wiza Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ooo, zależało by mi na ilości goldenem, suk w klasie młodzieży ! Prosze. Quote
Jagoodka Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='Wiza']Ooo, zależało by mi na ilości goldenem, suk w klasie młodzieży ! Prosze.[/quote] Ka będę w Zk wtorek-czwartek, więc jeżeli będą już stawki to oczywiście spiszę :) Quote
Alfa147 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='Jagoodka']Ka będę w Zk wtorek-czwartek, więc jeżeli będą już stawki to oczywiście spiszę :)[/quote] [B]Jagoodka[/B], jakbyś mogła też dowiedzieć się o berneńczyki - suki klasa otwarta, będę wdzięczna :) Quote
Jagoodka Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='Alfa147'][B]Jagoodka[/B], jakbyś mogła też dowiedzieć się o berneńczyki - suki klasa otwarta, będę wdzięczna :)[/quote] [B]Alfa147[/B] jasne, nie ma sprawy :) Quote
Jagoodka Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='agata :)']A wie ktoś czy katalog już poszedł do druku?[/quote] Szczerze mówiąc nie mam pojęcia. [B]agata :)[/B] zadzwoń do ZK w poniedziałek między 15 a 19 i się zapytaj. Ale myslę, że chyba jeszcze nie poszedł do druku - chociaż któż to wie... różnie to bywa. Quote
agata :) Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Dzięki :) Dzwoniłam dziś i wczoraj i nikt nie odbierał. Mam nadzieję, ze mi się uda! Quote
Jagoodka Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='agata :)']Dzięki :) Dzwoniłam dziś i wczoraj i nikt nie odbierał. Mam nadzieję, ze mi się uda![/quote] Bo oddział jest czynny tylko w poniedziałek, środę i czwartek między 15 a 19 :) Więc nic dziwnego, że nikt nie odbierał w piatek i sobote. Quote
Talagia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 A można by się dowiedzieć o stawce seterków angielskich ? konkretnie młodzież : Baaaardzo bym prosiła :diabloti: Quote
agata :) Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='Jagoodka']Bo oddział jest czynny tylko w poniedziałek, środę i czwartek między 15 a 19 :) Więc nic dziwnego, że nikt nie odbierał w piatek i sobote.[/quote] Dzięki :) Ja nie jestem członkiem zk więc się nie orientuję :) Quote
Jagoodka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='Talagia']A można by się dowiedzieć o stawce seterków angielskich ? konkretnie młodzież : Baaaardzo bym prosiła :diabloti:[/quote] Oczywiście, że można :) Ale tak jak mówię dopiero środa-czwartek. Quote
FRODKA Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 To ja pięknie proszę o stawkę owczarków szetlandzkich Quote
jusiss Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ja bardzo ladnie prosze o laby. Jesli bylaby zatrwazajaca ilosc to poprosze tylko o stawki ilosciowe (+ stawka psy uzytki). Z gory dziekuje :p Quote
aga616 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 to i ja się podłączę z cichutką prośbą o stawkę goldenów i gordonów - w klasie młodzieży:-P Quote
Recommended Posts