Chandra Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 [quote name='bbgm']A ja tego gościa to chyba znam :cool3:.[/QUOTE] Nie możliwe chyba :evil_lol:. A może to Ty jesteś ta piękną kobietą, o której Fado ciągle opowiada, że podrzuciła go na stopa z Białegostoku do hotelu? A tak na poważnie Kamila zapomniałam Ci podziękować za pomoc w transporcie Fado :oops: - więc w tym miejscu - BARDZO DZIĘKUJĘ :loveu: Quote
Kuna Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 [quote name='Ty$ka']Nie mogę się napatrzeć na fotki... świetne są - kuna, Twój talent fotograficzny się rozwija :cool3: Fado pogodził się już ze stratą jajek? :evil_lol:[/QUOTE] Jeszcze mu o tym nie mówiłam, chcę go wziąc z zaskoczenia:cool3: [quote name='Chandra']A tak na poważnie Kamila zapomniałam Ci podziękować za pomoc w transporcie Fado :oops: - więc w tym miejscu - BARDZO DZIĘKUJĘ :loveu:[/QUOTE] Cały SOS Husky Ci dziękuje :) Quote
Chandra Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='bbgm']Polecam się z moją taksówką :razz:.[/QUOTE] Na pewno zapamiętamy :evil_lol: Quote
longue Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Pozwolę sobie zacytować wypowiedź Kuny o Fado :) " U Fado oczywiście wszystko gra, uczy się, że można łapy do góry podnosić, że za ogon można psa pociągnąć - słowem socjalizuje ;)" Quote
longue Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Kuna ma zepsuty komputer. Ale mam wieści o Fado więc tak.:multi: Fado ma się bardzo dobrze jest dominujący. Chłopak nie jest przyzwyczajony na dotyk. Gdy chce się mu odplątać łapkę ze smyczy to łapie za ręce. Gdy Idze z Miką na spacer czy to pobiegać to bardzo nie lubi momentu kiedy Mika go wyprzedza. Wtedy naskakuje na nią. Ogólnie jest z niego bardzo sympatyczny pies który potrzebuje ogłady i właśnie Greta stara się to uczynić. Quote
Ty$ka Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 U Grety na pewno Fadulec wyjdzie na ludzi... tfu! na psy :D Quote
longue Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Zapraszam na dziecięcy bazarek między innymi dla Fado. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226029-Dzieci%C4%99cy-bazarek-dla-Fado-i-Filipa-%28-do-26-04-2012r-g-22-00%29-w-trakcie-robienia?p=18979225#post18979225"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226029-Dzieci%C4%99cy-bazarek-dla-Fado-i-Filipa-%28-do-26-04-2012r-g-22-00%29-w-trakcie-robienia?p=18979225#post18979225[/URL] Quote
DORA1020 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 A ja zapraszam na bazarek na bezdomne ze Szczebrzeszyna nie tylko Fado tutaj cierpial:( nareszcie poznaje prawdziwe i normalne zycie. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225811-Bazarek-ciuszkowy-dla-bezdomniakow-ze-Szczebrzeszyna-do27kwietnia[/URL] Quote
longue Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 I ja też i informuję że z bazarku uzbierała się kwota: 334 zł i 50 gr Quote
DORA1020 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Fado juz bezpieczny,swoje wycierpial,niestety ten debil sprowadzil nastepnego,4miesieczna suczke i powiedzial,ze dziecko dostalo na urodziny.Ja nie wiem czy mam jeszcze sile na walke z debilstwem i ciemnota. Kilka spraw o znecanie jest w sadzie,prokurator umarza wszystkie zwierzece sprawy,po interwencji zostal odsuniety,ale na jego miejsce przyszedl jego kolega,ktory ,ktory jest lojalny wobec kolegi i rowniez umarza. Nie wiem czy sprawa nie oprze sie o Ministerstwo Sprawiedliwosci,podziwiam Krystyne za to co robi,jednak ona tez jest na granicy wytrzymalosci. Quote
Kuna Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Mój Boże :(, przeciez to dramat... te psy nie dość, ze nie dojadają, to jeszcze nie maja wogóle żadnej socjalizacji. Fado wcale nie jest taki misiu... nie jest przyzwyczajony do dotykania innego niż głaskanie, jak zaplącze sobie łapę, to przy rozplątywaniu łapie za ręce, nie lubi przytrzymywania, słowem niczego nie jest nauczony - teraz to czeka tę mała :(, nie wspomnę co bedzie jak dostanie cieczkę... Quote
Recommended Posts