Jump to content
Dogomania

9-mies Psotka, od urodzenia w kojcu... Już w swoim domku :)))))))))

Recommended Posts

Posted

Oj..... Ja mogę jej dać dobra karmę... RC vet. Tylko musiałby ktoś odebrać... Co prawda jest to mała paczka i otwarta (niewiele zuzylismy), ale na ok miesiąc powinna wystarczyć...

Posted

magdola napisał(a):
Oj..... Ja mogę jej dać dobra karmę... RC vet. Tylko musiałby ktoś odebrać... Co prawda jest to mała paczka i otwarta (niewiele zuzylismy), ale na ok miesiąc powinna wystarczyć...

Problem nie tkwi w karmie, bo nie jest chyba zła (Josera Miniwell, która smakuje mojemu bardzo wybrednemu psu...), raczej Psotka tęskni za kolegami z kojca i czuje się niepewnie w domu, wśród obcych ludzi (a ludzi za dużo nie znała i nie widywała). Mam nadzieję, że się "przełamie" i nie będzie długiego strajku głodowego robiła, bo i bez tego żeberka jej było widać.

Posted

Ja się domyślam, ze to z tęsknoty, ale mogę dać karmę gdyby ktoś był w Sznie przy okazji, No chyba ze nie trzeba... My i tak musimy zmienić, bo podejrzewany alergie... A druga sunia tylko hillsa l/d dostaje...

Posted

magdola napisał(a):
Ja się domyślam, ze to z tęsknoty, ale mogę dać karmę gdyby ktoś był w Sznie przy okazji, No chyba ze nie trzeba... My i tak musimy zmienić, bo podejrzewany alergie... A druga sunia tylko hillsa l/d dostaje...

Kurcze, ze też wczoraj nie przeczytałam lub dziś rano, bo dziś byłam rano w Sz-nie... Może akurat by jej posmakowało.
Może przy okazji, jakbyś przekazywała Lupi fanty na bazarek?

Posted

Cudak napisał(a):
Kurcze, ze też wczoraj nie przeczytałam lub dziś rano, bo dziś byłam rano w Sz-nie... Może akurat by jej posmakowało.
Może przy okazji, jakbyś przekazywała Lupi fanty na bazarek?

Wstępnie jesteśmy umówione w tygodniu, więc nie ma problemu ;)
szkoda, ze Psotka taka mała bo szukam dwóch większych onkowatych.....

Posted (edited)

Lexus niestety się raczej nie kwalifikuje.... Jestem na wątku :)
czekam tylko na odbiór fantów, bo troszkę tego jest ;)
edit
Justynko, to do Ciebie jest nr tel z pierwszej strony?

Edited by magdola
Posted

Przed chwilą wróciłam od Psotki :) Zaniosłam jej 5 puszek i nową obróżkę, bo ta którą wcześniej jej dałam była przymała.

Psotka już ładnie je, strasznie polubiła starszego syna swojej tymczasowej opiekunki, śpi z nim w łóżku i płacze, jak chłopiec wychodzi do szkoły :)
Pogryzła kilka zabawek, ale mam nadzieję, że więcej nie będzie tego robiła, bo szkoda, jakby z tego powodu musiała wrócic...

Posted

Cudak! Z racji tej że Psotka PILNIE (!!!) szuka domu masz ode mnie zlecenie :cool3: na zrobienie przy okazji nowych fotek.

Jeżeli znacie kogoś kto chciałby na dłuższy czas zapewnić DT lub (lepiej) DS to PROSZĘ!!! - reklamujcie Psotę!

Posted

W obecnym DT Psotka jest nadal "na próbę", czyli może być tak, że w każdej chwili może wrócić - z łóżka do zimnego kojca :(

Posted

Właśnie dostałam telefon od Cudak że Psotka wraca do zas...nego kojca :-(. Pani opiekująca się nią skarży się na to że młoda przegryzła jej jakiś kabel... Przecież to młodziutki pies... Nie rozumiem!!! :angryy: Przecież ktoś kto jest cały czas w domu może chyba do cholerki zwrócić uwagę co robi pies... :angryy: Chyba, że się znudziła (bo pies=obowiązek).
Szkoda tylko, że pożegna się z ciepłym łóżkiem dziecka opiekunki na rzecz kojca...

PILNIE SZUKAMY DT LUB DS!!

Posted

Kabel przegryzła na balkonie, gdzie siedziała, kiedy dziecka opiekunki nie było w domu... :shake:

Tak, czy inaczej szkoda jej i PILNE SZUKAMY DT, bo w tej klatce ma małe szanse na znalezienie domu :(

Posted

[quote name='saszajackson']Właśnie rozmawiałam z Lupi i Psotka ma już załatwiony domek tymczasowy , będzie u mnie :)Tylko jest potrzebny transport dla niej chociaż do szczecina..[/QUOTE]
Kurcze dzisiaj Norek będzie jechał...